WIFI KILLER

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Vyjadrim sa k tomu "opekaniu":
Ako som spominal skor - hygienicka norma pre hustotu vykonu signalu GSM (ktoreho vysielace maju omnoho vacsi vykon ako wifi) je 4.5 W/m^2
Pri liecbe mikrovlnnym ziarenim, ked sa nahrievaju oblasti pod kozou, sa pouziva vykonova hustota 25W/cm^2. (5x vacsi vykon na 10 000x mensej ploche) Tam ma aplikator plochu cca 4 cm^2 a tkanivo sa ohreje najviac o 8 stupnov Celzia.
Taaaakze aj keby ta mal mobil ohrievat, tak su to stotiny stupna a ak to niekto citi, tak je to len placebo, to iste vsetky ostatne vysokofrekvencne siete.
Tepelne ucinky su vedecky overene, jedine neoverene ucinky su tie, ci elektromagneticke ziarenie na tychto frekvenciach sposobuje vznik zhubnych nadorov v tele.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Potrebuješ toto:

http://sk.wikipedia.org/wiki/Faradayova_klietka
* vo vnútri ideálnej Faradayovej klietky nie je možný žiadny príjem elektromagnetických vĺn (napr. rádiových).
* napäťový výboj (napr. blesk) do Faradayovej klietky neprenikne a rozloží sa po jej povrchu.
* ak je vytvorený elektrický výboj vo vnútri Faradayovej klietky, tento z nej neprenikne navonok.

Takéto tienenie funguje v širokom rozsahu frekvencií až do oblasti röntgenového žiarenia...
:lol:
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

hojko napísal:GothaR: Porovnavat GSM vysielac s vykonom par kW a wifi router je rozdiel, nemyslis???
//

Určite kW?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

FABi2: Mozno som napisal hlupost a nechal som sa uniest a zmyslit vysielacmi pre televizie, kde nemas problem natrafit na vysielac s vykonom 1kW. Ak vies informacie ohladom vysielacov pre mobilne telefony, ich vykon, resp. maximalny vykon, ktory je povoleny, tak to sem napis, rad si to precitam.
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

hojko napísal:FABi2: Mozno som napisal hlupost a nechal som sa uniest a zmyslit vysielacmi pre televizie, kde nemas problem natrafit na vysielac s vykonom 1kW. Ak vies informacie ohladom vysielacov pre mobilne telefony, ich vykon, resp. maximalny vykon, ktory je povoleny, tak to sem napis, rad si to precitam.
Niekde mam doma dokonca konstrukciu Orange vysielaca :] Ked to pohladam napisem... Bolo tam to podrobno rozpisane. Aj vykony tam boli... Zaujimave...
saskoo49
Expert
Expert

re:

Príspevok od používateľa saskoo49 »

vysielače možu byt aj ovela silnejšie. napr analogovy televizny vysielač v poprade - 42 kanal - markiza vykon skoro 500 kw. a ma to dosah skoro cez celu republiku.
sundevil
VIP
VIP

Re: re:

Príspevok od používateľa sundevil »

saskoo49 napísal:vysielače možu byt aj ovela silnejšie. napr analogovy televizny vysielač v poprade - 42 kanal - markiza vykon skoro 500 kw. a ma to dosah skoro cez celu republiku.
tu je to presne ;-) http://www.teleoff.gov.sk/sk/Povolenia/TV/tv.html
zial markiza v poprade ma priblizne len polovicny vykon ako pises
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: re:

saskoo49 napísal:vysielače možu byt aj ovela silnejšie. napr analogovy televizny vysielač v poprade - 42 kanal - markiza vykon skoro 500 kw. a ma to dosah skoro cez celu republiku.
Ale tam ide o to, ze tieto frekvencie maju velku vlnovu dlzku a efekt zahrievania nastava az vtedy, ked je dlzka vlny rozmerovo podobna zasiahnutemu objektu. Mikrovlnne ziarenie na 2,4 GHz ma vlnovu dlzku cca 12 cm, preto je nim mozne ohrievat jedlo, atd. Ale vlny televizneho vysielania su niekolkonasobne dlhsie, preto sa tieto ucinky na tele neprejavuju.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Re: WIFI KILLER

