Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

MakeFake
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Jedine co Slota dokazal je to ,ze je vkuse ozraty, rozkradol Zilinu a vecne uraza politikov.

Pre Slovakov neurobil nic uzitocne.

Zas dnes perlil ako inak samozrejme ozraty a nezabudal urazat.

Opitý Slota nazval maďarskú ministerku chuderou
http://www.sme.sk/c/4108784/opity-slota ... derou.html

Tento politik akoze reprezentuje Slovakov???
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

A čo?... je to jeden z mála slovenských politikov, ktorí sa odvážia hovoriť pravdu.. V sme som ani nečakal, že by to inak podali.. "opitý Slota nazval Maďarskú ministerku chuderou" a?.. ešte som od Sme nevidel ani jeden nezaujatý, alebo neprozápadný článok.. A to, čo si tá maďarská "chudera" dovoľuje je fakt úbohé.. Stále si tam myslia, že nejako to budú riadiť... ale oni prídu na to, že sa mýlia...
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Keď SME za Dzurindu kritizovalo jeho vládu vtedy bolo provychodne???
...

Po precitaní par najnovších článkov som zmenil môj názor.

To čo vyvádza Csaky je nehorázne. Pre mňa za mňa nech si robí politiku v prospech jeho voličov (Maďarov, ako som spominal len 5% Maďarov si želá autonómiu). Ale nech neočierňuje SR v zahraničí, a nerokuje zo všeliakimi pochybnými Maďarskými organizáciami na tému autonómie a pod.

Taký človek ako Csaky a Durai nemajú čo robiť v politike.

Veľká to škoda ,že nebi Bugar na čele SMK.

---

A tak isto zas Slota svojimi výrokmi len robí hanbu vláde SR a celkovo štátu.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Samozrejme.. Bugár bol jeden z normálnejších a hlavne údajne inteligentnejších politikov v SMK..
MakeFake: Duray a Csáky mali takúto politiku odjakživa.. len si si to nechcel nejako všimnúť.. Vždy sa snažili očierniť Slovenskú republiku, ako to len šlo.. Keby všekto išlo v záujme reciprocity, tak by sa maďari inak pozerali.. :roll:
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

ZitePunkom napísal:Samozrejme.. Bugár bol jeden z normálnejších a hlavne údajne inteligentnejších politikov v SMK..
MakeFake: Duray a Csáky mali takúto politiku odjakživa.. len si si to nechcel nejako všimnúť.. Vždy sa snažili očierniť Slovenskú republiku, ako to len šlo.. Keby všekto išlo v záujme reciprocity, tak by sa maďari inak pozerali.. :roll:
Nerob si nejaké iluzie o MakeFake to môžeš it riešiť problém s Čakym :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Stanovisko predsedu ĽS – HZDS k spravodajskej relácii „Prvé noviny“ TV JOJ
autor: Vladimír Mečiar

10. 10. 2008 - Stala sa hrozná vec. V dobe, keď mnohí strácajú pamäť, nechcú vidieť súvislosti a fakty, som si dovolil v relácii De Facto TV JOJ povedať, že pri rokovaniach s pánom premiérom Antalom a vtedajším ministrom zahraničných vecí Maďarskej republiky boli uplatňované územné nároky, najmä na Žitný ostrov. To je fakt.

Čo z toho urobila TV JOJ?

Zatelefonovala Milanovi Kňažkovi, či si pamätá. A on si údajne nepamätal. Pripomeniem, že vedľa neho po pravej ruke sedel Ivan Lexa a nedivím sa, že na to si nechce pamätať. Rovnako redaktor oslovil pána Čarnogurského, ktorý si zase na nič nespomínal a zase to považoval za vrcholne nepravdepodobné. Nuž, ale tento náš Janko v TV stanici Československej televízie, v denníku ČST dňa 26. 9. 1991 hovorí, citujem:

„Vláda poverila ministra medzinárodných vzťahov Demeša, aby písomne vyjadril maďarskému ministrovi zahraničných vecí Gejzovi Jeszenskému, znepokojenie a nesúhlas slovenskej vlády nad výrokmi maďarského predsedu vlády pána Antalla, ďalších maďarských verejných činiteľov a maďarských oznamovacích prostriedkov, týkajúcich sa hraníc a pevnosti a stálosti hraníc medzi oboma štátmi. Zároveň sme poverili ministra Démeša, aby sa spojil s federálnym ministerstvom zahraničných vecí a navrhol federálnemu ministrovi zahraničných vecí Jiřímu Dienstbierovi, aby túto otázku nastolil aj na stretnutí troch krajín v Krakove“.

