vynútenie obnovovacej frekvencie v Catalystoch
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
vynútenie obnovovacej frekvencie v Catalystoch
Ahojte,
potreboval by som poradiť,ako v Catalystoch vynútim obnovovaciu frekvenciu CRT monitora,viem,že sa to tam da urobiť,ale nikde to nemôžem nájsť.
potreboval by som poradiť,ako v Catalystoch vynútim obnovovaciu frekvenciu CRT monitora,viem,že sa to tam da urobiť,ale nikde to nemôžem nájsť.
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Ano,tak ako vraví INDIGOcorp.,lenže v catalystoch nemám možnosť nastaviť napevno refresh rate,alebo to nevidím.Program REFORCE mi tiež pod vistou nešlape a
jedine mi ostáva na vynutenie obnovovacej frekvencie rivatuner,lenže to by som si musel nainštalovať CCC 8.8.
Nepoznáte iný spôsob ako vynutiť obnovovaciu frekvenciu (85Hz) v hrách?
jedine mi ostáva na vynutenie obnovovacej frekvencie rivatuner,lenže to by som si musel nainštalovať CCC 8.8.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja pouzivam na 32bit viste uz pekne dlho dva programy na to a idu oba len ich treba troska nastavitxJEDIKNIGHTx napísal:Ano,tak ako vraví INDIGOcorp.,lenže v catalystoch nemám možnosť nastaviť napevno refresh rate,alebo to nevidím.Program REFORCE mi tiež pod vistou nešlape a
1.ultramon
2.atitraytools
vela zdaru
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star