Windows 7 už budúci rok!?

Informácie o software, ankety...
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

Retne napísal:Absolutna pravda, fakt nic kreativne, ale na druhej strane by sa od nich cakalo nieco extra ale to uz mame od linuxu (Compiz,Beryl), mozno sa chcu drzat oblubeneho prostredia xpcka a neprehanat to, co by mi mozno aj vyhovovalo lebo v Xpcku sa pracuje dost pohodlne.
Prave to je to, pochybujem ze budu riesit nejake 3d kraviny
to nie je vec toho ze to nevedia spravit. Microsoft si zaplati programatorov akych len chce, to ako vyzera je cisto vec politiky. Vela 16 rocnych pickov sa smeje ze lol vista vs beryl
ale na kolkych kancelarskch kompoch beha beryl? To su z vo velkej miere cielovi odberatelia, ved prave ti co vedia nadavat na windows byvaju ti co si ho nelegalne stiahnu. Pre nich to microsoft nerobi. Naco by robil ppc kocku a efekty, ked ludia ktori by to vyuzivali su vacsinou ti co si windows nekupia...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M@rt1n »

tak oživím starú temu :) na svete mame prvu BETA verziu Windows 7 ktoru som si samozrejme nainstaloval :D a da sa povedať že je to v celku dobry win kedže mrkvaci sa s tym moc netrapili a dali tam jadro z visty :) až na pár zmien v designe, aplikáciach a nejakých funkcíí ale čo ešte len BETA možno nas niečim prekvapia :D
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

To je pre-beta verzia, cize to nie je ani len Beta!
marsman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marsman »

Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Ja som už skôr niekde čítal (neviem ale kde), že Microsoft plánuje najneskôr do dvoch rokov prísť s novým OS, nakoľko Vista sa ukázala ako nesprávny krok. Či to je ale fakt, alebo len špekulácie, to neviem.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Cesar napísal:A darmo tam robia zlepšenia, môžu vydať aj win 11, keď najlepšie veci čo sa týka bezpečnosti lamy vypínajú - konkrétne napr. uac. Veď je veľmi namáhavé kliknúť yes.
UAC je najvacsia ko*ot o akej som pocul.

Je to ako keby si mal obchod a zamestnal tam predavaca ktory by zakaznikom otvaral dvere. Namiesto toho aby si nasiel predavaca ktory dokaze ako-tak sam rozoznat ktorym podozrivo vyzerajucim individuam nema otvarat, zamestnas hociaku socku ktora sa ta bude 400x za den pytat ci ma alebo nema otvorit?

Skutocne elegantne riesenie.

To toho debila radsej vyrazim a necham dvere otvorene.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak je... dneska ma uz kazdy jeden moderny FW ochranu lepsiu ako je UAC, ktora tak ci tak obtazuje ako svina...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Keby si kazdy blbecek nenastavoval ADMIN prava, tak by UAC nemalo ten vyznam aky ma. V linuxe tiez (takmer) nikto nepracuje pod ROOT. Programy, scripty, ine hovadiny spustane z akychkolvek dovodov (ci uz umyselne, alebo neumyselne), dosiahnu najvyssie take prava, ako su prava prihlaseneho uzivatela. Takze nie je chyba v UAC, ze sa to pyta - plni svoju funkciu. Chyba je v programe, ktory si ktovie z akeho dovodu pyta prava administratora. A tie prava si zvykne pytat kazda hovadina.
Arachno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Arachno »

Ja si myslim ze VISTA bola len omyl. Mohli spravit nejakeho krizenca medzi VISTOU a XP-ckom. Vlastne by to bolo XP a desingom VISTA a mohli by tam vylepsit/doladit nejake tie veci co sa na XP nepodarili alebo by sa dali spravit lepsie. Co som cital prispevky tak vela ludi sa stazovalo na VISTU ze im tam blbnu hry a programy. Keby to bolo v podstate XP len s inym desingom tak by taketo problemi asi neboli.

Minule som niekde cital co to znamena VISTA:
Viruses
Infected
System with
Trojans and
Adwares

Celkom dobre :lol:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Skus menej citat a viac pouzivat - potom ti vznika pravo na nazor :)
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Cesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.

