Fallout 3
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
neni dolezita iba graficka karta, ale aj CPU a RAM... urcite sa riad minimalnymi poziadavkami, su pravdive... ak sa do nich zmestis tak ti to pojde ako takmoosha napísal:Uz cakam na volny slot na miestnom FTP kedze (hoci mam premium) sa mi tahat z Rapidu nechce a este k tomu drbnute limity... BTW, nA ATi X1100 pojde?
-
Fatall
Medium Star
Obavam sa ze ta karta je nato slaba, ale na nizsich detailoch by si to mal rozbehat. S Antikom a jeho FTPckami som boj uz davno vzdal, ked su plne tak z torrentu taham rychlejsie.moosha napísal:Uz cakam na volny slot na miestnom FTP kedze (hoci mam premium) sa mi tahat z Rapidu nechce a este k tomu drbnute limity... BTW, nA ATi X1100 pojde?
-
whitecOder
Zablokovaný
-
Šu-Do
Redeemer
rls od rld neobsahuje crack, hru neni treba crackovat.. a chyba v rlsy nebude.. kedze dalsim desattisicom ludi to ide v pohodickeDale88 napísal:Chcem sa spytat ci ste mali podobny problem ako ja. Ked nacitam ulozenu hru alebo sem tam to samo spravi, ze ma sekne na mieste a nemozem sa pohnut. Mozem robit vsetko okrem kracania. Daky bug alebo co to je. Mam verziu od reloaded a nebol tam ziaden crack.
F3 dost casto pada, takze by som si z toho tazku hlavu nerobil, nastav pekne vsetko na low a daj spustit hrumoosha napísal:No, uz to je installed, zoskenovalo HW, dalo low quality a potom - "neodoslať" error. Do riicii, pomozte niekto...
resp to daj ulozit a hru spusti priamo, lebo mas 2 moznosti ako spustit hru - tym launcherom kde sa nastavuju detaily, alebo priamo
takze kazdopadne to skus este raz
-
whitecOder
Zablokovaný
-
James13579
Star
-
xH4wK
Ty koksoooo vcera som to zapol rano o 9 a prestal som hrat na dnes rano o 01:30 , straaaaaasne ma to chytilo , je to super hra
tu mam par screenov
)
http://www.xfire.com/screenshots/h4wk003/
Idem dalej hrat
http://www.xfire.com/screenshots/h4wk003/
Idem dalej hrat
-
xH4wK