spoluziacka ma proti mne asi nieco

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Nemôžeš byť s každým za dobre, jednoducho to nejde. skôr či neskôr sa naskytne situácia, kedy to čo spravíš bude pre niekoho dobré a pre niekoho zlé a je nezmysel, aby si sa zaťažoval takouto hlúposťou. Ak veľmi chceš, tak jej vysvetli ako si to myslel. Ak to nepochopí - jej problém.
Pochopil by som, ak by 16ročný povedal 14ročnému, že je decko, ale medzi dospelými...
Ale inak by som to neriešil.
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

este nejake dalsie rady/nazory ?? :) z vacsieho sortimentu sa lepsie vybera :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Tema uplne o ho* chlapčeka niekto nema rád a nemá ho za super kamoša a už je z toho na vetvy,,,
pesinko2468
Expert
Expert

Te-wei napísal:Tema uplne o ho* chlapčeka niekto nema rád a nemá ho za super kamoša a už je z toho na vetvy,,,
skor by som povedal ze do temy sa zapaja niekto kto nema do nej co povedat ale vzhladom k tomu ze sa chce ukazat jake "problemy" riesi on tak sem musi hodit komentar a pochlapit sa ... uz si vobec nejaku temu kde potrebuju helpnut povazovat ako normalnu ?? alebo vsetky temy co si za zivot videl boli na teba moc ubohe ??
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

hmm, možno ťa sklamem ale Te-wei má pravdu. Až moc si to berieš ku srdcu a nedokážeš sa zmieriť s tým že niekto neni s tebou dobrý kamarát. Keby som sa správal podla teba tak by ma našli zabitého pod mostom... :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sa vyser na to a najdi si ine kamaratky. poznam take mrchy, ktorym na vas vadi vsetko ak nie ste ich typ. zbytocne sa nad nimi rozculujes. skor sa orientuj na tych/tie, ktori su v pohode. naco sa dakomu pchat řiti ak je to debil?
pesinko2468
Expert
Expert

.:M4jco:. napísal:hmm, možno ťa sklamem ale Te-wei má pravdu. Až moc si to berieš ku srdcu a nedokážeš sa zmieriť s tým že niekto neni s tebou dobrý kamarát. Keby som sa správal podla teba tak by ma našli zabitého pod mostom... :roll:
tak ale nemam moc rad takych uzivatelov kt. nerobia nic ine len pisu "toto je tema??" alebo "to su take blbe temy...", vsak preboha asi keby som chcel aby ma niekto polutovat tak by som nezalozil tuto temu...o com ma byt potom LVP sekcia ked nie o radach ?? o tom ako 1 napise svoj problem a 2. zacne pisat OT prispevky ?? :idea: :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pesinko2468 napísal:tak ale nemam moc rad takych uzivatelov kt. nerobia nic ine len pisu "toto je tema??" alebo "to su take blbe temy...",
pravdou je, ze odpoved tu uz je. si makky. ked uz das fotky na net, tak si ich uz dal. slecna sa z toho moze aj posrat. tiez som bol na fotkach z diskotek a co teraz?! si ako lekvar. beztvarny a presladeny. nevies si ubranit svoje a dokazes len ustupit. ludia ta potom povazuju za slabocha a co je horsie dokazu tebou velmi lahko manipulovat a dosiahnu aby si urobil to co chcu, lebo inak sa na teba budu hnevat a to ty predsa nechces, pretoze keby sa hnevali tak spadnu nebesa a nastane apokalypsa. a preto sa na teba hnevam a nic s tym nespravis :twisted:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Co sa tych fotiek tyka, nadavate tu na to, ale tie fotky nie su verejne na nete, su len v sekcii do ktorej maju pristup viac-menej presne ti ludia ktori tam boli. Keby ich dal uplne volne, potom by tam mohol byt nejaky dovod na nahnevanie sa, ale toto?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

