Fallout 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

1gb ram :( , celkom dost slaba zostava, aj ked cpu je mierne ok, ale aj tak... na low by ti to mozno aj slapalo ako tak, ale ver mi, vyzera to strasne
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

zacal som to sosat.....musim to skusit lebo na f1 a f2 som bol strasne namotany..snad ramka nebude az taky limit
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Vcera som to dohral, koniec fakt nic moc okrem tych cool vybuchov ... som si myslel ze bude nejaka velka bitka kde budem stat proti aspon 3 Super Mutant Behemothom ... a najviac ma trapilo, ze som po konci nemohol pokracovat a vnimat rozdiely, ktore boli ovplyvnene celkovym vyvrcholenim. Stupidne, tak som to loadol par momentov pred vstupom do budovy a pokracoval s vedlajsimi questami.

Herna struktura a design (aj priestorov) sa strasne podoba Oblivionu, takze docela skoda toho pocitu "nenovosti". Podla vsetkeho Bethesda cely cas tvorila assety (modely, textury) a pisala pribeh/dialogy/vedlajsie questy. Ked sa uz styri roky s tym napracuju, tak som cakal, ze vytvoria trosku viac odlisnejsich mechanik (ako napr. VATS).
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Tak som to konecne rozbehal. Defaultne mi to dalo medium detaily a potom hra padala ako besna. Odskusal som vsetky mozne riesenia az nakoniec som dal low detaily a bezi uplne v pohode. Grafika mi aj na low detailoch pripada pekna. Hram na rozliseni 1680 x 1050 tak mozno aj to robi svoj efekt ... neviem. Bohuzial nemm velmi cas to hrat kvoli skole ale neskor sa do toho riadne pustim.

Jedna vec co ma mrzi je ale to ako zmrzacili PA ... Ved Power Armor je slabsi ako ten najlepsi combat armor. Ale tak uvidim ake to bude na vlastnej kozi. Mohli ho skor spravit ako vo fallout tactics ze ti drasticky znizuje sneak a nie ze ti da -1 az 2 agility pricom da len + 1-2 str. A este k tomu zabera skoro cely inventar (aspon tu neskutocnu vahu tam nemuseli dat. Myslim si ze logicky power armor by mal mat nejake elektronicke systemy ktore by prave ten armor niesli a vylepsovali by drasticky silu ako vo FO1 a FO2 kde davali myslim +5 STR). Proste ja si pod slovom Power Armor predstavim FO 1 a FO 2 kde ste boli ako chodiaci tank. Vsak to bola spicka pred jadrovou vojnou tak je trosku cudne ze po nej su kozene alebo combat armory lepsie :P ...

Ale inak super hra. Aj ked nemozem to hodnotit este komplexne kedze som to ako pisem az tak velmi nehral. Jaj ale este tam maju take fajn haluze ze napriklad minule som stretol 2 BoS outacstov ktory nabehli aj s nejakym ich robotom na jedneho raidera a raider ich zabil hunting puskou ... to mi pripada trosku nedomyslene respektive zle vybalancovane. Zabil ho nakoniec az ten ich robot :D
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

ked si ho opravis, tak je lepsi jak kozeny alebo combat :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

piton napísal:ked si ho opravis, tak je lepsi jak kozeny alebo combat :)
myslel som samozrejme opravene veci.
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

pls upnite tu niekto save game niekde z polky hry
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Waldo napísal:Tak som to konecne rozbehal. Defaultne mi to dalo medium detaily a potom hra padala ako besna. Odskusal som vsetky mozne riesenia az nakoniec som dal low detaily a bezi uplne v pohode. Grafika mi aj na low detailoch pripada pekna. Hram na rozliseni 1680 x 1050 tak mozno aj to robi svoj efekt ... neviem. Bohuzial nemm velmi cas to hrat kvoli skole ale neskor sa do toho riadne pustim.

Jedna vec co ma mrzi je ale to ako zmrzacili PA ... Ved Power Armor je slabsi ako ten najlepsi combat armor. Ale tak uvidim ake to bude na vlastnej kozi. Mohli ho skor spravit ako vo fallout tactics ze ti drasticky znizuje sneak a nie ze ti da -1 az 2 agility pricom da len + 1-2 str. A este k tomu zabera skoro cely inventar (aspon tu neskutocnu vahu tam nemuseli dat. Myslim si ze logicky power armor by mal mat nejake elektronicke systemy ktore by prave ten armor niesli a vylepsovali by drasticky silu ako vo FO1 a FO2 kde davali myslim +5 STR). Proste ja si pod slovom Power Armor predstavim FO 1 a FO 2 kde ste boli ako chodiaci tank. Vsak to bola spicka pred jadrovou vojnou tak je trosku cudne ze po nej su kozene alebo combat armory lepsie :P ...