Príspevok od používateľa stanulik »

Johnsklo napísal:Dobry den vsetkym, sused v cinziaku si zapol wifi asi poskytuje internet niekomu z vedlajsieho cinziaku, ja byvam vsak hned nad nim. Moje problemy sa daju zhrnut ako su popisovane v roznych clankoch na nete o skodlivosti a posobeni wifi na ludsky organizmus napr. bolesti hlavy ako migrena, palenie oci, pocit zyvsenej teploty .... Chcem sa spytat ci sa da izba nejak tienit, ak by som ju obalil napriklad ALobalom a uzemnil ci to pomoze ? - samozrejme by som na to dal sadrokarton s estetickych dovodov.... Vsade sa prebera skodlivost na zdravie ale nikde navod,riesenie. Odstahovat sa nemozem.
si robis prdel ?? tak ty zalez niekde do atomoveho krytu, pretoze WIFI je pomaly uz vsade, vo vacsich mestach na kazdom kroku. tak teba musi neustale boliet hlava. Strasna volovina. Ty vyhladaj lekarka ked ta boli hlava,lebo kvoli wifi to nie je.
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

ano sposobit to MOZE problemy, su dokazy ze vcely sa po vystaveni silnejsiemu signalu "pomiatli".
Johnsklo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Johnsklo »

radost mam s tych ktori prekrucaju moznu pravdu pre svoje nejasne uspokojenie, ale vlastne ani nevedia posudit naozaj ako to je, a aj ked by si to nastudovali aky vplyv toto ziarenie na cloveka ma neuverili by tomu.Syndrom starych ludi.
Chodte si precitat nieco o 2.4GHz potom piste, inak si tu neliecte komplexy /niektori/ debilnymi nazormi. Na zaciatku som tu pisal o tieneni v tom nikto nevie pomoct, takze svoje prispevky si splachnite do hajzla.Tymto koncim temu. Ibaze by nejaky idiot este mal pripomienky.
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

daj sa vysetrit, podla mna mas nador na mozgu a z toho ta boli hlava
a mas z toho paranoju
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Johnsklo pocuj patris k jehovistom?
Minule ked som sedel v plnom kupecku a vytiahol si notebook ze nejak zabijem nudu, tak 2 zeny v strednych rokoch (jehovistky) na to poznamenali: ,, Dufam ze to nemyslite vazne. Zadna strana NB vysiela vlny ktore sposobuju rakoviny a nadory takze si to nezelame... " Ked sa vam nepaci tam su dvere! Odvetil som. A bol pokoj. :D
Johnsklo takze aj ty si supesne absolvoval brainwashing?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Johnsklo napísal:radost mam s tych ktori prekrucaju moznu pravdu pre svoje nejasne uspokojenie, ale vlastne ani nevedia posudit naozaj ako to je, a aj ked by si to nastudovali aky vplyv toto ziarenie na cloveka ma neuverili by tomu.Syndrom starych ludi.
Chodte si precitat nieco o 2.4GHz potom piste, inak si tu neliecte komplexy /niektori/ debilnymi nazormi. Na zaciatku som tu pisal o tieneni v tom nikto nevie pomoct, takze svoje prispevky si splachnite do hajzla.Tymto koncim temu. Ibaze by nejaky idiot este mal pripomienky.
Ja vysokofrekvencnu techniku studujem nepretrzite uz 2 roky a nic z toho o com tu ty pises nie je vedecky potvrdene. Tie clanky mozu byt snad iba na nejakych pochybnych weboch.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Neviem ci si autor temy vymysla, alebo si sam vykonspiroval problem, ale to je irelevantne... otazka znela, ci sa da nejak odtienit wifi signal... Ano da sa... udajne existuje specialny nater, ktorym signal neprejde... no neviem na akom principe to funguje... tu mas nejake link:
http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate ... e_id=47842