Po toľkých krkolomných obratoch pána Čarnogurského zabúda, že toto bol jeden z aktuálnych problémov rokov 1990, 1991 a 1992 v slovensko-maďarských vzťahoch, teda za mojej a aj jeho vlády. Pritom pán Čarnogurský nikdy nebol so mnou na služobnej ceste v Maďarsku a tak ani nemohol svedčiť o tom, čo sme rozprávali a čo nie.

Ale keďže prenikavý mozog redaktora Petra Petrusa TV JOJ bol neúnavný, opýtal sa aj na maďarskej ambasáde. A pýtal sa človeka, ktorý počas ciest v tomto období nikdy so mnou nikde nebol a samozrejme si nepamätal veci v neprospech svojej vlády. A tak vševedko Petrus pátra na Úrade vlády SR a nevie, že záznamy z mojej návštevy robilo federálne ministerstvo zahraničných vecí a boli sme federácia. Ak somára priviažeme k válovu, robí len í-á. A je jedno, či mu dáme mikrofón, či nie. A tak Petrus robí geniálny záver – Vladimír Mečiar používa lož ako pracovnú metódu! A pritom bez hanby klame všetkých, čo na neho cez obrazovku pozerajú a počúvajú ho.

Nie je to prvé, ani jediné darebáctvo TV JOJ. Nie je to ani prvý blufujúci a zavádzajúci redaktor tejto televízie. Nie je to ani prvý raz, čo lož si mýli s pravdou, sám klame a má v sebe tú drzosť, že to zvaľuje na mňa. Nie každý, kto hovorí slovenským jazykom, aj rozmýšľa slovenským duchom a slovenskou pravdou. Ak neschopák prezentuje TV JOJ, dáva tým obraz sebe, ale aj televízii, ktorá ho zamestnáva.

Môj politický život a pravda nezávisia od tejto televízie, ale kým tam budú všelijakí Petrusovia, nestojí mi za to, aby som sa v nej ukazoval alebo jej poskytoval akékoľvek rozhovory a informácie. Dalo by sa povedať, že aká televízia, takí redaktori. Ale platí aj opak. Akí redaktori, taká televízia. Takže: Bye - bye TV JOJ!

Vladimír Mečiar
predseda ĽS-HZDS
MIRUSKO666
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa MIRUSKO666 »

treba ist aj dako ze volit a nie plakat ...madarou a ( krestanou pre mna nepriatelia č.2) sa inak nezbavime :evil: (nie som daky satan :D len neznasam cirkev,, :arrow:
Začiatok Konca
Professional
Professional

http://aktualne.centrum.sk/domov/politi ... id=1167743-Parlament o účasti SMK na fóre v Budapešti.

http://aktualne.centrum.sk/zahranicie/e ... id=1167791-Nepriama diskriminácia menšinových škôl v Maďarsku
Misho891
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Misho891 »