Vista je najúspešnejší windows všetkých čias. :)
Kamaráde... Vista sa trochu ťažšie kopíruje a bola na nu urobená trocha lepšia reklama. A navyše po vydaní Win XP nemalo PC až tak moc ludí. Na dedine poznám len jedného čo má Vistu. Naparuje sa jak kkt ale stále ma volá, že mu niečo nechodí. Ale 20sk za návštevu sa hodí :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Ty kokso :shock: to grafické prostredie je proste GRC!!!
NECHUTNÉ! Niečo tak nevkusné sa len tak nevidí...
Vista ešte ako tak vyzerá, ale toto... Developery so zovnajškom moc hlavu nelámu (ved akoby aj, keď ako obvykle sa starajú aby bol systém čo najstabilnejší a bez bugov :lol: )

A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím :roll:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Cesar napísal:Bill Gates vyhlásil, že do v roku 2007 dosiahli 100 miliónov predaných vista licencií. Pri XP za prvý rok predaja to bolo len 67 miliónov licencií.

Vista je najúspešnejší windows všetkých čias. :)
Trocha neskoro zareagujem, ale toto by som skor pripisal tomu, ze domacnost bez pc uz pomaly ani nie je. A co este tam, kde je ich viac, desktop doma plus nejaky notebook. Ceny isli od cias vydania XP rapidne dole. Alebo mame stale lepsie platy :D /to je uz ale na inu temu/ Dneska potrebujes pccko, bez toho to nejde, dieta si musi stiahnut zo skolskej stranky ulohy, pozriet znamky atd. atd. Hladas zamestnanie, tak potrebujes poslat na maily zivotopisy, ziskavat mnoho roznych informacii alebo ho priamo pri praci vyuzivat. A co je temer na 100% notebookoch ci hotovych zostav bez akejkolvek moznosti vyberu? No predsa Vista. Takto si nechutne, umelo navysuju predaj.
Dunlop napísal:A okrem toho, pekne odkukávajú z linuxu... kto dakedy videl kde4, vie očom hovorím :roll:
Velke, krasne omalovane ikony este z exploreru KDE nerobia. Takze nech si kreslia, kolko len chcu.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

pato83 napísal:Velke, krasne omalovane ikony este z exploreru KDE nerobia. Takze nech si kreslia, kolko len chcu.
nehovorí o ikonách ale o plasmoidoch

A ked tu hovoríte o tom že vista je najpredávanejšia...
Sa čudujete ked to pchajú ku každému posratému pc, každému notebooku? je to skorumpovaný biznis...
Zachvílu aj k napolitánkam bude zdarma win 7 :roll:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Dunlop napísal:nehovorí o ikonách ale o plasmoidoch ......
To nemeni nic na fakte, ze som to myslel tak, ze s omalovanky a funkcie su dve rozdielne veci, takze na KDE sa to moze podobat, no mat to na to nebude. Mozno tak na KDE 4 v momentalnom stave :D Ale na tom sa usilovne pracuje a ten pokrok aj vidiet.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

V tom rpípade sa ospravedlnujem za nepochopenie z mojej strany... :wink:
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Skusali ste niekto tento WIN ?? nedavno vysla BETA verzia na svet mam ju stiahnutu ale chcem vediet nazor ... a vlastne ovladace ma trapia ake tam bude mozne instalovat ???? :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

satelitik11 napísal:Skusali ste niekto tento WIN ?? nedavno vysla BETA verzia na svet mam ju stiahnutu ale chcem vediet nazor ... a vlastne ovladace ma trapia ake tam bude mozne instalovat ???? :wink:
ja som cital jeden clanok a tam bolo spomenute, ze ma brat aj ovladace ktore fungovali na XP...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

http://blogs.zdnet.com/hardware/?p=3236

Porovnanie rýchlosti XP / Vista / Seven Beta.. na počítačoch, ktoré sa dnes považujú za lowend.. a Seven vyhral v 21 testoch z 23.. :)

No vyzerá to zaujímavo..

;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zeby MS vykrocil tou spravnou cestou ? :)
Napísať odpoveď