Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
Ja som si dal pred tromi tyždnami piercing do obočia. Všetci ma strašili že ake to budem mať napuchnuté ako to bude boleť a neviem čo. 5 krat denne som si to čistil benzinalkoholom a za tyžden som mal piercing zahojeny!!! Neuveritelne
Len sa mi teraz s odstupom času zda že som si vybral nejaky maly
BTW mam špice
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak myslim ze na spice je este skoro.. moze sa ti to niekde zatiahnut.. ale to je uz na tvoje tiziko.... a ani men to nenapuchlo. a cistim to 2x do dna antibakterialnym mydlom a uplne to staci... A ani zdaleka nie je zahojeny aj ked sa ti to zda.. zahojeny bude ked sa ti vytvori kanalik. a nezaplai sa ti to uz, elbo nebude mat ako...MajsterN napísal:Ja som si dal pred tromi tyždnami piercing do obočia. Všetci ma strašili že ake to budem mať napuchnuté ako to bude boleť a neviem čo. 5 krat denne som si to čistil benzinalkoholom a za tyžden som mal piercing zahojeny!!! NeuveritelneLen sa mi teraz s odstupom času zda že som si vybral nejaky maly
BTW mam špi*e
v podstate konce mas jedno z coho mas, ale banan by som odporucal titan... telo ho prijme ovela lepsieKelko napísal:ja som vsade hladal blackline tuna v BA ale mali len male kruzky (piercing mam len som si chcel vymenit) tak som si kupil cierny z chirurgickej ocele... myslite ze je to dobry materiaL? ale aj tak ekd uvidime blackline berem ten...
Dik
-
Miley Cyrus
Light Star
Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
Piercing je v pohode ale nemam rad ked sa to prehana mne sa u dievcat najviac paci ak maju Piercing na pupku 
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Neni tak celkom pravda, ze obija sklovinu. Ak ho mas v spravnej pozicii, neurobi to nic, ak ho das privisoko, bude sa ti zatrhavat ,ak prinizko, tak ti nakoniec stiahne dasno nizsie a budes si vidiet pomaly korienky zubov. Ale myslim, ze ak sa budes o svoje zuby pravidelne starat, budes pouzivat pasty proti krvacaniu dasien a tie, co spevnuju sklovinu, malo by to byt v pohode. OT: Nemal som piercing ja, ale susedka a moc dobra kamaratka a tie ho uz dali prec na radu zubarky. Aby som nebol OT: Mam dve nausnice v uchu. BTW: Co si myslite o primitivnom deleni toho, kde je piercing dany? Ja som pocul, ze kto ma na prave jstrane tvare piercing, tak je homosexual. Ja som si uz len z tej srandy dal na provokaciu do praveho ucha tie nausnice XD
-
Paul Diamond
Amateur
daj si bioplast a nemas problem:) osobne mam prepichnuty jazyk a obocie na oboch mam cierny titan teraz sa chystam prepichnut si bradavky no som zvedavy na tu bolest....Grond napísal:ja som povodne rozmyslal ze si dam piercing pod spodnu peru (teda medzi spodnou perou a bradou) len som cital ze pri rozpravani alebo jedeni piercing obija sklovinu zubov, ma s tym niekto skusenosti?
Re: help
myslim, ze ked chces chodit k zubarovi nemozes mat piercing v jazyku.. kamaratovi minule povedali nech si ho da dole ze tak je praca zo zubami uplne zbytocna..w-witch napísal:porebujem poradit....mam strojcek na zuby a chcem si dat piercing do jazyka ale newem ci to nebude zavadzat...poradte please
-
sola
Light Expert
tusim sa pouziva chirurgicka ocel, ale obchod ti neporadim...A7X napísal:ahojte...nechcem tu zakladat miliontu temu o piercingu tak sa vac chcem spytat:v rodien mame alegriu an kovi.....chcem sa spytat ze ktry kov je absolutne neskodny aj pre alergikou a ze ci nepoznate nejaky dobry obchod netovy....thnx....oblast-obocie