PHARMATEX

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

PHARMATEX

Príspevok od používateľa energy00 »

PHARMATEX - ma s tym niekto skusenosti ? Je to lokalna natikoncepcia, ale potreboval by som informacie ludi co na tom frcia nejaky ten piatok..... ? Hlasi sa niekto ?
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

:plus: pouzivame asi rok, zatial bez strachu z potomka
:plus: ak pouzijes Pharmatex krem tak to mas aj ako lubrikant, ak lubrikant nepotrebujete tak su lepsie kapsule/globule :?:
:plus: ak dakomu nevyhovuje kondom, resp. nechce brat tabletky tak je to celkom fajne riesenie
:plus: :minus: zatial sme neriskovali a spermie putuju kade tade len nie dnu
:minus: po aplikacii oralny sex ee
:minus: je to blbe pre partnerku v tom, ze to potom vyteka take ble mazlave brrrrrrrrrrr
:minus: moze sa objavit alergia, u mna sa ale neobjavila
:minus: pred ani po sa neumyva mydlom len vodou

Toto ma napadlo zatial, pravdupovediac rada by som zmenila sposob antikoncepcie lebo z dlhodobeho hladiska je to dost nepohodlne, ale zo vsetkeho co je na trhu tak toto vychadza pre mna najvhodnejsie...snad pomohlo :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

nazdar, sry ze obnovujem starsiu temu ale ako uz aj tu bolo spomenute ze nesmie liek prist do styku s mydlom ... niekde som ale cital ze sa moze umyvat so SAFORELLE Jemny Gel .. zevraj to je ako mydlo ale neobsahuje to mydlo

mate s tym skusenosti, a hlavne v kombinacii s PHARMATEXom ?

Kód: Vybrať všetko

http://www.saforelle.eu/
PS: myslite ze sa da tomu pharmatexu verit ze ma ucinnost ako HAK ?
dik

Kód: Vybrať všetko

http://www.pharmatex.sk/
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

to fakt je ten kondom taky nepohodlny ze musite pouzivat toto? :smt096
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

zelovoc napísal:to fakt je ten kondom taky nepohodlny ze musite pouzivat toto? :smt096
ano. som na to citlivy a nerobi mi to dobre a priatelke to tiez nie je najprijemnejsie + hak nemozeme //zdravotne dovody + naco pchat do seba hormony ked nemusis//

2xmikki. nie je to take strasne pockat chvilku s umyvanim s mydlom, urcite by som to neriskoval :)
co sa tyka ucinnosti tak pri spravnom pouzivani sa to radi medzi HAK a kondomy. alebo tesne za kondomy.
ma vsak problem, ak sa jedna o kratsi akt tak pri plnej davke to trosku vyteka.

// ospravedlnujem sa, zle som sa vyjadril. po precitani tvojej reakcie som as uvedomil co za hlupost som napisal. editnuty prispevok :))
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

??

Príspevok od používateľa pipiak »

Sry ze sa pytam,ale preco sa bavime o prerusovanej sulozi ??? Ved prave na to si tam ten pharmatex davate ci nie ? No nieviem kolki z vas tu mate dostatocne info o HAK ,ale nemam taky pocit ze je to tak skodlive ako sa o tom hovori.Osobne som si myslel,ze su to obrovske davky tych hormonov ,ale je to mizive navysenie normalneho stavu.A ked mi to tak vadi ,tak samozrejme pouzijem kondom.(pred tym nez moja priatelka zacala brat HAK,tak to bolo uplne vpoh)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Aj ja by som poradil frajerke radšej neškodnú a overenú HAK (ktorá má aj veľa výhod oproti tým zriedkavým vedľajším účinkom) ako nejaké pofidérne chemikálie, ktoré sa nemôžu zmiešať ani so stopovými množstvom mydla. HAK je vlastne lacnejšia (ak to robíte často), účinnejšia (99,8% oproti 99,3%), zdravšia (to je diskutabilné, treba sa poradiť s doktorom) a komfortnejšia (pre chlapca určite :D ) forma...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

JaJeNiektoIny napísal:Aj ja by som poradil frajerke radšej neškodnú a overenú HAK (ktorá má aj veľa výhod oproti tým zriedkavým vedľajším účinkom) ako nejaké pofidérne chemikálie, ktoré sa nemôžu zmiešať ani so stopovými množstvom mydla. HAK je vlastne lacnejšia (ak to robíte často), účinnejšia (99,8% oproti 99,3%), zdravšia (to je diskutabilné, treba sa poradiť s doktorom) a komfortnejšia (pre chlapca určite :D ) forma...
no len vies niektore baby HAK nemozu brat kvoli istym zdravotnym problemom ale to je teraz jedno, a nezda sa mi zeby ten pharmatex bola nejaka uplna novinka isto natom nieco bude a zas ked je to lokalne a priamo to neposobi na organizmus tak zas tie ,,chemikalie,, nebezpecne byt nemusia, a dotahovat sa s tym ze to je 99,8 a to je 99,3 je dost nepodstatne kedze kazde je v podstate pri napr. priklade zien zo 100 menej ako jedna ostala tehotna, zalezi od dodrzania tych zasad ...

kazdy je zastanca isteho nazoru, islo mi tu skor o postrehy tych co stym maju skusenosti, nie o to ze neber to, chemikalie, radsej HAK .. berme tio tak ze HAK neprichadza do uvahy a koniec... a taktiez ja osobne samotnemu kondomu neverim (ale to len vdaka mojej byvalej ktora sa mi snazila vsugerovat ze aj nemozne je mozne...)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

kazdopadne zavadzanie farmatexu mozes brat ako sucast predohry, podobne ako ked ti zenska nasadi kondom tak ty jej aplikujes farmatex :)
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

??

