Barbora Rakovská
Pretoze pozitivne sa do textu ktori vola po jej odvolani z postu moderatorky nehodili.. Som zvedavy kym by ju nahradili .. jedina poriadna moderatorka na live vysielanie sedi v porote. Nie je najlepsia ale je pekna a jednoducha, neviem ci chcu od nej artikulaciu Wusterovej alebo PuskarovejGIGABYTE napísal:Je to proste bulvár, ale asi to tu čítaliNo tak poďme, poďme, kto tu je z redakcie +7 dní ?
![]()
Ale aj tak si myslím, že ju preč nepošlú...
//Teraz som to dočítal celé, ale spýtam sa takto prečo uverejnili iba negatívne hlášky ?
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
pryja
Darca
Ja si spominam, ked raz moderovala nejaku sutaz Sklenarikova, uz neviem s kym, ale na to sa fakt nedalo pozerat. Mrtve, nezazivne, stala tam ako babika a tiez sa vacsinu casu len usmievala.
A napr. Heidi Klum je teraz v porote na satelite v hladame top model a tiez nie je moderatorka, ale ma to svih, je spontanna, vie sa pred kamerou vyjadrovat.
Alebo este na porovnanie ina vekova kategoria v Superstar. Dominika Mirgova vs. Viera Berkyova. Jedna ledva vykokce par slov a druhej sa usta nezastavia a pohotovo reaguje na kazdu otazku.
Nech nikto netvrdi, ze na to netreba talent a povahu od prirody, aby clovek vedel vystupovat pred kamerou bez toho, aby potreboval roky praxe.
To, ze Barbora vyzera velmi dobre, to vidi kazdy, kto nie je slepy a cela tato tema sa da zhrnut jednou vetou. 'Krasa vynika nad talentom.'
A napr. Heidi Klum je teraz v porote na satelite v hladame top model a tiez nie je moderatorka, ale ma to svih, je spontanna, vie sa pred kamerou vyjadrovat.
Alebo este na porovnanie ina vekova kategoria v Superstar. Dominika Mirgova vs. Viera Berkyova. Jedna ledva vykokce par slov a druhej sa usta nezastavia a pohotovo reaguje na kazdu otazku.
Nech nikto netvrdi, ze na to netreba talent a povahu od prirody, aby clovek vedel vystupovat pred kamerou bez toho, aby potreboval roky praxe.
To, ze Barbora vyzera velmi dobre, to vidi kazdy, kto nie je slepy a cela tato tema sa da zhrnut jednou vetou. 'Krasa vynika nad talentom.'
-
tomasito13
Star