Ale inak super hra. Aj ked nemozem to hodnotit este komplexne kedze som to ako pisem az tak velmi nehral. Jaj ale este tam maju take fajn haluze ze napriklad minule som stretol 2 BoS outacstov ktory nabehli aj s nejakym ich robotom na jedneho raidera a raider ich zabil hunting puskou ... to mi pripada trosku nedomyslene respektive zle vybalancovane. Zabil ho nakoniec az ten ich robot :D
power armor bratstva je treti najsilnejsi armor v hre, druhy je enklavacky power armor a naj je enklavacky tesla armor :wink:
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

preco?lol sa mi to nechce hrat tak chcem vidiet ten otvoreny svet
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kto by este vahal, tak si moze precitat recenziu na Tiscali: http://games.tiscali.cz/reviews/fallout3pccz/index.asp
Jameshet: ja som skoro cely svet objavil pri plneni prveho questu, ked som este ani netusil kde moze byt moj otec :) Len si potom musis davat vacsi pozor na nepriatelov.
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Neviem dalej mam pohladat dakeho androida ktory mi dal ulohu daky starcek v Rivet City. Ako dalej?
Waldo
Medium Star
Medium Star

Schyzo a v com je taky silny? Pokial nechces byt typek co nosi tazke zbrane alebo mlati na blizko tak sa ho ani neoplati pouzivat. To ze ma vysoku DR je totalne na nic. Bonus na STR sa zmaze jeho samotnou vahou. Este k tomu ti znizi agilitu. Podla mna ovela lepsi je ten combat armor co ti da + 5 small weapons + 5 AP a +1 Luck ...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

najsilnejsi je armor bratstva ktory dostanete pred poslednou misiou hry :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

H@wk napísal:najsilnejsi je armor bratstva ktory dostanete pred poslednou misiou hry :)
omg ludia opakujete sa ako take rapotacky. Ale v com je teda najsilnejsi? Vsak mi to objasnite. Ja som jednoznacne povedal preco si myslim ze ho Bethseda gimpla tak chcem pocut aj argumenty a nie len vety ze ten je najsilnejsi. V com teda tak ukrutne prevysuje ostatne armory?
xH4wK

Waldo napísal:omg ludia opakujete sa ako take rapotacky. Ale v com je teda najsilnejsi? Vsak mi to objasnite. Ja som jednoznacne povedal preco si myslim ze ho Bethseda gimpla tak chcem pocut aj argumenty a nie len vety ze ten je najsilnejsi. V com teda tak ukrutne prevysuje ostatne armory?
uz si ho mal ? ak nie tak ti zbytocne hovorit ...
Waldo
Medium Star
Medium Star

H@wk napísal:uz si ho mal ? ak nie tak ti zbytocne hovorit ...
Hmm to je fakt argument ako hovado. To je take tazke to teda vysvetlit ked je taky super? Povedz mi v com je pre snipera alebo ktorukolvek postavu co sa sustreduje na VATS lepsi ako ten combat armor co som spominal.
xH4wK

Waldo napísal:Hmm to je fakt argument ako hovado. To je take tazke to teda vysvetlit ked je taky super?
tak teda sleduj
slo mi v hre u armoru hlavne o ODZ a tu som s tymto armorom aj dosiahol... prisery mi nedavali "skoro" ziadny dmg :D oproti ostatnym armorom
Prílohy
Image3.-11.-2008-18.35.37.png
Waldo
Medium Star
Medium Star

H@wk napísal:tak teda sleduj
slo mi v hre u armoru hlavne o ODZ a tu som s tymto armorom aj dosiahol... prisery mi nedavali "skoro" ziadny dmg :D oproti ostatnym armorom
hej ale nie je najlepsi na vsetko. Ako som spominal pre ludi co radsej pouzivaju small weapons aka sniperov je lepsie ten combat armor. A jedine co tu stale opakujem ze je smiesne ze super moderny armor je pre niekoho celkom bezcenny. Beriem to z tej realnej stranky. Proste od nejakeho skveleho armoru ocakavam ze bude ozaj skvely a ze ked uz ho dostanem tak to bude ako vo FO1 a FO2. Aspon si myslim ze mohli dat ze bude niest svoju vlastnu vahu. Alebo vacsi bonus k STR. DR nie je vsetko. V podstate ked hras s postavou na dialku tak su ovela dolezitejsie AP. Proste hovorim ze je to nevybalancovane. Nie je to proste naj armor aj ked by podla mna mal byt. Ako som uz vyssie pisal. Mohli to skor spravit tak ze by si namiesto - agi dostaval nejaky extremny postih na sneak alebo tak. Je celkom nelogicke ze moderny armor ktory je zrejme plny elektroniky ti znizuje pohyblivost. Mal by byt naprogramovany tak aby sa prisposobil pohybom. A co je to za power armor ked bonus na silu sa v podstate zmaze tou jeho vahou. :(
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Waldo napísal:Schyzo a v com je taky silny? Pokial nechces byt typek co nosi tazke zbrane alebo mlati na blizko tak sa ho ani neoplati pouzivat. To ze ma vysoku DR je totalne na nic. Bonus na STR sa zmaze jeho samotnou vahou. Este k tomu ti znizi agilitu. Podla mna ovela lepsi je ten combat armor co ti da + 5 small weapons + 5 AP a +1 Luck ...
tesla armor neznizuje nic :wink: a ma najsilnejsiu armor hodnotu :wink:
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

Mal som obavy ze to moja sunka nezvladne ale ide to pohode na high nastaveni 1024*768.... fraps ukazuje vonku 25-40 fps a v budavach 35-50 fps.....len filrovanie a par inych nastaveny trebalo trocha znizit.....je to velmi chytlava hra ale uz to nieje fallout...smola
Napísať odpoveď