každy z vas asi vie ako vyzera granatove jablko a väčšina z vás ho asi aj jedla...mňa by len zaujmalo ako správne sa má jesť granátove jablko keďže obsahuje nespočetné množstvo zrniek..Viem si pekne predstaviť ako sa to je v spoločnosti/smotánke
Opak napísal:každy z vas asi vie ako vyzera granatove jablko a väčšina z vás ho asi aj jedla...mňa by len zaujmalo ako správne sa má jesť granátove jablko keďže obsahuje nespočetné množstvo zrniek..Viem si pekne predstaviť ako sa to je v spoločnosti/smotánke
tak v spolocnosti neviem ale doma ho jem ze ho rozkrojim na polovicu a potom s malou lyzickou jem
ja osobne by som sa s tym nehral, normalne by som si to odtial vysypal na tanierik a potom to jedol lyzicou. inak ked to jem doma, tak presne ako TomAss, som od toho cely
nam minule v skole na obede davali granatove jablka kazdy to tam jedol vsetci co jedli tak mali za..banu tvar som zobral do tasky a doma som si ho zjedol
spravny postup je nasledovny: z granatoveho jablka odrezeme asi 1 cm hrube koliesko od casti ktora vycnieva.rozrezeme ho na 4 casti /rezeme pozdlz bielych linii/. do vacsej nadoby nalejem teplu vodu a kazdu stvtku z granatoveho jablka pekne vo vode rozoberieme. samozrejme velke biele supky vyhodime a mensie vyberieme von s vidlickou.nakoniec rozobrate granatove jablko precedime. jeme ho len tak nacisto alebo moze byt aj ako sucast zeleninoveho salatu.
Pryja tiez som sa nad tym pozastavil, ci je iba supku
Ja to jem tak original smotanovsky......rozrezem na polovicu, zoberiem lyzicku a tanierik, vyskrabavam to, niekedy aj odtrhujem supku rukamy a ties som cely 'brudny', a hlavne okvapakny, ostriekany a podobne vacsinou to schyta aj moje oblecenie.
pryja napísal:A co si vlastne z neho jedol, vsak len zrnka su jedle
Len ak si dobre pamatam, tak vo vnutri tych zrniek je este kostka. Tu ked clovek rozhryzne, tak je taka trpkejsia, kluc k uspechu je v tom, ze sa kostky nerozhryzaju ale hltaju cele