Váš názor na " single" / dobrovoľný celibát ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
d4nt3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Váš názor na " single" / dobrovoľný celibát ?

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Beriete to ako prirodzené , ked človek nemá dlhý čas partnera ?
Nemyslím teraz ten typ,že každý piatok sa nabehne do baru stretne sympatickú/ého kočku/chlapa a do polhodiny si to s nou/s ním rozdá a na další týžden spokojnosť... myslim dlhodobé bezpartnerstvo ...poznáte niekoho takého, ako to berie okolie ? :?:
Dakujem za vaše názory :)
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Asi to bude plachosťou alebo strachu z vzťahov a preto sa dotyčný vyhýba opačnému pohlaviu. Ale určite sa nájdu aj takí, ktorým to tak proste vyhovuje
Poznám osobu, ktorá pekne zapadá do prvej skupiny...

d4nt3 Dúfam že sa nezamýšlaš nad touto "životnou filozofiou" (nekonečným utrpením) ... :D
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

No hold niekto má vzťah lebo chce, niekto lebo chce druhá strana, niekto lebo nechce byť bez neho.. a niekto potrebuje lasku a ak nenachadza nikoho kto by za to stal, tak je logicky sam a ako problem to nevnima.... cize taky clovek to berie inak ako ti ostatni... :)
sola
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sola »

no ked niekto mal jeden vztah za druhym a zrazu rok-dva nic tak to az take prirodzene nebude... zasa treba poznat aj dovody, preco dotycny/a nic
rekacie okolia som videla rozne, od domyslania si ze sa zmenila oriantacia(v com sice ja logiku nevidim, ale neva) az po kamaratske dohadzovanie...
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

fizz napísal:Pokial to niekomu nechyba...A co je vlastne na tom take zaujimave?
Zaujímavé ? Tu nejde o zaujímavosť, ale proste reakcie známych , či už menej dobrých kamarátov/tiek , rodiny sa stávajú trochu pre mna nepochopitelné. Však normálne , ked si človek nevie/nechce nájsť partnera , ale práve ako bolo povedané, pre mna nepochopitelné sú reakcie okolia ... od spomínanej zmeny orientácie, s ktorou môže prísť strata pár známych z akejsi obavy, až po absolútny nezáujem opačného pohlavia álá : " však dotyčný/á si nevie nikoho udržať, s nou/nim to nemá význam " :? :roll:
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

poviem to tak mam dve sestry jedna ma 20 druha 17. Ta starsia este nemala nikdy ziadnrho priatela, ta mladsia mala uz najmenej styroch(aspon co ja viem) ktora ynich je cudna alebo ktora neni v poriadku? :?:
Kazdy ma svoj styl navazovania vztahov a zbytocnyme hlupymi narazkami nikomu nepomozes.
A preco ta to zaujima, si tiez dlho bez partnera? :?
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

ja si od dnes davam dobrovolny celibat.......ziadny sex.......som sa nastval...citim sa jak sexualny stroj.budem vas informovat o uspechu-neuspechu.....aj stavit si omzte kolko vydrzim......potom sem napiste ze dokedy vydrzim :D

necris:
vies co ano nechal.....a tato tema mi to pripomenula.......ja v sexu(myslim vsetko...nebudem rozpytvavat)...nevidim nic zle...ale ide oto ze si chcem dokazat ze mam kontorlu nad svojim telom.......ze nieosm zviera
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nemam...dlhodobo...nieje to tym ze by som nechcela proste nikto neprisiel ..silit to nebudem ..nemyslim si ze je to cudne..u kazdeho je to inak ..a o tom ci to chyba alebo nie...ked je clovek sam a nevie ake je to byt s niekym nevie o co prichadza..takze mu to ani nechyba..tak by som to povedala
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Či je to zvláštne? podľa mňa ako u koho, ak u niekoho, kto striedal partnerov/partnerky radradom, tak áno. Ale ak u niekoho, kto má za sebou pár vzťahov a nikdy to nevyhľadával, tak ani nie :)

Mám pár známych, ktorí nemali vzťah už pár rokov - odkedy hrajú Dungeons and Dragons :D

A7X napísal:ja si od dnes davam dobrovolny celibat.......ziadny sex.......som sa nastval...citim sa jak sexualny stroj...... :lol: .....budem vas informovat o uspechu-neuspechu.....aj stavit si omzte kolko vydrzim......potom sem napiste ze dokedy vydrzim :lol:
teraz prednedávnom bežal v telke film 40 dní a 40 nocí... nechal si sa inšpirovať? :D
nepoznám ťa tak dobre, aby som to takto z brucha vedel povedať. ale ak chceš číslo, tak teda dávam ti mesiac
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Dobrovolny celibat a veci s tym spojene je podla mna len klamanie pred sebou samym, ze je single preto, ze to chce, nie pre neschopnost nadviazat kvalitny vztah...
Pokial je vsak rec o sexualnom celibate, tak je to uz o niecom inom.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

no dovodov na single moze byt viac, napriklad v mojom pripade nevyhladavam momentalne ziadnu znamost a do buducnosti ani neplanujem velmi vztah. Velke riziko vidim v tom ze si nebudeme rozumiet a necitim sa schopny zvladnut vychovu deti, alebo mam strach ze nebudem schopny zabezpecit financne chod domacnosti. A navyse som si do buducnosti vybral povolanie kamionistu (bavi ma to a chcem robit co ma bavi bez ohladu na rizika) a za tym si tvrdo pojdem. Momentalne rodinu povazujem ako pritaz v "rozlete". Toto je len moj momentalny nazor, mozno ho za nejake obdobie zmenim.

