je to tresne?
-
nechodimtu
Light Expert
je to tresne?
Vážený užívateľ,
Prosíme Vás aby ste nám zaslali Váš login a heslo z technických dôvodov (spadla nám databáza) vo forme:
Váš login:login
Vaše heslo:heslo
kôly technickým poruchám, ktoré nastali. Po odoslaní správy s vašim LOGINOM a HESLOM na administátorovu adresu prebehne všetko ako má a váš účet bude plne funkčný. Administrátor Azet.sk Ak to nepošlete do 24 hodín tak vaše NICK bude zmazaní do 24 hodín.
chcem sa sp. či je to tresne ak to niekomu pošlem na pokec
Prosíme Vás aby ste nám zaslali Váš login a heslo z technických dôvodov (spadla nám databáza) vo forme:
Váš login:login
Vaše heslo:heslo
kôly technickým poruchám, ktoré nastali. Po odoslaní správy s vašim LOGINOM a HESLOM na administátorovu adresu prebehne všetko ako má a váš účet bude plne funkčný. Administrátor Azet.sk Ak to nepošlete do 24 hodín tak vaše NICK bude zmazaní do 24 hodín.
chcem sa sp. či je to tresne ak to niekomu pošlem na pokec
Rozposielanie tusim trestne nie je, ale ked sa takto prihlasis na cudzi ucet, tak uz to trestne bude.
Ale ma to par vaznych chyb:
1) Neovladas gramatiku
2) Je to napisane amatersky
3) Azet uz pred takymi ako si ty dosledne varuje a neviem si predstavit, kto by na to naletel, zvlast s takou gramatikou
4) Ak ti aj niekto naleti, tak potom nebude mat problem oznamit ta azetu a ten si uz s tebou poradi.
Ale ma to par vaznych chyb:
1) Neovladas gramatiku
2) Je to napisane amatersky
3) Azet uz pred takymi ako si ty dosledne varuje a neviem si predstavit, kto by na to naletel, zvlast s takou gramatikou
4) Ak ti aj niekto naleti, tak potom nebude mat problem oznamit ta azetu a ten si uz s tebou poradi.
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
UPOZORNENIE! Azet.sk od vás nikdy nežiada heslo e-mailom ani poštou. V prípade, že ste obdržali takúto správu, nereagujte na ňu.Ja by som nieco take riesil asi tak, zeby som si zistil adresu odosielatela mailu. Ak by bol odosielatel z azetu, tak by som napisal mail na azet, nech zistia o koho ide, kedze je mozne, ze podobne maile odosielal aj inym osobam, resp bude odosielat aj inym. Na zaklade IPcky maju moznost zistit mozno aj konkretnu osobu. Internet z vacsej casti nie je anonymny.
Nastastie.