Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
skontroluj fps najlepsie bude ak si zapnes niektory net_graph (1,2 ...) ak mas len okolo 50-60 fps moze to byt lagy alebo seky (?!)t-pack s WB napísal:Zdrawim.
Mam taky problem s hrou counter strike 1.6 a to taky ze ked hrajem csko mi nejde hra plynule ale mam lagy.
Robi mi to aj ked hrajem s botmi.potreboval by som vyriesit tento problem.nemozem bez cska zit
MOJ PC: Procesor intel celeron 2800,RAM 1 GIGA,GRAFICKA ATI RADEON X1650.
dalsia vec. nahod si botov, cca 3 ku sebe a 4 ako enemy. daj tocit demo. tak 2-3 kola, ku demu pridaj svoj config (config.cfg v zlozke Valve/cstrike), hod to do raru alebo zipu, uploadni a smar to sem.
Skús sa pozrieť na toto:igorb napísal:Ahoy, je tu toho popisane hodne... a neviem sa doluuskat k vyrieseniu mojho probleemu. Presiel som na Vistu HP. CSko nabehne ale nejde mi spustit OK pri vybere counter alebo terorist menu, v XP to slape v pohode.
Mam VistaENU IntelT9600, 4GB RAM, VGA9800MTX. Vopred diik za radu.
http://www.hojko.com/post1006095.html#1006095
To bude problém s režimom kompatibilityigorb napísal:Ahoy, je tu toho popisane hodne... a neviem sa doluuskat k vyrieseniu mojho probleemu. Presiel som na Vistu HP. CSko nabehne ale nejde mi spustit OK pri vybere counter alebo terorist menu, v XP to slape v pohode.
Mam VistaENU IntelT9600, 4GB RAM, VGA9800MTX. Vopred diik za radu.
CONFIG cs 1.6
cafte . Viete mi poradit s bindmi na cs 1.6??? diq 
Ako "poradiť"?
Ak nevieš ako ich robiť, tak skús tento tool
http://www.bindmaker.org/modules.php?na ... oad&cid=11
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ti dam vsetko moje.
Podla toho si urob aj svoje.
FORMAT:
Kód: Vybrať všetko
bind "PGUP" "m4a1;primammo;ak47;primammo;defuser;vesthelm;say_team M4A1|AK47"
bind "PGDN" "aug;primammo;sg552;primammo;defuser;vesthelm;say_team AUG|SG552"
bind "DEL" "deagle;secammo;defuser;vesthelm;say_team DEAGLE"
bind "END" "sgren;hegren;flash;say_team HE|FLASH|SM"
bind "HOME" "galil;primammo;famas;primammo;vesthelm;say_team FAMAS|GALIL"
bind "F12" "say !!COVER ME|KRYTE MA!!"
bind "F11" "say ZDRAVIM VSETKYCH"
bind "F10" "say N00B.LAMKA.N3RD"
bind "F9" "cl_showfps 1"FORMAT:
bind "tlacidlo" "zbran;zbran;say xxx"-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Naco tam mas to say_team? Nikoho nezaujima co si kupujes, riesil by som to cez echo a developera. A F9 nema vobec zmyslel, zapnes si s tym fps, ale nevypnes ich, takze uz to v zivote nepouzijes znovu. Takze kludne stacil napisat do configu len ten prikaz bez bindu na f9. Jedine ze cez alias to budes f9tkou zase vypinat.moosha napísal:Kód: Vybrať všetko
bind "PGUP" "m4a1;primammo;ak47;primammo;defuser;vesthelm;say_team M4A1|AK47" bind "PGDN" "aug;primammo;sg552;primammo;defuser;vesthelm;say_team AUG|SG552" bind "DEL" "deagle;secammo;defuser;vesthelm;say_team DEAGLE" bind "END" "sgren;hegren;flash;say_team HE|FLASH|SM" bind "HOME" "galil;primammo;famas;primammo;vesthelm;say_team FAMAS|GALIL" bind "F12" "say !!COVER ME|KRYTE MA!!" bind "F11" "say ZDRAVIM VSETKYCH" bind "F10" "say N00B.LAMKA.N3RD" bind "F9" "cl_showfps 1"
Aha okej pretoze v cs 1.5 mi to takto nechcelo fachcit tak som musel pouzivat buymenu a cisla priradene k tomu... okej... inak ty hras cez sipky co???moosha napísal:Ti dam vsetko moje.
Podla toho si urob aj svoje.Kód: Vybrať všetko
bind "PGUP" "m4a1;primammo;ak47;primammo;defuser;vesthelm;say_team M4A1|AK47" bind "PGDN" "aug;primammo;sg552;primammo;defuser;vesthelm;say_team AUG|SG552" bind "DEL" "deagle;secammo;defuser;vesthelm;say_team DEAGLE" bind "END" "sgren;hegren;flash;say_team HE|FLASH|SM" bind "HOME" "galil;primammo;famas;primammo;vesthelm;say_team FAMAS|GALIL" bind "F12" "say !!COVER ME|KRYTE MA!!" bind "F11" "say ZDRAVIM VSETKYCH" bind "F10" "say N00B.LAMKA.N3RD" bind "F9" "cl_showfps 1"
FORMAT:
bind "tlacidlo" "zbran;zbran;say xxx"
aha bo mas to nakupovanie dost daleko... bo ja tam prstami nedociahnem...trebars ked si v akcii a strielas a chces hodit hlasku ze cover mi naprikladmoosha napísal:Nie, WSAD.
Na notebooku...
//autoeditácia príspevku ( 04 Nov 2008, 16:28 )
CO ten tool ma robit ako???filip102 napísal:Ako "poradiť"?![]()
stiahnem a nainstalujem a co s tym dalej???