Granátové jablko

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Lub0$ napísal:No ale ked ich nerozhryznem tak necitim tu spravnu chut nie? :idea:
Ja som to myslel tak, ze nerozhryznes tu kostku vo vnutri, jej obal, kde je stava, vsak ano. Takze treba hryzt s citom :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no budem musieť spraviť nejaký experiment :) doteraz som to jedol tak že som si ližičkou vyškrabal tie "kostky"...dal som si to do ust a ta červena dužina čo je okolo tej kostky tam to som vycumlal a samotne kostky som potom vyplul :lol: :lol: takže vyhodené peniaze? :lol:
nechcel som jest tie kostky radšej
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Opak napísal:no budem musieť spraviť nejaký experiment :) doteraz som to jedol tak že som si ližičkou vyškrabal tie "kostky"...dal som si to do ust a ta červena dužina čo je okolo tej kostky tam to som vycumlal a samotne kostky som potom vyplul :lol: :lol: takže vyhodené peniaze? :lol:
nechcel som jest tie kostky radšej
V pohode mozes zjest, nic sa ti nestane :) To vypluvanie je iba zdrzovanie, ja som mal kedysi v oblube zjest obycajne jablko tak, ze mi ostala iba stopka :) Male jadierka telu neuskodia.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

tak vyskušam teda aj s tymi jadierkami.. :) najprv pokuskať a potom skusim len hltať :lol:
Napísať odpoveď