Gratulujem Lewisovi ale buduci rok je snad nas
F1 2009
JJ da, uz to uploadujemMakeFake napísal:Neviete kde sa to da LEGALNE stiahnut alebo pozriet?
Tu je ochutnavka:
Pozeram, ze nemecky komentator si to predbehnutie Glocka vsimol ako jediny. Ten na Nove hovoril, ze Massa je majstrom aj vtedy, ked vo vysledkoch svietil Hamilton ako 5, vtedy si pravdu uvedomili uz aj na STV
Mam to, ale upovat sa mi to nechce, nebolo tam nic zaujimave. Pri odovzdavani cien sa Massa snazil prejavovat radost, ale islo to tazko. Na tlacovke to akurat zhrnul s tym, ze vie vyhravat aj prehravat, tento rok to bohuzial nevyslo, on spravil vsetko co mohol a inak gratuluje Hamiltonovi.yoplin napísal:nemate niekto nahodou aj odovzdavanie cien a tlacovku?
Hamilton na tlacovke logicky nebol.
-
Sagittarius
Guru
Ale najviac štvalo to, že Hamilton vyhral samozrejme Alonsa...GothaR napísal:Mam to, ale upovat sa mi to nechce, nebolo tam nic zaujimave. Pri odovzdavani cien sa Massa snazil prejavovat radost, ale islo to tazko. Na tlacovke to akurat zhrnul s tym, ze vie vyhravat aj prehravat, tento rok to bohuzial nevyslo, on spravil vsetko co mohol a inak gratuluje Hamiltonovi.
Hamilton na tlacovke logicky nebol.
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Si ta viem predstavit, ako male dieta ked dostane trojkolku pod stromcek, ta radost v ociach !....ale tak no, ja ti tu radost doprajem a hadam aj seci ferraristi, vsak si uz zasluzite trosku radosri po tych 10tich rokoch, tak si to uzite, poriadne to oslavte, na vasom mieste sa aj ozerem od radosti a hlavne nezabudnite na vcerajsi den bo dalsich 10 rokov si akurat tak mozte pustat to video a vspominat na staru dobru sezonu 2008hojko napísal:Pani, skoda, ze teraz nemozete pisat o timovej reziiTo co predviedlo Ferrari v boxoch po zavode, to bola hanba, tie sokovane ksichty, radost sa na to pozerat. Nuze niekto najdite video vo vysokom rozliseni, take nieco si treba archivovat a pozerat pred spanim,
//....T0m4s3: ne frustracia lenk kur*a sklamanie...asi tak ako na tom videu co ta urcite tesi
//....begbeee: neviem o tom ze by som niekde nadaval na Hamiltona, ja ho berem ako dobreho pilota,....mno a s Misom S. ho radsej neporovnavaj, oproti nemu je zatial zasran, a nieje ani az tak arogantny ani dravy a neopatrny
Síce to neviem povedať, či Lewis Hamilton bude jazdiť stále za McLaren, čo asi ťažko, ale ak to tu niekomu nedochádza v Hamiltonovi vyrastá pilot formátu M. Schumachera, ktorého snáď aj niekedy v budúcnosti prekoná.PAIN napísal:nezabudnite na vcerajsi den bo dalsich 10 rokov si akurat tak mozte pustat to video a vspominat na staru dobru sezonu 2008
A červených nechápem, čo na Hamiltona tak kydajú, pretože jazdí - alebo ako by som to povedal - na trati sa správa presne ako Michael Schumacher. Nepozera naľavo-napravo ide si za svojím a ostatné ho nezaujíma. Schumi bol tiež medzi pilotmi najneobľúbenejší jazdec.
Tak sa pýtam vtedy to bolo OK, ale keď je v súčasnosti taký pilot mimo Ferrari, tak je ten najväčší podliak v "rybníku"?
Som veľký fanda McLarenu a fínskych jazdcov ale minulý rok som sa dokážal tešiť aj z titulu Raikonena. Nechápem takýto fanatizmus.
