radek21 napísal:Prečo? Kvôli grafike? Alebo kvôli čomu? Nehrám to na plných detailoch, inak by to bolo krajšie. Radšej nech mi to ide plynulo ako keby mi to na niektorých častiach mapy sekalo.
nie kvoli tomu ze to vyzera jak lego....totalne to vizualne doje*** hrozne nieco tie budovy uplne na pi*u....... v tiberium wars nechali povodny nadych s tiberian sun ale toto to je moc
//PS: vsetci ko*ot co mi strhnete karmu tak sa aspon podpiste....lebo tu je to normalne ked das najavo svoj nazor tak ti ko*ot daju dole karmu
No neviem ludia... hram to, ale jaksi ... co ja viem... mne osobne sa zda ze tomu chyba ta atmosfera... ako je to dobra hra.. perfektna... ale na to ze to nesie nazov red alert 3 som od toho cakal trosicku viac... neviem proste ma to nicim neuchvatilo... standart tak by som to nazval
ejo6 napísal:Čo je driver grafarny? prečítal som ten tvoj návod viackrát ale stále neviem ako vyriešiť to padanie v misii.
je to ovladac od grafickej karty...
volakedy som drtil RA1 na PS... kks.. to bola supa.. sa mi pacilo, ze to bolo ladene skor do pritomnosti.. potom bol RA2.. to uz bolo skor v buducnosti.. ale kazda seria C&C sa mi strasne pacila... asi najviac Generalsovia...
toto je sice take farebnejsie.. ale neodsudzoval by som to... hratelne je to na vysokej urovni
Ja mám iný problém. Nastavil som si jas v hre trošku vyššie, lebo som to mal tmavé a teraz keď vypnem hru tak mám bledšie všetko, teda celú obrazovku. V hre som nastavil jas na ešte menšiu hodnotu ako to bolo predtým, ale nepomohlo to. Keď som v hre a prepnem sa do winu tak všetko je ok, ale keď hru vypnem tak je všetko bledšie.
Na nete som našiel Crackfix ktorý by mal opraviť to padanie hry. Ja som to neskúšal, pretože sa mi nič také nestalo. Ak chce niekto link, tak napíšte SS.
Caw prosim nepapisal si by si presnejsi navod ako si tie dve subory vlozil a ako si crackol hru. Ja mám problém že mi padne hra vždy keď má naskočiť menu a to menu nenaskoči a potom ma to vyhodí do windowsu a napíše mi chybu nevie niekto čo stým ?
No tak som to teraz skusal ale musim povedat ze sa mi to vobec nepaci. C&C seria je moja srdcovka ale toto je na mna prilis farebne a rozpravkove a neviem ake, celkova stylizacia tej hry je pre mna neprijatelna. Presiel som dve misie a uninstal, ja som na take serioznejsie veci
XERXES napísal:Caw prosim nepapisal si by si presnejsi navod ako si tie dve subory vlozil a ako si crackol hru. Ja mám problém že mi padne hra vždy keď má naskočiť menu a to menu nenaskoči a potom ma to vyhodí do windowsu a napíše mi chybu nevie niekto čo stým ?
Akú chybu? A o čom sa bavíme? O LoadingFix alebo Crackfix?
Šu-Do napísal:ak si pozriete co je v tom subore zistite, ze kebyze zapnete firewall na blokaciu a tym zavrete internet kompletne od PC, tak je to rovnaky efekt...
inak pokial to niekto nakopiruje a nepomoze mu to, tak bude potom treba restart PC
Som laik ako zapnem tu firewall blokaciu prosim porad.
Xerex tu istu chybu mam aj ja ale az nato ze mi to nevyhodi do windowsu s chybou ale len mi to ostane cierne a pak sa to po par minutach rozbehne co stym je