je to oblivion s kvermi...ale sakra dobryDudas50 napísal:Mal som obavy ze to moja sunka nezvladne ale ide to pohode na high nastaveni 1024*768.... fraps ukazuje vonku 25-40 fps a v budavach 35-50 fps.....len filrovanie a par inych nastaveny trebalo trocha znizit.....je to velmi chytlava hra ale uz to nieje fallout...smola
Fallout 3
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
oblivion som nehral takze nemozem porovnavat, ale atmosfera F3 sa mi velmi paci. Sice nekedy som mierne dezorientovany, navyse ked vstavana mapa mi moc nevyhovuje.
Ale ked sa pekne zotmie, vyjde mesiac a vyrazim na lov do pustatiny je to nadhera
s cim si vsak neviem rady je permanentny nedostatok municie, takze zbytocne pobehujem po lokaciach kde som uz bol a vsetko zbieram ako smetiar aby som si za tych par babiek kupil par nabojov
Ale ked sa pekne zotmie, vyjde mesiac a vyrazim na lov do pustatiny je to nadhera
s cim si vsak neviem rady je permanentny nedostatok municie, takze zbytocne pobehujem po lokaciach kde som uz bol a vsetko zbieram ako smetiar aby som si za tych par babiek kupil par nabojov
-
Hotwire
Addict
ja som tiez mal miestami tento problem ale neskor to pominulo a mal som stovky a stovky nabojov...ak mas fakt taky problem tak neboj pride perk s ktorym budes nachadzat viac municie...ale ako hovorim neskor budes aj tak mat viac nabojovsundevil napísal:oblivion som nehral takze nemozem porovnavat, ale atmosfera F3 sa mi velmi paci. Sice nekedy som mierne dezorientovany, navyse ked vstavana mapa mi moc nevyhovuje.
/edit: popripade pouzivaj co najviac zbrani aby si vyuzival vsetky druhy municie
ten perk uz mam ale akosi to nechodiSchYzo napísal:ja som tiez mal miestami tento problem ale neskor to pominulo a mal som stovky a stovky nabojov...ak mas fakt taky problem tak neboj pride perk s ktorym budes nachadzat viac municie...ale ako hovorim neskor budes aj tak mat viac nabojov
uz som si myslel, ze som za vodou, nasiel som laser pistolku a pusku a mal som do nich kopec municie, ale cestou do radia a do muzea som skoro vsetko minul, takze teraz zbieram naboje a stimpaky, aby som sa vydal na cestu k pamatniku
Presne tak, najlepsie je potom pouzivat presne tu municiu, ktoru maju aj nepriatelia v danej lokalite, to sa mi osvedcilo najviacSchYzo napísal:ja som tiez mal miestami tento problem ale neskor to pominulo a mal som stovky a stovky nabojov...ak mas fakt taky problem tak neboj pride perk s ktorym budes nachadzat viac municie...ale ako hovorim neskor budes aj tak mat viac nabojov
/edit: popripade pouzivaj co najviac zbrani aby si vyuzival vsetky druhy municie
Municia sa da usetrit aj castym pouzivanim VATS a mierenim na hlavu, ked dojdu AP, tak treba odbehnut a neplytvat
-
Hotwire
Addict
v castiach kde bojujes proti mutantom sa vyplati pouzivat lovecku pusku a potom assault rifle (neskor kalacha ked ho budu pouzivat aj oni), municie je fakt dostatok z mrtvol a aj zbrani na opravu mas dost. dovtedy zbierat fuzne clanky ktore vyuzijes hlavne potom v boji proti enklave, hlavne ked sa ti dostane do ruk plazmova puska....no mnamsundevil napísal:ten perk uz mam ale akosi to nechodi![]()
uz som si myslel, ze som za vodou, nasiel som laser pistolku a pusku a mal som do nich kopec municie, ale cestou do radia a do muzea som skoro vsetko minul, takze teraz zbieram naboje a stimpaky, aby som sa vydal na cestu k pamatniku
-
Stenky
Professional
pouzivam 10mm samopal a 5.56mm assault rifle a VATS pouzivam s mierenim na hlavu pravidelne. problem je s Mirelurkami ktorym trafit hlavu v pancieri je narocne ale ajtak mam pocit ze municie je trocha menej ako by bolo treba. Ani v Megatone ani v Rivete mi uz nikto nepreda
minulo sa im
napr na quest s fire antmi som minul v metre cca 150 5.56mm a 100 10mm nabojov.... a to som si myslel ze toho mam dost... tych guardianov na konci som musel uz podminovavat 3-4 miny na jedneho.... a vysiel som s tym tak akurat. teraz som suchy komplet. snad daco coskoro najdem...
napr na quest s fire antmi som minul v metre cca 150 5.56mm a 100 10mm nabojov.... a to som si myslel ze toho mam dost... tych guardianov na konci som musel uz podminovavat 3-4 miny na jedneho.... a vysiel som s tym tak akurat. teraz som suchy komplet. snad daco coskoro najdem...
hm teda zatial ma za tu chvilu behania po vonku vobec ta fallout atmosfera neoslovila
nebudem to zavrhovat, predsalen to hram prilis kratko, ale zatial mi to pride ako horsia FPS (alebo TPS, kedze z pohladu tretej osoby sa mi to po dead space, hra lepsie)
No a tie vyblite low resolution textury na ultra detailoch si snad ani nezasluzia komentar...
No a tie vyblite low resolution textury na ultra detailoch si snad ani nezasluzia komentar...
VydrzKoCi napísal:hm teda zatial ma za tu chvilu behania po vonku vobec ta fallout atmosfera neoslovilanebudem to zavrhovat, predsalen to hram prilis kratko, ale zatial mi to pride ako horsia FPS (alebo TPS, kedze z pohladu tretej osoby sa mi to po dead space, hra lepsie)
tak VATS pouzivam aj ja, hlavne kvoli setreniu municiou
Ten quest som uz zacal riesit (aj ked to oziarenie ani nepovazujem za quest, je to skorej odmena
za minimum vynalozeneho usilia) Mozno sa to rozbehne, akonahle budem schopnejsi v strelbe - takto ma protivnik dava z obrovskej (nerealnej) vzdialenosti, zatial co ja aby som bol par metrov od neho.
No hej...zaciatky su tazke, prave preto treba hned robit vsetky postranne questy, aby si cim skor nabral levely. Navyse v trojke si mozes perk vybrat na kazdom leveli, co hru este dost zjednodusuje oproti predchodcom.KoCi napísal:tak VATS pouzivam aj ja, hlavne kvoli setreniu municiouTen quest som uz zacal riesit (aj ked to oziarenie ani nepovazujem za quest, je to skorej odmena
za minimum vynalozeneho usilia) Mozno sa to rozbehne, akonahle budem schopnejsi v strelbe - takto ma protivnik dava z obrovskej (nerealnej) vzdialenosti, zatial co ja aby som bol par metrov od neho.
Inak pri boji ti odporucam v real time prebehnut co najblizsie k nepriatelovi a potom si cupnut a cez VATS utocit na hlavu
-
Emkej
Light Professional
mám problém v hre mi nejde zvuk mám verziu z TL inštalácia prebehla po rusky crackol som hodil som češtinu všetko ide v hre vpoho ale zvuk vobec nejde a mám ho nastavený naplno
vypol som aj ffdshow ale zvuk nešiel ani predtým neviete čo s tým može byť?
pls a ešte dodám že v menu mi zvuk ide ale akonáhle zapnem hru nič nepočujem