Ordinacia v ruzovej zahrade
-
Pantagruel
Star
Ordinacia v ruzovej zahrade
Aky mate nazor na tento slovensky serial ?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Pantagruel
Star
-
Pantagruel
Star
jj, v jednej casti sa tam objavil taky "herec" , hral tam manzela jednej pacientky, ktoru bijaval a ona sa to hanbila prezradit doktoromLLucia napísal:Ja to vôbec nepoznám - to hovoríte o nejakom hercovi odtiaľ?
a ako som uz hovoril mal mikinu EIGHTY-EIGHT (neonacisticka znacka) a vysiel s nim aj rozhovor v ZIVOTe kde hovoril ze on robi modela pre tu znacku...
-
Sagittarius
Guru
Tu je o tom aj napísané: http://www.csfd.cz/herec/27152-rogel-rasto/M142 napísal:jj Rasťo Rogel...ani nejde o to, že sa tam promenádoval zo značkou, ktorá zjavne súvisí s neonacizmom(však sa to istý čas normálne predávalo, každý sa može zmýliť) ale je to spevák skupiny Juden mord...
hahaha tak to uz ano tedaM142 napísal:jj Rasťo Rogel...ani nejde o to, že sa tam promenádoval zo značkou, ktorá zjavne súvisí s neonacizmom(však sa to istý čas normálne predávalo, každý sa može zmýliť) ale je to spevák skupiny Juden mord...
-
Sagittarius
Guru
S tým tričkom máš pravdu...K+turtlak69 napísal:hahaha tak to uz ano tedakeby to bol typek s trickom tej znacky, vobec by mi to neprekazalo. nemoze byt vo filme niekto s takym trickom? ved v realnom zivote tiez behaju po uliciach taki. v tom by som nic hrozne nevidel. ale to ze je spevak juden mordu ma vazne dostalo
skoda, ze na slovensku nemame nejakych sverakovcov, ktori by obcas spravili film, ktory by sa dal pozerat a ludia by sa nan tesili... namiesto toho akurat takyto sajrat ide v telke.
-
ebEEn
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Slovensko ala tvorcovia serialov
Takze asi Takto ked vidim slovensky serial vipinam televizor.Ked vidim cesky serial pozeram dovtedy kim tam nebude nieco absolutne odveci.Dovolim si povedat ze slovenske seriali nemaju buducnost.Pozeraju to asi dochodcovia vecer.A co sa tyka hlavnej temy Ordinacia v ruzovej zahrade Je to vysvetlene v predchadzajucich riadkoch.Nozaj slovenske serialy nemusim.A hlavne ked tam beru ludi ako durianova teraz napr.Potom ze urobia konkurz a do serialu sa dostanu obycajny ludia ktory ku serialu vztah nemaju a nemaju na to ani skolu.Jediny slovensky herec sa mi paci to je Jan Kroner.Ale bohuzial ten tam nieje 
Re: Slovensko ala tvorcovia serialov
konkurz? moja byvala priatelka hovorila ze sa tam dostala asi do minutovej sceny. bola sestricka a mala sa akurat pozdravit kramarovi ci komu. ze cez daku kamaratku sa tam dostala a dostala 300sk za minutovu scenuebEEn napísal:Takze asi Takto ked vidim slovensky serial vipinam televizor.Ked vidim cesky serial pozeram dovtedy kim tam nebude nieco absolutne odveci.Dovolim si povedat ze slovenske seriali nemaju buducnost.Pozeraju to asi dochodcovia vecer.A co sa tyka hlavnej temy Ordinacia v ruzovej zahrade Je to vysvetlene v predchadzajucich riadkoch.Nozaj slovenske serialy nemusim.A hlavne ked tam beru ludi ako durianova teraz napr.Potom ze urobia konkurz a do serialu sa dostanu obycajny ludia ktory ku serialu vztah nemaju a nemaju na to ani skolu.Jediny slovensky herec sa mi paci to je Jan Kroner.Ale bohuzial ten tam nieje