Účasť poslancov SMK na pôde Fóra poslancov karpatskej kotliny je určite odsúdenia hodná udalosť. Poslanci NR SR nemajú žiadne právo zúčastňovať sa na zasadaniach organizácií, ktoré sú podriadené inému ako slovenskému parlamentu, obzvlášť keď sa na takomto rokovaní diskutuje o možnosti autonómie. Rovnako si však treba povedať, že každá minca má dve strany. Koalícia na čele s podpredsedom vlády pánom Dušanom Čaplovičom zhodnotila, že poslanci SMK narúšajú a ohrozujú dobré medzinárodné vzťahy Slovenska. Avšak okrem ministra kultúry pána Mareka Maďariča som nikoho iného nepočul odsúdiť výroky Jána Slotu. Azda tie neprispievajú k narúšaniu krehkých vzťahov medzi Slovenskom a Maďarskom? Samozrejme, že áno. Dokonca tvrdím, že ešte viac. Nie je predsa možné, aby v 21. storočí predseda koaličnej strany urážal vysokú predstaviteľku vlády v susednom štáte alebo zosmiešnil jednu z najváženejších postáv histórii Maďarska, ktorá je veľmi významná aj pre nás Slovákov. Najviac ma zaráža predovšetkým to, že pán podpredseda neodsúdil tieto výroky, keďže je známy ako vynikajúci historik. Takže vládny SMER nám začal používať dvojitý meter. Aj keď treba sa zastať SMER- u a poukázať na ich hlasovanie v prípade maďarských učebníc a vďaka nim sa posunula táto novela zákona do druhého čítania. Učebnice sú z môjho pohľadu ďalší úplne zbytočný problém, ktorý by sa mal čo najrýchlejšie vyriešiť. Vôbec nechápem prečo nové učebnice nemohli mať štruktúru ako učebnice, ktoré boli prijaté v období prvej dzurindovej vlády. Aj keď dôvod je jasný. V tej dobe nebol ministrom človek, ktorý by potreboval svojim presadzovaním "národných" záujmov naháňať hlasy pre svoju stranu. Som veľmi zvedavý ako sa v parlamente vyvinie situácia ohľadom pripravovaného uznesenia a takisto aj novelou zákona, ktorá by mala vyriešiť problém učebníc. Myslím si, že SMER by podporil Mikloškov doplňujúci návrh o Slotových výrokoch rovnako ako by aj podporil Sigetiho novelu. Avšak z mocenských dôvodov to nebude možné, ale aj tak si začínam všímať, že niektorým politikom SMER-u nie je po vôli Slotove vystupovanie. Preto bude veľmi zaujímavá situácia po voľbách 2010. Verím, že strana SNS sa ocitne v opozičných laviciach.
Paťko
King
King

Slovensko vs. Madarsko

Príspevok od používateľa Paťko »

kupujte zbrane , zacnite kopat zakopy ....

toto napisali madari !!! :

"slovenská okupačná moc a slovenskí šovinisti prekročili hranice 1. novembra 2008 v Dunajskej Strede. Je to otvorená výzva na boj, preto vyzývame každého Maďara na svete na povstanie. Na Felvidéku tiekla maďarská krv, preto sa pomstíme!"

// Temy spojene. Tomasito
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

blbost nic z toho nebude , bude torchu halo a bude zase klud , ani nasi ani madari ktori vladnu v state sa nebudu natahovat pre taketo blbosti podla mna.
Sagittarius
Guru
Guru

Re: Slovensko vs. Madarsko

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Patjo napísal:kupujte zbrane , zacnite kopat zakopy ....

toto napisali madari !!! :

"slovenská okupačná moc a slovenskí šovinisti prekročili hranice 1. novembra 2008 v Dunajskej Strede. Je to otvorená výzva na boj, preto vyzývame každého Maďara na svete na povstanie. Na Felvidéku tiekla maďarská krv, preto sa pomstíme!"
Z akého zdroja máš túto informáciu, lebo ak zdroj neexistuje, tak je to šírenie poplašnej správy... A extrémisti už toho natrepali, či tu, či tam, či inde a nič sa našťastie nestalo...
Paťko
King
King

Re: Slovensko vs. Madarsko

Príspevok od používateľa Paťko »

Sagittarius napísal:Z akého zdroja máš túto informáciu, lebo ak zdroj neexistuje, tak je to šírenie poplašnej správy... A extrémisti už toho natrepali, či tu, či tam, či inde a nič sa našťastie nestalo...
tak odkial asi ? ved z noveho casu :D

http://www.cas.sk/clanok/94308/budapest ... omstu.html
Sagittarius
Guru
Guru

No a média si veselo ďalej prilievajú olej do ohňa... :? Začínam mať obavy, ale z Maďarov to celkom nie je... :?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Chlapi, prečo mám taký pocit, že v DS sa jednalo o cielenú provokáciu zo strany maďarských extrémistov.......??????
Ako som k tomu prišiel?????
Za prvé........ čo majú spoločné fanúšikovia Budapešti s futbalovým klubom v DS??????
Za druhé....... Prečo sa na demoštráciu pred SVK veľvyslanectvom dňa 1. novembra zvolávalo ešte pred tým, než bol spomínaný futbal?????
Za tretie....... Prečo medzi maďarskými "fanúšikmi" (v skutočnosti vandalmi a násilníkmi) vystupoval ako vodca jeden z členov vedenia strany Jobbik (extrémistická strana popierajúca Trianon a stojaca za maďarskými gardami)?????

