Vianocne reklamy
Vianocne reklamy
aky je vas nazor na reklamy s vianocnou tematikou v tomto case?napr.reklama na jeden z operatorov
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
tomasito13
Star
-
hojko
Site Admin
Kedze TV prilis nesledujem a ak ano, tak su to len sportove kanaly, televizne noviny+sport+pocasie..., tak si taketo veci prilis nevsimnem. Dnes som ale poobede zachytil vysielanie vianocnych reklam, nebola to jedna, ale hned dve ci tri reklamy. Ako uz byva posledne roky zvykom, Vianoce su o tom, aby obchodnici co najviac zarobili a nie je tomu inak ani teraz, ved uz dva mesiace pred sviatkami zacinaju reklamne kampane. Vobec by mi nebavilo, keby nieco take bolo az od decembra, ale nakolko TV divam minimum, tak je mi to viacmenej jedno.
za poslednych 6 tyzdnov som videl TV az dnes. ked som prisel domov na vikend, a aj to len spravy kt sa mi hned zhnusili... reklamu na operatora som zaregistroval ale nejako som si s tym hlavu nelamal. prijal som to ako fakt ze spolocnosti sa snazia cim skor upozornit na nieco vecsie, komercnejsie a penazi viac dolovatelnejsie. ako napr v tescu vianoce kt su od zaciatku oktobra...
ide aj o to, ze kto s tym pride skor tak ma vecsiu sancu zarobit viac...
ide aj o to, ze kto s tym pride skor tak ma vecsiu sancu zarobit viac...
-
fikus-kukis
Guru wannabe