Príspevok od používateľa pipiak »

Vsak oki ,ja nevravim ze je to nepohodlne ,len to ze naco platit za nieco,nnechavat telo trpiet chemikalie (aj ked len lokalne) a nakoniec skoncit u prerusovanej sulozi....tak bud tomu vyrobku verim a idem na plno,alebo nie a nepouzivam ho vobec!
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pouzivali sme cipky,jedina nevyhoda bola asi ta ze po aplikacii to neprijemne medicinsky zapacha ,proste ako dezinfekcia alebo nieco na ten styl,inak len spokojnost :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

INDIGOcorp. napísal:pouzivali sme cipky,jedina nevyhoda bola asi ta ze po aplikacii to neprijemne medicinsky zapacha ,proste ako dezinfekcia alebo nieco na ten styl,inak len spokojnost :)
a isli ste ehm ,,naplno,, alebo prerusovane ?

(ten zapach by mohli vyriesit nejake etericke oleje, vonne sviecky myslim :) )
psychofemale
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psychofemale »

mikkimikki napísal:no len vies niektore baby HAK nemozu brat kvoli istym zdravotnym problemom ale to je teraz jedno, a nezda sa mi zeby ten pharmatex bola nejaka uplna novinka isto natom nieco bude a zas ked je to lokalne a priamo to neposobi na organizmus tak zas tie ,,chemikalie,, nebezpecne byt nemusia, a dotahovat sa s tym ze to je 99,8 a to je 99,3 je dost nepodstatne kedze kazde je v podstate pri napr. priklade zien zo 100 menej ako jedna ostala tehotna, zalezi od dodrzania tych zasad ...

kazdy je zastanca isteho nazoru, islo mi tu skor o postrehy tych co stym maju skusenosti, nie o to ze neber to, chemikalie, radsej HAK .. berme tio tak ze HAK neprichadza do uvahy a koniec... a taktiez ja osobne samotnemu kondomu neverim (ale to len vdaka mojej byvalej ktora sa mi snazila vsugerovat ze aj nemozne je mozne...)
kazdy moze brat HAK.. preto je ich tolko druhov... nehovorim o tabletkach... su aj kruzky, naplaste a asi najlepsi vynalez teliesko... momentalne specialne tabletky pre rizikove skupiny 24/4.. ono sa staci len spytat, ale z toho vsetkeho co som uz pocula je najcastejsi dovod, ze kopec bab radsej povie ze ona to brat nemoze a nemusi cvakat mesacne prachy, vsak chalan zariadi
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

psychofemale napísal:kazdy moze brat HAK.. preto je ich tolko druhov... nehovorim o tabletkach... su aj kruzky, naplaste a asi najlepsi vynalez teliesko... momentalne specialne tabletky pre rizikove skupiny 24/4.. ono sa staci len spytat, ale z toho vsetkeho co som uz pocula je najcastejsi dovod, ze kopec bab radsej povie ze ona to brat nemoze a nemusi cvakat mesacne prachy, vsak chalan zariadi
kazdy hak nemoze brat na to pozor !!! v tomto sa naozaj mylis ,staci ak niekto berie nejake extremne silne lieky na zdravotne problemy tak hak nieje vhodne a lekar mu ho proste zakaze
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

psychofemale napísal:kazdy moze brat HAK.. preto je ich tolko druhov... nehovorim o tabletkach... su aj kruzky, naplaste a asi najlepsi vynalez teliesko... momentalne specialne tabletky pre rizikove skupiny 24/4.. ono sa staci len spytat, ale z toho vsetkeho co som uz pocula je najcastejsi dovod, ze kopec bab radsej povie ze ona to brat nemoze a nemusi cvakat mesacne prachy, vsak chalan zariadi
ako vazim si tvoj nazor, ale PROSIM, fakt diskusia je o pharmatexe, ne o HAK ! .. to ci sa to moze alebo nemoze brat je teraz uplne nepodstatne, drzte sa prosim temy

- plus ked uz spominas naplaste, kruzky a tak tak stale tu mas uz aj ten pharmatex o ktorom je tema
- a ked uz k tomu plateniu co si spomenula tak to sa da vzdy doriesit , to je podla mna ten minimalny problem
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

INDIGOcorp. napísal:kazdy hak nemoze brat na to pozor !!! v tomto sa naozaj mylis ,staci ak niekto berie nejake extremne silne lieky na zdravotne problemy tak hak nieje vhodne a lekar mu ho proste zakaze
Vies kolko je takych bab? No urcite nie tolko kolko sa ich vzdy spomenie v temach ako je tato. To je len same, moja nemoze, a henta nemoze lebo ona berie aj toto. Vzdycky prevraciam ocami nad tou stupiditou.
Presne toto som chcel napisat, uplne suhlasim. k+
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pharmatex... hmm.. by ma aj chut presla po takej procedure..
a este prerusovane :roll: to ste fakt neobajvili nejaky lepsi sposob?
Ona nemoze HaK, nemozete kondomy.. chcete vy vobec sex?
// :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Skúste anál
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Pharmatex

Príspevok od používateľa segenica »

Veriť môžeš akurát tak reklame, že vraj to nie je veľmi spoľahlivé...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Čo ja viem.. anál spolahlivy je, a dost..

//autoeditácia príspevku ( 12 Jan 2009, 22:39 )
Ta reklama na anál je aj na youtube? Nemozem najst..
Napísať odpoveď