A tebe A7X tipujem tak tyzden.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Poznam asi 3 takych ludi co uz pocas studia v seminari si povedali ze sa neozenia. Su to vysväteni reholnici a ziju v celibate. Su to taki isti ludia ako ty alebo ja. Len si zvolili dost narocnu cestu. Patri im za to moj obdiv/respekt lebo ja by som to asi nedokazal.

A7X na pravej ruke napis Natasa a ides ... ou je natasa. Mal by si si uvedomit ze onania sa nepoklada za sex v pravom zmysle slova.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Názor? No je to normálne...pravdaže len rozumnej miere, myslím, že ak sa niekto absolútne vyhýba vzťahom s opačným pohlavím začína mi to byť čudné (tým nemyslím kňazský celibát)...sú takí, čo vzťah už zvykli, a keď sa z niekým rozídu, nájdu si hneď náhradu, lebo nevedia žiť bez vzťahu...ale na druhej strane sú takí, čo si zvykli, že ten vzťah nemajú, medzi ktorých patrím aj ja...Nie že by som nechcel, nenašiel som tú pravú (nemyslím vo význame jedinú)...jednoducho som nebol v správnej chvíli na správnom mieste so správnym človekom...alebo ak som bol tak som o tom nevedel :lol: A niekedy je možno lepšie, čakať na tú jednu (v mojom prípade konkrétnu) ako kvôli tej jednej spraviť druhú nešťastnou...ale nie zase vždy, lebo človek sa učí hlavne na vlastných chybách, tak niekto nemal vzťah akosi sa mi nemal na čom učiť...A či mi to, že som single vyhovuje? Ako kedy... :) Chýbať mi to z jednej strany môže chýbať, kvôli citovým aj sexuálnym a iným záležitostiam, ktoré si viem predstaviť...ale zase sú veci, ktoré som nezažil a ani si neviem úplne predstaviť ako by to vyzeralo vo vzťahu. Sú to: zodpovednosť k druhému, dôvera, spoločné trávenie času a podobne...
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

pHysIQ napísal:Poznam asi 3 takych ludi co uz pocas studia v seminari si povedali ze sa neozenia. Su to vysväteni reholnici a ziju v celibate. Su to taki isti ludia ako ty alebo ja. Len si zvolili dost narocnu cestu. Patri im za to moj obdiv/respekt lebo ja by som to asi nedokazal.

A7X na pravej ruke napis Natasa a ides ... ou je natasa. Mal by si si uvedomit ze onania sa nepoklada za sex v pravom zmysle slova.
a aj tak si onaniu odpustim......pre tich co mi dali k-....neberte to vzlom...ja len chcem vedet ze kolko vydrzim....len tak pre zaujimavost...a akto budu rekordy :lol: tak preco by som sa nepodelil :lol: MIER S VAMI
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

čo ja viem ja som bol tiež rok a pol bez priateľky a sex nepatril do každodenného programu samozrejme som sa mu nevyhýbal a ked bola možnosť a príležitosť tak som do toho šiel .. najdlhšiu dobu čo som bol bez úplne všetkého je pol roka a dosť ťažko som to prežíval.. :) ale prežil som to
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ja som uz solo nieco cez pol roka a vyhovuje to ako kedy, vyhovujeme mi to z tej stranky, ze vsetko si zariadujem podla seba a nikto mi do toho nepinda, plus usetrim dost vela penazi,
ale z druhej strany to je zase horsie ked mam vela volneho casu a nudim sa, popripade ked potrebujem niekam ist a nemam skym...a je velmi hrejive na srdci ked ti niekto vyjadri uprimne ako ta ma rad

neviem co je pre mna lepsie, ale zial z nedostatku normalne uvazujuceho opacneho pohlavia v okolii s adekvatnym vekom k tomu mojmu (mam 17), sa do toho niak nehrniem , popripade zo smoly, ktora sa mi stala uz 2x, ze ked som ja mal zaujem tak druha strana nemala a postupom casu ked som ho stratil, zacala ho mat...ak niekoho spoznam kto bude fajn tak preco nie ? ale aby som silou mocou sa do niecoho hrnul to nie...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

17r :roll:
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

LOLCATS napísal:17r :roll:
nechapem co sa nad tym vekom vsetci povznesujete

Inak k teme: ma to aj svoje vyhody, ako uz bolo spominane, ale podla mna je vzdy lepsie niekoho pri sebe mat.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

myslel som tym 17r single :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nechápem, na čom sa smeješ.