Problém s internetom
Problém s internetom
Zdravím,
mám takýto problém - nejde mi Mozilla, ktorú som doteraz používal, ani iný prehliadač okrem Exploreru. Tiež mi ide ICQ. Neviem kde je chyba ale bude to asi niečo s firewallom. Včera som oddinštaloval Nortona a začali sa problemi. Ak mám Avast nedokáža stiahnuť aktualizacie (nepripoji sa na server). Norton aktualizacie stiahne.
Prosím o pomoc. Ak niekto vie poradiť, tak nech napíše podrobný postup. Ďakujem
mám takýto problém - nejde mi Mozilla, ktorú som doteraz používal, ani iný prehliadač okrem Exploreru. Tiež mi ide ICQ. Neviem kde je chyba ale bude to asi niečo s firewallom. Včera som oddinštaloval Nortona a začali sa problemi. Ak mám Avast nedokáža stiahnuť aktualizacie (nepripoji sa na server). Norton aktualizacie stiahne.
Prosím o pomoc. Ak niekto vie poradiť, tak nech napíše podrobný postup. Ďakujem
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
Tak trochu nechápem. Píšeš, že si ho odinštaloval, ale v zápätí píšeš, že si sťahuje aktualizácie. Tak máš ho alebo nie ?Kód: Vybrať všetko
Pozri si vo firewalle nastavenia, ci nie su bloknute nejake aplikacie alebo porty.Dám screen
-
Hextall
Light Star
Kedysi dávnejšie, asi pred dvomi rokmi mi toto robil tiež vtedajší Norton Antivirus 2005, ale ak mám byť úprimný, už nepamätám, ako som to vtedy riešil. Odinštaluj všetky antiviry, antispyware a firewally, (reštartuj), nainštaluj Norton (reštartuj), - potom ho odinštaluj, (reštartuj), prečisti registre a tak nanovo nainštaluj Avast, Spyware Doctor, atď, atď.
Môžeš mi presnejšie popisať ako odinšalujem firewally a ako prečistím registre a tiež čo potom s firewall, keď to dokončím (myslím opätovne naistalovanie)
//autoeditácia príspevku ( 04 Nov 2008, 16:44 )
Mozilla sa nespusti vôbec a IE mi ide len ak mam Norton
Pridavam procesy
//autoeditácia príspevku ( 04 Nov 2008, 19:43 )
TAk som použil Registry Mechanic, ale nepomohlo
//autoeditácia príspevku ( 04 Nov 2008, 16:44 )
Mozilla sa nespusti vôbec a IE mi ide len ak mam Norton
Pridavam procesy
Kód: Vybrať všetko
http://www.obrazok.eu/files/qqjks1tr1y21gss9056u.jpgTAk som použil Registry Mechanic, ale nepomohlo
-
Hextall
Light Star
Windows firewall nerobí problémy tohto typu. Problém vidím jednoznačne v Nortone. Ešte jedna maličkosť. Niektoré internet security aplikácie si automaticky nevypnú Windows firewall a ten je potom v konflikte s ich samotným firewallom. Skús ten windowsácky deaktivovať.
Druhá vec. Internet security má svoje aktívne komponenty - firewall, antispyware, anti-pishing, atď, atď...vypni v nortone firewall, či sa niečo zmení.
A posledná vec, ktorá mi napadá - píšeš, že máš Spyware Doctora. Ten ale môže byť v konflikte s Nortonom, ktorý ako internet security má vlasntý anti-spyware. Takže skús odinštalovať ešte spyware doctora.
Druhá vec. Internet security má svoje aktívne komponenty - firewall, antispyware, anti-pishing, atď, atď...vypni v nortone firewall, či sa niečo zmení.
A posledná vec, ktorá mi napadá - píšeš, že máš Spyware Doctora. Ten ale môže byť v konflikte s Nortonom, ktorý ako internet security má vlasntý anti-spyware. Takže skús odinštalovať ešte spyware doctora.