-
t0m4s3
Admin
Ach ta frustraciaPAIN napísal:Si ta viem predstavit, ako male dieta ked dostane trojkolku pod stromcek, ta radost v ociach !....ale tak no, ja ti tu radost doprajem a hadam aj seci ferraristi, vsak si uz zasluzite trosku radosri po tych 10tich rokoch, tak si to uzite, poriadne to oslavte, na vasom mieste sa aj ozerem od radosti a hlavne nezabudnite na vcerajsi den bo dalsich 10 rokov si akurat tak mozte pustat to video a vspominat na staru dobru sezonu 2008
animovany gif v prilohe
- Prílohy
-
- f1.gif
- (1.96 MiB) 211 stiahnutí
Ludia neprezivajte to tak. Vcera to boli perfektne preteky s este lepsim napinavym koncom. Vobec mi nevadi ze to skoncilo tak ako to skoncilo aj ked som Ferrarista (uz od 97meho aby niekto nekecal ze odvtedy co vyhravali
). Uz sa tesim na buducu sezonu na sliky. V kombinacii s tym ze nie je trakcna to bude snad pekne dramaticke a pre pilotov viac narocne.
ale to sa neda neprezivat ,takto sa sklamat az som is musel poplakatWaldo napísal:Ludia neprezivajte to tak. Vcera to boli perfektne preteky s este lepsim napinavym koncom. Vobec mi nevadi ze to skoncilo tak ako to skoncilo aj ked som Ferrarista (uz od 97meho aby niekto nekecal ze odvtedy co vyhravali). Uz sa tesim na buducu sezonu na sliky. V kombinacii s tym ze nie je trakcna to bude snad pekne dramaticke a pre pilotov viac narocne.
-
hojko
Site Admin
Mechanikom od cervenych by som chcel odkazat len tolko, ze su na smiech. Tak ako sa tesili, tak boli sklamani a teraz sa rovnako ako oni smeju na nich ludia na nete. Ak by mal niekto ten zaver vhodny pre mobil, tak sem s nim, urcite to rad budem posielat. Som lenivy to konvertovat, takze ak by to niekto nasiel, budem vdacny.
Skoda, ze media oznacili Glocka ako jazdca, ktory daroval titul Hamiltonovi. Nebyt vsak spivanych praktik zo strany FIA, tak titul mohol mat zabezpeceny uz pred tymito pretekami. Dokonca i prezident Ferrari Di Montezemolo, Hill, Lauda a dalsie velke mena F1 oznacili Hamiltona za spickoveho jazdca a dopriali mu triumf..., ale este ze sa najdu vynimky ako je Jordan, ktory si neodpustil sfuknut McLaren, talianska tlac, ktora rovnako kritizovala McLaren ci samotneho Hamiltona a dalsi... Som rad, ze aj im sa tato sezona tak pacila.
Tak o pol roka v tejto teme pani, uvidime s cim nas FIA do novej sezony prekvapi a aka penalizacia hned na uvod sa ujde McLarenu
Skoda, ze media oznacili Glocka ako jazdca, ktory daroval titul Hamiltonovi. Nebyt vsak spivanych praktik zo strany FIA, tak titul mohol mat zabezpeceny uz pred tymito pretekami. Dokonca i prezident Ferrari Di Montezemolo, Hill, Lauda a dalsie velke mena F1 oznacili Hamiltona za spickoveho jazdca a dopriali mu triumf..., ale este ze sa najdu vynimky ako je Jordan, ktory si neodpustil sfuknut McLaren, talianska tlac, ktora rovnako kritizovala McLaren ci samotneho Hamiltona a dalsi... Som rad, ze aj im sa tato sezona tak pacila.
Tak o pol roka v tejto teme pani, uvidime s cim nas FIA do novej sezony prekvapi a aka penalizacia hned na uvod sa ujde McLarenu
vies co by bolo fakt na smiech? keby prisiel o titul hamilton aj tento rok... smiat na cervenych sa mozu len ti, ktori uz zabudli preco prisiel hamilton v brazilii pred rokom o titul... samozrejme chapem tu skodoradost, kedze radost z titulu asi nestaci...hojko napísal:Mechanikom od cervenych by som chcel odkazat len tolko, ze su na smiech...
lewis hamilton, najmladsi sampion F1!
je to zasluzeny titul. aj ked po nom FIA isla ako po pecenom, nenechal sa zdeptat a vo svojej druhej sezone titul ziskal. je to zadostucinenie aj za vsetky tie sracky, ktore mu priali niektori cerveni dementi pred braziliou. a k tomu obvinovaniu glocka, ze hamiltonovi pomohol iba jedno. ked je niekto tak sprosty, ze si doteraz nedokazal porovnat casy glocka a trulliho, ktori ako jedini v tom case jazdili na suchych pneumatikach, takemu nech cicik odpadne, pretoze priviest na svet rovnakeho dementa by bol zlocin. ale tak, hlupaci si musia najst nejake vyhovorky, aj ked su to sprostosti.
bola to tazka sezona, ale po deviatich rokoch sme sa mclarenaci konecne dockali!