Takže tak, po zamyslení sa nad týmito troma otázkami som dospel k záveru, že sa jednalo o cielenú provokáciu s cieľom vyprovokovať políciu k zásahu (čo sa aj podarilo), aby bola zámienka na demonštrácie a rovnako aj na poukazovanie na údajné "protimaďarské" nálady na SVK........ Čo dodať???? Mám pocit, že maďarská spoločnosť sa čoraz viac radikaluje a tomuto javu určite v mnohom napomôže aj súčasná kríza (ktorá zasiahla Maďarsko poriadne), ktorá mnohých pripraví o prácu či živobytie....... a tí potom v snahe dostať to naspäť podporia aj extrémistické skupiny, ktoré im to s radosťou sľúbia........
Sagittarius
Guru
Guru

Pinhead napísal:Chlapi, prečo mám taký pocit, že v DS sa jednalo o cielenú provokáciu zo strany maďarských extrémistov.......??????
Ako som k tomu prišiel?????
Za prvé........ čo majú spoločné fanúšikovia Budapešti s futbalovým klubom v DS??????
Za druhé....... Prečo sa na demoštráciu pred SVK veľvyslanectvom dňa 1. novembra zvolávalo ešte pred tým, než bol spomínaný futbal?????
Za tretie....... Prečo medzi maďarskými "fanúšikmi" (v skutočnosti vandalmi a násilníkmi) vystupoval ako vodca jeden z členov vedenia strany Jobbik (extrémistická strana popierajúca Trianon a stojaca za maďarskými gardami)?????

Takže tak, po zamyslení sa nad týmito troma otázkami som dospel k záveru, že sa jednalo o cielenú provokáciu s cieľom vyprovokovať políciu k zásahu (čo sa aj podarilo), aby bola zámienka na demonštrácie a rovnako aj na poukazovanie na údajné "protimaďarské" nálady na SVK........ Čo dodať???? Mám pocit, že maďarská spoločnosť sa čoraz viac radikaluje a tomuto javu určite v mnohom napomôže aj súčasná kríza (ktorá zasiahla Maďarsko poriadne), ktorá mnohých pripraví o prácu či živobytie....... a tí potom v snahe dostať to naspäť podporia aj extrémistické skupiny, ktoré im to s radosťou sľúbia........
Bohužiaľ je to tak :? No a ako už niekto spomínal (neviem kde a kto to bol), keby sme nemali Slotu, tak by sme boli na koni my...nemali by proti nám dokopy nič...ale takto nevieme, čo môžme čakať...
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

Pinhead napísal: Mám pocit, že maďarská spoločnosť sa čoraz viac radikaluje a tomuto javu určite v mnohom napomôže aj súčasná kríza (ktorá zasiahla Maďarsko poriadne), ktorá mnohých pripraví o prácu či živobytie....... a tí potom v snahe dostať to naspäť podporia aj extrémistické skupiny, ktoré im to s radosťou sľúbia........
no presne toto je ten problem... ze v Madarsku si za poslednych par rokov kvalitne posrali ekonomiku a tak teraz uz nie len vselijaki extremisti ale vsetci ich politici rad radom musia hladat nieco cim by zaujali ludi a media aby sa nepisalo o tom ako su na tom zle... pretoze potom by velmi rychlo skoncili
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

tomo.za: Tym chces povedat, ze tieto narodnostne problemy a extremisticke akcie su len zasterkou ekonomickych problemov Madarska s cielom odputat pozornost od ekonomiky??? Ved to je smiesny nazor!!!
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

EU a NATO by IMO nenechali pripadny konflikt len tak... ale na druhej strane podla prikladu Kosvo mozu v pohode vzniknut staty ako Juzne Slovensko, Sedmohradsko ci Podkarpatska Rus - madarske pastaty...
treba dufat, ze v Bruseli maju aspon zbytok rozumu...
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

akoze neviem komu d*be v tej hlavicke,normalni ludia nemaju nijaky problem len nejaky futbalovy fanusikovia (a este aj 3/4 maju hole hlavy,to je uz vrchol) aj s ich blbym futbalom...o co komu ide :?:
...nejako tomu prestavam chapat
Napísať odpoveď