v prvom rade je tá spolužiačka podla mna totálna čúza .. si jej mal povedať nech sa neposerie..
a k tomu veku.. ja študujem externe kde sme fakt rôznych vekových kategoriíí od 22 až po 50 a všetci si úplne rozumieme.. ja som z tých 22 a nikto si zo mna nerobí prdel abo dačo také.. oni sú podla mna čudní

ja by som sa na nich vysral
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

pesinko2468 napísal:skor by som povedal ze do temy sa zapaja niekto kto nema do nej co povedat ale vzhladom k tomu ze sa chce ukazat jake "problemy" riesi on tak sem musi hodit komentar a pochlapit sa ... uz si vobec nejaku temu kde potrebuju helpnut povazovat ako normalnu ?? alebo vsetky temy co si za zivot videl boli na teba moc ubohe ??
mojko skôr než ma začneš hodnotiť a analizovať moje prispevky, tak si ich naštuduj a dozvieš sa odpovede mojko.
pesinko2468 napísal:tak ale nemam moc rad takych uzivatelov kt. nerobia nic ine len pisu "toto je tema??" alebo "to su take blbe temy...",
najskôr si ma trochu preklepni,potom píš, lebo trepeš hluposti pracuj s faktami, nie domnienkami!

A čo sa tyka tvojej temy,,, niekomu sa nepačíš a ty to už už rozoberaš, jasne že si myslím, že je to hlupa tema a aj je, máš potrebu sa páčiť každému a s každým byť dobrý kamarát? zobuť sa!nesadneš každému a čo ťa možno prekvapí ešte viac je, že polovica ľudí ktorým nesadneš pre to nemajú ani vysvetlenie, proste si im nepadol do oka, je im jedno aky si a nebudú mať ani potrebu zisťovať to, poznám to aj ja som taky a aj voči mne su taky,,, je to uplne bežná vec o ktrej sa tu netreba baviť,,, v každom kolektyve v škole či v práci sa našiel aspoň jeden človek s ktorým som sa vobec nemusel a bolo to vzajomne a pritom sme spolu ani nič nemali, tak tu nefňukaj,,, a keď ti začne piskovať tá chudera, tak jej to vrať, buď chlap a pošli ju do p*,,,
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Fabo napísal:Co sa tych fotiek tyka, nadavate tu na to, ale tie fotky nie su verejne na nete, su len v sekcii do ktorej maju pristup viac-menej presne ti ludia ktori tam boli. Keby ich dal uplne volne, potom by tam mohol byt nejaky dovod na nahnevanie sa, ale toto?
svoj nazor som sem uz napisal, ale toto meni situaciu. Ked je to len pre ludi ktori tam boli, mal si sa jej opytat na dovod...ved na tie fotky maju pravo ti co tam boli aby si ich pozreli. A je jedno ci ich dostanu na CD/DVD, alebo si ich pozru na nete. V tomto pripade by som ju poslal....ano do toho otvoru.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pravdaže už si viem predstaviť aká je to nána namyslená.. sa takýmto ľudom potrebuješ páčiť???
pesinko2468
Expert
Expert

triple napísal:pravdaže už si viem predstaviť aká je to nána namyslená.. sa takýmto ľudom potrebuješ páčiť???
jeziiiis nechcem sa jej pacit...len si chcem udrzat dobre kolektivne vztahy v triede ... viem ake to je ked ma clovek dobre vztahy zo SŠ

//to Te-Wei: nebudem sa tu uz hadat .. nema to zmysel
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

pesinko2468 napísal:jeziiiis nechcem sa jej pacit...len si chcem udrzat dobre kolektivne vztahy v triede ... viem ake to je ked ma clovek dobre vztahy zo SŠ

//to Te-Wei: nebudem sa tu uz hadat .. nema to zmysel
ked chces co najlepsie vztahy a nechces byt ako rohozka, tak odporucam komunikaciu s takymi jedincami iba vtedy ked je to nevyhnutne zo slusnosti.
Napísať odpoveď