Dakujeme Lewis!!!

//autoeditácia príspevku ( 04 Nov 2008, 12:50 )
KEBY blbost kvitla, tak tu mame arboretum Mlynany
Luca di Montezemolo, prezident Ferrari: "Počas celého môjho pôsobenia v F1 som ešte nikdy nevidel takýto neuveriteľne vzrušujúci záver majstrovstiev. Vždy som hovoril, že budeme bojovať až do poslednej zákruty posledných pretekov a presne to sa napokon aj stalo. Rád by som pogratuloval Lewisovi Hamiltonovi, najmladšiemu majstrovi sveta histórie formule 1. Bol to veľmi silný súper a jeho víťazstvo, aj keď tesné, bolo zaslúžené."
berte si priklad, zatrpknuti cervenaci /cest vynimkam/!
je to zasluzeny titul. aj ked po nom FIA isla ako po pecenom, nenechal sa zdeptat a vo svojej druhej sezone titul ziskal. je to zadostucinenie aj za vsetky tie sracky, ktore mu priali niektori cerveni dementi pred braziliou. a k tomu obvinovaniu glocka, ze hamiltonovi pomohol iba jedno. ked je niekto tak sprosty, ze si doteraz nedokazal porovnat casy glocka a trulliho, ktori ako jedini v tom case jazdili na suchych pneumatikach, takemu nech cicik odpadne, pretoze priviest na svet rovnakeho dementa by bol zlocin. ale tak, hlupaci si musia najst nejake vyhovorky, aj ked su to sprostosti.
bola to tazka sezona, ale po deviatich rokoch sme sa mclarenaci konecne dockali!
Dakujeme Lewis!!!
//autoeditácia príspevku ( 04 Nov 2008, 12:50 )
ale hamilton titul ziskal, takze to tvoje KEBY dost trapaslacko napísal:vies co by bolo fakt na smiech? keby prisiel o titul hamilton aj tento rok...
KEBY blbost kvitla, tak tu mame arboretum Mlynany
Luca di Montezemolo, prezident Ferrari: "Počas celého môjho pôsobenia v F1 som ešte nikdy nevidel takýto neuveriteľne vzrušujúci záver majstrovstiev. Vždy som hovoril, že budeme bojovať až do poslednej zákruty posledných pretekov a presne to sa napokon aj stalo. Rád by som pogratuloval Lewisovi Hamiltonovi, najmladšiemu majstrovi sveta histórie formule 1. Bol to veľmi silný súper a jeho víťazstvo, aj keď tesné, bolo zaslúžené."
berte si priklad, zatrpknuti cervenaci /cest vynimkam/!
-
Mateq
Medium Professional
Ani by som nepovedal, že slicky to znáročnia. Ťažšie to bude kvôli absencii aerodynamických serepetičiek všade možne. bude menej prítlaku, a ľahšie predbiehanie, nakoľko sa auto v závese udrží aj v zákrutách. Slicky sú naopak bonus pre pilotov, trošku im to uľahčia a nebudú tak nervózne výjazdy.Waldo napísal:Uz sa tesim na buducu sezonu na sliky. V kombinacii s tym ze nie je trakcna to bude snad pekne dramaticke a pre pilotov viac narocne.
To Dizzy: Ty sa tu tiez teda vyjadrujes ako ti niektori "cerveny dementi"...
Gratulujem Hamimu k titulu zasluzi si ho aj ked v poslednych pretekoch ma tak ako aj Hami aj cele vedenie Mcl sklamalo svojim pristupom... Naozaj stacilo malo a mohol mat po titule a jedina vina by padla na Mcl a jeho opatrny sposob jazdy doslova az posraty... ano viem Hamimu stacilo aj 5 miesto ale videli sme sami...
Sezona bola naozaj super napinava az do konca a poslednu VC by lepsie nenapisal ani jeden basnik. Tie sprostosti co tu kazdu chvilku niekto vytahuje ze FIA pomaha to su podla man len hluposti to iste by mohli tvrdit aj Ferrari o tom ako FIA kazdy rok zakazuje a preraba pravidla aby ich spomalila.... Takze reci ze FIA pomaha F su hluposti. K SPA len tolko ze na 25s diskvalifikaciu to asi namalo byt ale nepozname data z oboch aut tak neviem...
Tak ako dobre zacal sezonu Kubica tak tak zle ju aj skoncil... skoda fandil som mu ale skoda toho zaspateho vyvoja... Tak isto aj Renault skoda ze sa chytil az na konci sezony dufam ze na buduci rok to bude este tesnejsie a budeme mat este viac kandidatov na titul...
