VERIM JEJ LEBO JU LUBIM, ALE . . . .

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
NEVO
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

VERIM JEJ LEBO JU LUBIM, ALE . . . .

Príspevok od používateľa NEVO »

Stala sa mi taka vec: mam babu sme spolu tri roky,ona chodi na vysku ja pracujem, minuly utorok vecer sla s kamoskami s intraku nachvilu na pivko, prisli o stvrtej rano,
a ja kedze som bol dom sam som sa nudil a obcas jej prezvonil ale ona nic len raz nadranom,
a potom ked prisla mi napisala spravu ze: "uz som na intraku, viem ze som to pokaslala,ale mam akisi zvlastny pocit. Prosim nevolaj mi, lebo mozno by som spravila najvacsiu chybu v zivote. pa cmuky"
Tak som jej odpisal ze sa nechcem hadat a ze je na jej svedomi co robi.
Na druhy den sme telefonovali spolu a som sa jej pytal preco nechcela aby som jej volal, povedala ze mala vipite a ze urcite by mi povedala nieco co by ju potom mrzelo.
Dohodli sme sa ze sa porozpravame ked budeme spolu, ked sme boli spolu tak som s nej vytiahol ze boli snimi aj nejaky kamarati jej nezadanej kamaratky, a vravela mi ze ju tomrzi ze ma velmi lubi atd. Tak sme sa udobrili aj som jej odpustil, ale vecer v posteli ma odmietla, najprv ma rozdrazdila a ked slodo "tuheho" tak povedala ze nechce. a chciat nechciat sme sli spat. Na druhy den mi to vysvetlila tak ze nie vzdy musime skoncit pri "tom" ked sme spolu. Ja neviem ale mam v hlave cervika nedovery.
Co mi poradite?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

jedine sa jej spýtať že či je všetko v poriadku...poprípade jej povedz že je nejaká nesvoja a že či sa niečo nestalo..porozpravajte sa ked je vsetko ok tak nato kasli..musis jej len veriť..zbytočne si budeš trapiť hlavu proste nato zabudni :wink:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

takych situacii este bude :)..... ja som si na "cervika nedovery" uz zvykol, lebo viem, ze ma ma rada, a neurobila by nic "strasne". A este ak sa mozem spytat, co sa vlastne stalo ked si dali po pivku a nechcela o tom rozpravat... som to akosi nepostrehol...
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

som sa pytal ale ze nic, len ona mi vzdy hovori nic aj ked sa nieco deje. A zas sa vyhovorila na to ze je chora (je prechladnuta a brala aj tabletku) neviem asi pockam na dalsi wykend a uvidim ako sa bude spravat.

//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2008, 22:04 )
ide o to ze sla s kamoskami a potom sa priznala ze boli s nimi aj nejaky chalani, vlastne mi klamala. A potom ma v posteli odmietla, ale najprv ma bozkava a rozdrazdi, zrazu stop ja to nechcem. To mi je cudne
A ja som jej nikdy nezakazoval ist niekde s kamoskami, ale ked sa potom sprava total cudne a je furt nesvoja tak neviem co si mam o tom mysliet.
A este mam taku hlupu diagnozu ze som "ziarlivy"
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

tak to sme potom rovnaky a mame rovnake frajerky :) moja tiez hovori stale nic nic, a vsetko je u nej v pohode, aj ked vidno, ze ma onicom naladu. To musis len nejako vyhovorit, inac ta to bude trapit. A ak ti to nechce povedat... mozno ze sa len opila, a mozno ze si dvakrat z niecoho potiahla a boji sa ti to povedat. Na to najhorsie zatial nemysli :) a hlavne sa s nou otvorene porozpravaj. Aj ked cez telefon a hned zajta, mozno to bude pre nu lahsie, ked ti to tak povie..... je to tazko, riesit tu nieco, ked ju nepozname. Toto su len moje rady, ktore sa par krat uz potvrdili, hlavne s tym telefonom. Co uz, ked sa inak neda....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ked to "neklape" v posteli sa podla mna isto dačo deje.. neviem ked funguje sex bezproblémovo tak ani iné problémy by tam nemali byť ale takto??
neviem podla mna sa dačo v jej hlave udialo a musíš to zistiť
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

ahoj. priatelka je v kolkom rocniku? my sme chodili takto vonku dva krat tyzdenne. z jej strany to vidim tak, ze sa jej tam niekto zapacil, tiez nejaky student.tak ako spomenul triple ked sa nieco deje v jej hlave tak je to aj so sexom.
a co take by ti vtedy povedala? to ze bola opita ju neospravedlnuje sa k tebe takto spravat. si jej zjavne nechybal. nezavidim ti tu situaciu a popravde si myslim ze ak nerozmyslate nad spolocnou buducnostou tak vztah nema zmysel. je to tazke. tri roky byt spoli. nieco podobne som zazila aj ja ale z priatelovej strany to bolo. dokonca prisiel zamnou na chatu kde boli aj moji rodicia s kamoskou ktoru som ja nepoznala. je to debilne. ale teraz mam pekny vztah, uplne iny ako bol predosly a som rada ze to tak dopadlo. drzim ti palce.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nechyba trocha uprimnost?
ci to zeny su take? :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Opytaj sa jej či ťa podviedla,,,
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Te-wei:Suhlasim, jednoducha otazka, pri ktorej nema inu možnosť, než vyklopiť, čo sa vlastne stalo. Ešte by sa na to mohla uraziť, no take baby.. čo s nimi?
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

lisa ona je v druhom rocniku, rozmyslame o buducnosti, mame poziadal som ju o ruku 1. januara povedala ano, a sme sa dohodli ze ked skonci bakalara sa vezmeme a ing si dorobi externe.
triple asi mas pravdu nejaky problem ma v hlave lebo inak bolo vsetko ok, spavala sa pri mne celkom normalne az ked malo dojst na "tutu mutu" zrazu bol problem, nechcela.
Te-wei som sa pytal ako prve, povedala ze nie ze to by nedokazala a podla stylu odpovede(uz sa pozname nejaky ten piatok) som presvedceny ze neklamala.
Na hovno je to ze teraz budem stale v strehu ked pojde niekam s kamoskami. :(
qwerty-xyz

