Sluchadla do 2k

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Sluchadla do 2k

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zdravim, moje sucasne sluchatka dosluhuju tak ku vianociam hladam nieco nove, mali by to byt spunty(ale nie tie co sa "zacadzaju do zvukovodu" len tie klasicke, nemam rad ked som uplne dorezany od okolia)
Pocuvam hlavne Rock/metal ale obcas sa vludi aj nieco popovejsie, takze co mozno najuniverzalnejsie, nemusia byt superdrahe, nejde mi o cenu, hlavne o kvalitu, cenovy strop je 2000,-sk.
Keby sa niekto yptal, je to k prehravacu Creative zen
vopred dakujem
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Pozrel si si tému predtým ako si spravil túto?? Rovnaká téma založená pred štyrmi hodinami!! Ešte aj cenový strop máte rovnaký, omg. :roll: http://www.hojko.com/sluchatka-t105154.html
ColdRain
Addict
Addict

precital si si obsah temy alebo len vyuzil moznost si pichnut? kolega chce sluchadla na filmy a hry, prip hudbu, z coho mi jasne vypliva ze ich chce na DOMA, necakam od kazdeho ze bude inteligencny lumen, ale sedliacky rozum ti hovori, ze obaja chceme nieco uplne ine, ja chcem spunty, on zrejme caka velke sluchadla na skvely zazitok z filmu a hry, on chce vyuzivat sluchadla doma(ved tam chce mat aj mikrofon pre boha, to ti to vtedy vazne nedoslo ??? ), ja na 99% vonku, vsetky tieto veci ovplivnuju vyber...to je to iste ako keby si niekoho kto chce noz na krajanie chleba poslal do armyshopu pre bojovy noz, ved stoja rovnako :wink:
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Neboj, prečítal... Ale však načo sa na "rovnaké" veci pýtať v jednej téme, však založím si novú, aby to bol ešte väčší chaos... Mne išlo hlavne o to, že načo zakladáš novú tému, keď rovnaká vznikla pred chvíľou. A áno, rovnaká, lebo slúchadlá na doma, na von, do uší, na uši, sú stále len slúchadlá. To by bol taký problém to tam dať?
ColdRain
Addict
Addict

to je vec moderatorov a nie teba, ked sa ti nepacilo mal si reportnut topic, ked to vidis ako "sluchadla ako sluchadla" ocividne o tom nic nevies, kolegovi som nechcel spinit temu co je o niecom inom, takze ked sa budes chciet nabuduce pchat modom vsetci vieme kam, radsej si kusni do prsta a napis im v pm basnicku, urcite to ocenia

a teda este raz vas ziadam o radu ohladom kupi sluchadiel-spuntov, na von, do 2k
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

Do 2000 Sk sa daju kupit kvalitne sluchadla. Ja ti odporucam nejake AKG. Na tie som zatazeny, lebo sa mi ich zvuk zda perfektny. Tak ja ti odporucam uplne najnovsie modely AKG K 330 scarab alebo AKG K 330 wasp.
Bielenie zubov
ColdRain
Addict
Addict

no tieto ma celkom zaujali, vyzeraju celkom sikovne, no ja som nechcel tie co sa zavadzaju az do zvukovodu, mam vtom zmetok teraz, neviem ci su to "pecky" alebo "spunty", ale vdaka za typ na firmu pozrem sa aj po dalsich sluchatkach od nich

niekto dalsi by vedel nieco odporucit?
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

ak chces cisto pecky http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... in-pk2.htm a pozri si aj dole diskusiu :wink:
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

Tie co som ti posielal nie su take sluchadla, co sa zavadzaju az uplne niekde do ucha ako Spark Plug. Ale nie su to ani pecky, co je dobre, lebo tie su fakt slabe ked je trochu okolo hluk. Tieto su akurat take ze ta nezrazi auto ked pojdes cez cestu a nebudu ti z usi padat...
Brita Maxtra
Napísať odpoveď