Zdravim. Chcem sa spytat jednu vec... Chcel by som si kupit steam tf2 ale nechapem ci to je vlastne len steam account alebo si budem moct stiahnut celu hru. Pred rokom som hraval nonsteam a je to vazne pecka ale teraz mam notebook s amd dual core cpu 2gb ram ale grafiku mam len so 128mb ati x1270. Pojde mi to??
H@wk napísal:no ty kks ta dobra robota ked sa tam hra alebo to je doma ?
podla mna v robote - doma to musi mat zariadene este lepsie
//autoeditácia príspevku ( 14 Nov 2008, 18:00 )
potrebujem jedno info, da sa nejak spravit to, ze vytvorim si tf2 server na svojom pc a hral by som na nom aj s inymi ? niekde som cital ze sa to neda ale mne to nefunguje ani tak ked vytvorim server ale ja sa nenapojim - ostatni sa vsak tiez nemozu pripojit
Chcem sa spýtať..teraz majú v ProgamingShope TF2 za 450sk..to nieje taký velký peniaz..chcel by som si ho kúpiť...budem mocť hrať na Steam Serveroch? poprípade je k tomu steam acc?asi nie že?alebo to je jedno?stačí keď mam nainštalovanu tuto originalku..stiahnuty steam a tak sa mi to samo objavy nie?..radšej sa opýtam lebo kúpim si to a nic z toho nebudem mať ale malo by to byť ok nie?
Hm ja mam taky problem. Ked sa pripajam na server vypise mi toto Server is enforcing file consistency for particles\burningplayer.pcf .. Mam update 1.0.4.2 a nonsteam verziu hry. Chcem si kupit steamko ale pred tym si to chcem este vyskusat cez nonsteam . Thx za rady