Ordinacia v ruzovej zahrade

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pantagruel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Ordinacia v ruzovej zahrade

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Aky mate nazor na tento slovensky serial ?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

cisto "slovensky" serial :D
inac je to taka oddychovka, ked vypnem mozog a nerozmyslam nad niektorymi blbostami co su tam, tak je to pozeratelne :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

humus kentus blivajs humac zvratky grc sracky a hovna

pardon za moj expresivny vystup ale ine slova nenachadzam
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

No akože úplne o niečom, hrozné.Ja som pri tom nevydžal...a angažovanie jedného z najvačších neonacistov na slovensku je už čerešňa na torte..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

z tych hercov co su tam tak jediny kto vie hrat je Studenkova ale aj ta hlavne pri kratkych scenach/replikach len pride povie svoju vetu a ide prec, dialogy su extremne stupidne, scenar velka katastrofa...videl som asi 2 diely, celkom mi stacilo..
Pantagruel
Star
Star

M142 napísal:No akože úplne o niečom, hrozné.Ja som pri tom nevydžal...a angažovanie jedného z najvačších neonacistov na slovensku je už čerešňa na torte..
JJ, tiez som nemohol ked tam dosiel ten k*k*t s trickom EIGHTY-EIGHT
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

M142 napísal:No akože úplne o niečom, hrozné.Ja som pri tom nevydžal...a angažovanie jedného z najvačších neonacistov na slovensku je už čerešňa na torte..
Ja to vôbec nepoznám - to hovoríte o nejakom hercovi odtiaľ? :?
Pantagruel
Star
Star

LLucia napísal:Ja to vôbec nepoznám - to hovoríte o nejakom hercovi odtiaľ? :?
jj, v jednej casti sa tam objavil taky "herec" , hral tam manzela jednej pacientky, ktoru bijaval a ona sa to hanbila prezradit doktorom :P

a ako som uz hovoril mal mikinu EIGHTY-EIGHT (neonacisticka znacka) a vysiel s nim aj rozhovor v ZIVOTe kde hovoril ze on robi modela pre tu znacku...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Moja mamka na tom fici. Nenecha si ujst ani jeden diel... Ked sa nudim za kompom obcas si to pozriem aj ja. Niektore scenu su vazne brutalne trapne ale serial celkovo hodnotim pozitivne.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

LLucia napísal:Ja to vôbec nepoznám - to hovoríte o nejakom hercovi odtiaľ? :?
jj Rasťo Rogel...ani nejde o to, že sa tam promenádoval zo značkou, ktorá zjavne súvisí s neonacizmom(však sa to istý čas normálne predávalo, každý sa može zmýliť) ale je to spevák skupiny Juden mord...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

takéto seriály neznášam ešte viac ako telenovely :evil:
fuj tajbl
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

M142 napísal:jj Rasťo Rogel...ani nejde o to, že sa tam promenádoval zo značkou, ktorá zjavne súvisí s neonacizmom(však sa to istý čas normálne predávalo, každý sa može zmýliť) ale je to spevák skupiny Juden mord...
Tu je o tom aj napísané: http://www.csfd.cz/herec/27152-rogel-rasto/
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

M142 napísal:jj Rasťo Rogel...ani nejde o to, že sa tam promenádoval zo značkou, ktorá zjavne súvisí s neonacizmom(však sa to istý čas normálne predávalo, každý sa može zmýliť) ale je to spevák skupiny Juden mord...
hahaha tak to uz ano teda :D keby to bol typek s trickom tej znacky, vobec by mi to neprekazalo. nemoze byt vo filme niekto s takym trickom? ved v realnom zivote tiez behaju po uliciach taki. v tom by som nic hrozne nevidel. ale to ze je spevak juden mordu ma vazne dostalo :D skoda, ze na slovensku nemame nejakych sverakovcov, ktori by obcas spravili film, ktory by sa dal pozerat a ludia by sa nan tesili... namiesto toho akurat takyto sajrat ide v telke.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

turtlak69 napísal:hahaha tak to uz ano teda :D keby to bol typek s trickom tej znacky, vobec by mi to neprekazalo. nemoze byt vo filme niekto s takym trickom? ved v realnom zivote tiez behaju po uliciach taki. v tom by som nic hrozne nevidel. ale to ze je spevak juden mordu ma vazne dostalo :D skoda, ze na slovensku nemame nejakych sverakovcov, ktori by obcas spravili film, ktory by sa dal pozerat a ludia by sa nan tesili... namiesto toho akurat takyto sajrat ide v telke.
S tým tričkom máš pravdu...K+
ebEEn
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Slovensko ala tvorcovia serialov

Príspevok od používateľa ebEEn »

Takze asi Takto ked vidim slovensky serial vipinam televizor.Ked vidim cesky serial pozeram dovtedy kim tam nebude nieco absolutne odveci.Dovolim si povedat ze slovenske seriali nemaju buducnost.Pozeraju to asi dochodcovia vecer.A co sa tyka hlavnej temy Ordinacia v ruzovej zahrade Je to vysvetlene v predchadzajucich riadkoch.Nozaj slovenske serialy nemusim.A hlavne ked tam beru ludi ako durianova teraz napr.Potom ze urobia konkurz a do serialu sa dostanu obycajny ludia ktory ku serialu vztah nemaju a nemaju na to ani skolu.Jediny slovensky herec sa mi paci to je Jan Kroner.Ale bohuzial ten tam nieje :wink:
hafisko
Novice
Novice

Re: Slovensko ala tvorcovia serialov

Príspevok od používateľa hafisko »

ebEEn napísal:Takze asi Takto ked vidim slovensky serial vipinam televizor.Ked vidim cesky serial pozeram dovtedy kim tam nebude nieco absolutne odveci.Dovolim si povedat ze slovenske seriali nemaju buducnost.Pozeraju to asi dochodcovia vecer.A co sa tyka hlavnej temy Ordinacia v ruzovej zahrade Je to vysvetlene v predchadzajucich riadkoch.Nozaj slovenske serialy nemusim.A hlavne ked tam beru ludi ako durianova teraz napr.Potom ze urobia konkurz a do serialu sa dostanu obycajny ludia ktory ku serialu vztah nemaju a nemaju na to ani skolu.Jediny slovensky herec sa mi paci to je Jan Kroner.Ale bohuzial ten tam nieje :wink:
konkurz? moja byvala priatelka hovorila ze sa tam dostala asi do minutovej sceny. bola sestricka a mala sa akurat pozdravit kramarovi ci komu. ze cez daku kamaratku sa tam dostala a dostala 300sk za minutovu scenu :D.. aj ja chcem .ako sa tam dostat ? :D
Napísať odpoveď