Pre ostatnych: vascina veci, co ste tu popisali je OT, ak neviete pomoct, tak tu jednoducho nepiste a neutahujte si zbytocne z ludi... :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

addictor napísal:Neviem ci si autor temy vymysla, alebo si sam vykonspiroval problem, ale to je irelevantne... otazka znela, ci sa da nejak odtienit wifi signal... Ano da sa... udajne existuje specialny nater, ktorym signal neprejde... no neviem na akom principe to funguje... tu mas nejake link:
http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate ... e_id=47842

Pre ostatnych: vascina veci, co ste tu popisali je OT, ak neviete pomoct, tak tu jednoducho nepiste a neutahujte si zbytocne z ludi... :wink:
Ja som mu o tieneni pisal uz na prvej stranke. Uplne postaci, ak stenu/podlahu odkial prichadza signal pokryje vodicom, napriklad spominanym alobalom a signal cez to neprejde. Je to fyzikalne dokazany fakt.
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Ach jaj. Takze asi by som mal prestat spavat pri wifi routeri. (max. 30cm od hlavy) :D Nevadi, pojdem sa aspon potom sudit a vysudim tazke prachy. :D Ako netrdim, ze nemoze to niekto pocitovat, ale ze by to bolo az take hrozne asi ee.
Johnsklo
Novice
Novice

x

Príspevok od používateľa Johnsklo »

Isiel som dnes po ulici a nahodou som sa pozrel na jedneho primitva a povedal ze co kukas ko*ot. Toto sa mi nestalo :). Citil som s neho cele jeho myslenie, a citim aj co tu pisete. Tri skupiny primitivi teoretici a tretia ti co sa chytaju na nejake riesenie, jedna odpoved. Existuje tienenie ale je to med, nie alobal. Financa nakladnost je vysoka, ale riesenie je.Samozrejme ze to zdravotne skodi, to len ko*ot z ulice a niektori tu poprete. Pride WiMax svistvo sa teste.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: x

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Johnsklo napísal:Isiel som dnes po ulici a nahodou som sa pozrel na jedneho primitva a povedal ze co kukas kok****. Toto sa mi nestalo :). Citil som s neho cele jeho myslenie, a citim aj co tu pisete. Tri skupiny primitivi teoretici a tretia ti co sa chytaju na nejake riesenie, jedna odpoved. Existuje tienenie ale je to med, nie alobal. Financa nakladnost je vysoka, ale riesenie je.Samozrejme ze to zdravotne skodi, to len kok**** z ulice a niektori tu poprete. Pride WiMax svistvo sa teste.
V akom svete zijes alebo ficis na niecom bielom?! Este napis ze vies citat myslienky alebo menit zmyslanie... mas odo mna odmenu K- :wink: .
Skus sa inspirovat niecim podobnym. A podla mna je jedno aky vodivy material pozujes. A dufam ze si nemyslel med ako sladku pochutinu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: x

pHysIQ napísal:V akom svete zijes alebo ficis na niecom bielom?! Este napis ze vies citat myslienky alebo menit zmyslanie... mas odo mna odmenu K- :wink: .
Skus sa inspirovat niecim podobnym. A podla mna je jedno aky vodivy material pozujes. A dufam ze si nemyslel med ako sladku pochutinu.
Ano, je uplne jedno aky material, len je hlavne aby bol vodivy.
Moze to byt aj sietka, ale velkost medzier musi byt velakrat mensia ako polovica vlnovej dlzky signalu, ktory chceme tienit, cize pri wifi by to mohlo byt cca 0,5 cm alebo menej.
Zamknuté