Re: VERIM JEJ LEBO JU LUBIM, ALE . . . .

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

NEVO napísal:Stala sa mi taka vec: mam babu sme spolu tri roky,ona chodi na vysku ja pracujem, minuly utorok vecer sla s kamoskami s intraku nachvilu na pivko, prisli o stvrtej rano,
a ja kedze som bol dom sam som sa nudil a obcas jej prezvonil ale ona nic len raz nadranom,
a potom ked prisla mi napisala spravu ze: "uz som na intraku, viem ze som to pokaslala,ale mam akisi zvlastny pocit. Prosim nevolaj mi, lebo mozno by som spravila najvacsiu chybu v zivote. pa cmuky"
Tak som jej odpisal ze sa nechcem hadat a ze je na jej svedomi co robi.
Na druhy den sme telefonovali spolu a som sa jej pytal preco nechcela aby som jej volal, povedala ze mala vipite a ze urcite by mi povedala nieco co by ju potom mrzelo.
Dohodli sme sa ze sa porozpravame ked budeme spolu, ked sme boli spolu tak som s nej vytiahol ze boli snimi aj nejaky kamarati jej nezadanej kamaratky, a vravela mi ze ju tomrzi ze ma velmi lubi atd. Tak sme sa udobrili aj som jej odpustil, ale vecer v posteli ma odmietla, najprv ma rozdrazdila a ked slodo "tuheho" tak povedala ze nechce. a chciat nechciat sme sli spat. Na druhy den mi to vysvetlila tak ze nie vzdy musime skoncit pri "tom" ked sme spolu. Ja neviem ale mam v hlave cervika nedovery.
Co mi poradite?
nauc sa vzdy pocitat s najhorosou variantou ktora sa mohla stat :cry:
Sleduj,moj osobny nazor beverit dievcatu ci s nou si alebo nie. Ked ti tado do sms ky napisala tak sa ti mozno sputila s dakym a sex nechcela preto lebo druhy ju na zachodoch pomYloval asi lepsie. Ja viem mozno prehnana reakcia,necitam som dalsiep rispevky moznoze ste to tu uz vyriesili,kazdopadne na nu tlac a tlac a tlac dokym ti nepovie pravdu. Ziadne vykrucacky a ked nahodou ze sa s inym spustila alebo vylizala tak jej pekne zamavaj a daj jej s panom bohom. Zbytocne trapenie,za KAZDU cenu z nej vytiahni co sa tam zomlelo. A neze ti povie,milacik nic sa nestalo a ty jej uveris s ruzovymi okuliarami na ociach. Tvrdo do nej.vychadzaj z nasledujuceho-- Keby v tom bola nevinne nepise ti take sms-ky a nehra sa v noci na frigidnu.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Opytaj sa jej či ťa podviedla,,,
jj jednoznačná otázka s jednoznačnou odpovedou ÁNO/NIE.. jj ja by som sa to opýtal..

pryja
eh to som kedy preskočil.. tak nič som nepovedal
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

triple napísal:jj jednoznačná otázka s jednoznačnou odpovedou ÁNO/NIE.. jj ja by som sa to opýtal
Precitaj si autorov posledny prispevok :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

no jo podviedla, ale otazne je čo považuje za podvod, možno s ním nemala sex, ale možno sa s niekym bozkavala, ja neviem mne proste taketo veci napadli, keď som si prečítal tvoj prispevok s opisom jej reakcii,,,
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

je mi uprimne zle co toto robia tym co daju vseko pre ich lasku

/nekomentujem nikoho je to moje osobne presvedcenie
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Tak uz je to vyriesene, vsetko sme si vydiskutovali a sme zase a stale spolu :D
inac vdaka za rady
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

NEVO napísal:Tak uz je to vyriesene, vsetko sme si vydiskutovali a sme zase a stale spolu :D
inac vdaka za rady
ale sak povedz v com bol hacik. rozdrazdis nas a potom sa na nas vykasles? no no no
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

no v podstate slo o to ze sme zasnubeny a jej "mile" kamosky jej tam tisli do hlavi ze preco ked je snimi tak si aj so mnou pise a preco si prezvaname a ze sa ma hlavne snimi bavit.
A kedze mala aj vipite tak zacala pochybovat ze ci ozaj chce so mnou ostat a tak.
A sme sa uz aj poriadne udobrili(v posteli) tak je to v poho. :oops:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bože ja nenávidím tieto kamarátky a kamarátov.. v strašne veľa prípadoch sú koreňom úrazu práve oni.. natárajú ko*ot.. človek im pak dôveruje a doje*** všetko čo sa dá.....
Napísať odpoveď