AXO napísal:tak si mal priebezne hrat aj tie vedlajsie questy.... zevraj to je takto na tyzden hrania
hral som vedlajsie questy co sa vsetky len dali pocas toho ako som chodil hlavny q tak kazdy vedlajsi na ktory som narazil som spravil ... mohli to spravit troska inak , ze proste sa mi budu vedlajsie vseliako vnucovat a nie ze ja ich musim ist hladat na 2 stranu mapy nie ?
Kazdopadne , spolu z dead space naj hra roka zatial co som tak hral...
Jameshet napísal:toto ma grafiku ako hl1 a to mam na ultra quality a max AA/AF
Ty si uz cisty keket, kup si oci.
H@wk: to si hral iba tie 2 dni?
Treba robit postranne questy, ja zatial pracujem na tom vacsom pre vedkynu co pise knihu o preziti a to mi zabralo uz asi cca 8 hodin Pricom posun v hlavnej dejovej linii odhadujem na maly
Dal som uplne low nastavenia, bez VSync, 1024x768px, off vsetky efekty, dal som OK, vypol launcher a spustil priamo. Zasa error... Da sa tomu nejak pomoct ci uz nic z toho?
// na Lamach pise pri V!PER-ovom uploade ze podporuje aj:
o ATI X1900 series
o ATI X1800 series
o ATI X1600 series
o ATI X1300 series
o ATI X850 series
GothaR napísal:Ty si uz cisty keket, kup si oci.
H@wk: to si hral iba tie 2 dni?
Treba robit postranne questy, ja zatial pracujem na tom vacsom pre vedkynu co pise knihu o preziti a to mi zabralo uz asi cca 8 hodin Pricom posun v hlavnej dejovej linii odhadujem na maly
no pre nu som spravil 1 kapitolu a hruhu uz nie lebo som isiel dokoncit ten hlavny
//inak koniec hry a epilog mi prisiel dost smutny (
Jameshet napísal:toto ma grafiku ako hl1 a to mam na ultra quality a max AA/AF
No tak to teda nema. (I hate KIDZ ) ...
Btw. Lubi sa mi to Je to uplne super, len to dufam neprejdem za 3 dni ...
Chcem si to uzit takze idem "GothaRackym" stylom
skoda ze to bolo tak kratke, dohral som to za dva dni intenzivneho hrania (cca 25-30 hodin cisteho casu) ale musim uznat ze tie dva dni som sa riadne bavil! u mna spolu s mass effect top hra tohto roku
GothaR napísal:Tak to mozes hrat znova, pretoze kdesi som cital, ze F3 ma viac koncov, cize podla mna by mohol mat aj nejaky kladny
no hej nemusis sa obetovat moze sa obetovat ta jedna zena , potom nemusis zabit predtym nepriatelskeho velitela ale mozes to vyriesit dyplomaticky atd... vsetko som skusal... ja som sa obetoval a velitela som vyriesil dyplomaticky
potom tam bolo daco ze mozes vypustit nejaky jed , ale tak ci tak vsetko sa to konci zapnutim tej cisticky vody
inak, posledny obrazok co uvidite v hre :
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2008, 13:36 )
//neviem bez fallout vydrzat loadol som si starsiu hru a idem na vsetky vedlajsie questy , najdem ich
Ja by som f3 dal tak 5/10, nechápem prečo sa toho ujala Bethesda a nie Bioware. F3 má tak s falloutom spoločné maximálne meno, už len ten začiatok a vyrábanie postavy ala Bethesda je dosť, Absolútne umelý svet, dabing, questy a všetko ostatné, pri F2-F1- to malo proste atmosféru ako keby som bol v skutočnom svete. Fallout Tactics bol tiež dosť dobrý (hlavne vďaka atmosfére), The Elder Scrolls IV: Oblivion (rpg ala aby ho mohol hrať aj 3 ročný) + Fallout svet = Fallout 3
Fallout, Baldur, Planescape etc. je hlavne o dialógoch a atmosfére, a to je presne to čo Bethesda nedokáže spraviť, hlavne tie dialógy s dabingom. Keď si vezmem kvalitu textov a dabingu KOTORu, Jade Empire atd. a Fallout 3, Oblivionu = neporovnateľný rozdiel
Keby to nebolo pokračovanie falloutu aj by som tomu bol schopný dať vyššie hodnotenie, ale ako pokračovanie to úplne zlyhalo.
ako ja si tiez nestazujem... nepride mi to decke... a pride mi to dostatocne jednoduche na pochopenie co ja viem mne sa to paci a hell, do zadku s nedostatkami ta hra je skvela!
caute
oplati sa mi to stahovat ked mam strarsi stroj?
mam athlon XP3200+(takt na 2400Mhz cca 3400+) , 1gb ram a grafku ati X1950pro. pitam sa lebo mam obmedzeny net a potom by ma mrzelo keby mi to aj tak neslo. mate niekto skusenosti z podobnou zostavou?