Velmi sa tesim z Vettela tomu prajem aby mu RB na buduci rok postavil minimalne take dobre auto ako tento rok Tororoso a aby bol konkurencieschopny aj buduci rok...Mojim zelanim je aby sa dostal do F
uvidime....
Tazke este raz dakujem vsetkym pilotom za krasne divadlo tento rok dufam ze buduci rok bude este lepsi...
dodo Ferrari
Gratulujem Hamimu k titulu zasluzi si ho aj ked v poslednych pretekoch ma tak ako aj Hami aj cele vedenie Mcl sklamalo svojim pristupom... Naozaj stacilo malo a mohol mat po titule a jedina vina by padla na Mcl a jeho opatrny sposob jazdy doslova az posraty... ano viem Hamimu stacilo aj 5 miesto ale videli sme sami...
Sezona bola naozaj super napinava az do konca a poslednu VC by lepsie nenapisal ani jeden basnik. Tie sprostosti co tu kazdu chvilku niekto vytahuje ze FIA pomaha to su podla man len hluposti to iste by mohli tvrdit aj Ferrari o tom ako FIA kazdy rok zakazuje a preraba pravidla aby ich spomalila.... Takze reci ze FIA pomaha F su hluposti. K SPA len tolko ze na 25s diskvalifikaciu to asi namalo byt ale nepozname data z oboch aut tak neviem...
Tak ako dobre zacal sezonu Kubica tak tak zle ju aj skoncil... skoda fandil som mu ale skoda toho zaspateho vyvoja... Tak isto aj Renault skoda ze sa chytil az na konci sezony dufam ze na buduci rok to bude este tesnejsie a budeme mat este viac kandidatov na titul...
Velmi sa tesim z Vettela tomu prajem aby mu RB na buduci rok postavil minimalne take dobre auto ako tento rok Tororoso a aby bol konkurencieschopny aj buduci rok...Mojim zelanim je aby sa dostal do F
Tazke este raz dakujem vsetkym pilotom za krasne divadlo tento rok dufam ze buduci rok bude este lepsi...
dodo Ferrari
urcite som nenapisal "cerveny dementi" /nie som dement/dodo_mt napísal:To Dizzy: Ty sa tu tiez teda vyjadrujes ako ti niektori "cerveny dementi"...
ti, ktorym to patrilo sa v mojich slovach nasli. po sprostostiach, ktore sa tu popisali si zasluzia pristup im vlastny. nasiel si sa??
no skus nam napisat, akymi zmenami pravidiel isla FIA v poslednych rokoch proti ferrari. som naozaj zvedavy, do ktoreho roku zabrdnes, placko.dodo_mt napísal: Gratulujem Hamimu k titulu zasluzi si ho aj ked...
cez sezonu sme mohli vidiet, ze pribudalo ludi nielen zo strany fanusikov ale aj zo strany odbornej verejnosti a ludi blizkych F1, ktori vidia zaujatost FIA bud voci lewisovi alebo mclarenu, pripadne o nadrziavani ferrari. napr. scheckter, hill, stewart, jordan. kto trochu sleduje zakulisie F1, isto o tom uz viackrat pocul. a nie je sa comu cudovat. je pravda, ze lewis jazdi dost agresivne, ale na druhej strane niektore tresty co dostal v tejto sezone historia F1 este asi nepamata. napr. v belgicku bol lewis potrestany za nieco, co sa dovtedy nikdy netrestalo. niekto tu aj daval videa, medzi ktorymi dokonca schumacher po skrateni sikany poziciu ani nevratil a potrestany nebol. ze lewisovi nikto nic neulahcil mohol tuto sezonu vidiet kazdy. a nahodou z toho tazil hlavne massa. neviem, co sa tu kto cuduje, ked maju ludia potom taky nazor aky maju. a nie iba laici ale aj ludia, co vedia o F1 viac ako hocikto z nas. iste, otvorene kritizovat FIA si dovolia len ludia nezaineteresovani na sucasnom diani v F1. prave preto mozno kritiku pocut hlavne z ust byvalych pilotov alebo ludi, ktori posobili v F1 v minulosti. ja si osobne myslim, ze vedia az moc dobre o com hovoria, pretoze na rozdiel od nas, ktori mame informacie iba z medii, oni su podstatne lepsie informovani.
hlavne ale je, ze lewis napriek vsetkemu titul ziskat dokazal.