marceln napísal:hehe skryte sa moj monitor: Mitsubishi Diamond Pro 930 SB
takze : ciarova maska.. 2 vystrelovacie delá ... 19 palcov .. 2XSB (super bright) vyuzitelna cela plocha monitora.. a samozrejme TOTAL FLAT
len pre zaujimavost
1280X960 @ 100HZ
1600X1200 @ 85HZ
max rozlisenie 1900X1440
eh chlape nic moc. To ze sa mozete skryt to by som si na Tvojom mieste odpustil. Keby si tam mal daco taketo[vid. prilohy], tak nic nepoviem. Ten Tvoj model je zrely do muzea, bez urazky. Je to dobry monitor ale starinka, tak isto ako aj moja iiyama [HM903DTA VMP 454]. S tym sa neda chvalit . Tam moze clovek len posudit ze sa niekto vyzna do monitorov a tym to hasne.
Ehm, ked som sa skryval nasiel som moj stary monitor z pred 15 rokov
Velkost obrazovky 15", zobrazuje sa vsak iba 12"
Maximalne rozlisenie 640x480 pri 60Hz, zvladal aj 800x600
Obrazovka je totalne gulata. Obraz je sice ostrý, ale dost "pretiahnuty" na pravo a ma zaujimavy tvar...
Foto:
ja mam LG F900B
19 palcov, 1280×1024@85 Hz, 1024×768@100 Hz. Ale žeby som bol spokojny, ... , no pozerat sa nato da, ale myslim si ze LG ako značka sa u CRT monitorov dosť zhoršila (neplati pre LCD)
Ako vidíte, vidíte nádhernúú televíziu Philips! Ale teraz vážne prečo tu dávam obrázok telky? Lebo už više mesiaca čumím namiesto do monitora na telku bo monitor odišiel do neba! Kvalitaje jednoducho na pi*u! Na všetkých internetových stránkach musímzväčšovať písmo aby som dačo uvidel!
MS FRANKY napísal:
Ako vidíte, vidíte nádhernúú televíziu Philips! Ale teraz vážne prečo tu dávam obrázok telky? Lebo už više mesiaca čumím namiesto do monitora na telku bo monitor odišiel do neba! Kvalitaje jednoducho na pi*u! Na všetkých internetových stránkach musímzväčšovať písmo aby som dačo uvidel!
ehm co takto si kupit novy monitor?
a ja mam Benq V99I
kokoz aj som zabodl ze som zalozil tuto temu takze uz som tu raz pisal
MS FRANKY napísal:
ked si taka lama a si na tom telkaci nalepeny ... skus si sadnut meter- dva od telky a dat rozlisenie 640*480 to by malo pomoct