Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

A to ked má oholenú hlavu,je uz vrchol?
Odkedy je problém,ked sem dojdu ludia z Madarska sledovat zápas?

Je pravda,ze sem dosli robit zle,ale na druhej strane bol problém tam,ze vsetci policajti boli s Trnavy,cize cisto Slováci,Madari chceli vyvesit vlajku,a policajti im to nedovolili,vsetci Dunajsko Stredský policajti boli vyslaný do mesta,a na zápase ostali len policajti z Trnavy,ktorý sa radsej pobijú s Madarmi,ako keby sa normálne mohli najest.

Dokonca,dovolím si tvrdit,keby policajti boli z DS priamo na mieste cinu,dokázali by tých ludí ukludnit,lenze Trnavský policajti,boli na tolko vznesený,že fanúsikov z Madarska bili Viperami,co je z ocelu,a nie s gumenými,ale vsak co mozme narobit,zijeme v industrializovanom svetem,a takéto problémy nemali vobec nastat,problém bol pri Organizácii celého zápasu,na zápas prislo 6100 ludi,a z toho ludom zobrali len dokopy 50vecí s ktorým ludom mozu ublizit,kde zmizlo vsetko ostatné? Aká bola prevencia,kde zmizla ta nasa Kontrola?

No napriek tomu si myslím,ze o pár mesiacov z toho uz nic nebude,problém sa nejak vyriesi,avsak nenávist medzi Slovákmi a Madarmi nadalej ostane.

Ja si osobne myslím,ze ked fandím nejakému týmu,fandím im Sportovo,a nie tak,ze niekomu nabehnem a idem im roze*at xicht :roll:
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

mali im natlct este viac,
neznasam ked mi tu v skole v ke vsetci po madarsky vrcia za chrbtom a ani im nerozumiet :evil:
SSemteXX
Guru
Guru

nebel napísal:mali im natlct este viac,
neznasam ked mi tu v skole v ke vsetci po madarsky vrcia za chrbtom a ani im nerozumiet :evil:
Tvoj problém,výucbu Madarciny más dnes uz za lacné peniaze,ked nerozumies to je problém dusevný u teba.

A ked ti drbe anglican za chrbtom a nerozumies mu,alebo nejaký spaniel,tak co? :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

V Budapešti kydali na Slovensko a núkali milión forintov za policajta
4. novembra 2008 1:35
"A vy ste odkiaľ, zo Slovenska? Tak choďte do .... Ukradli ste nám hornú zem a ešte nás aj bijete," takto vítala skupinku novinárov z Bratislavy mladá demonštrantka pred slovenskou ambasádou v Budapešti.

Na prísne stráženej ulici Stefánia v centre mesta však malo Slovensko v zuboch ďalších 400 nacionalistov. Dôvod? Zápas v Dunajskej Strede. "Som smutný z toho, čo sa tam stalo," povedal pre Pravda.sk 22-ročný János, ktorý svoje priezvisko odmietol uviesť. Na otázku, či si myslí, že na Slovensku sa porušujú práva Maďarov odvetil stroho: "nejaké áno". Ktoré mal na mysli, zabudol povedať

Na slovenskom veľvyslanectve, ktoré strážili desiatky policajtov, už podvečer nesvietila ani jedna žiarovka. V tom čase na ulici hrali nacionalistické piesne, pri pulte sa striedali rečníci a skandovaný pokrik "Ria, ria, Hungaria" striedalo "zrušte Trianon". "Som tu, lebo som Maďar," vysvetľoval svoju účasť na proteste László Horváth z Budapešti. "V Dunajskej Strede bili ozbrojení policajti nevinných ľudí. Problémy s fanúšikmi sú aj u nás, ale toto bol útok na Maďarov," zhodnotil situáciu na zápase, kde podľa vlastných slov nebol. "Tu v Maďarsku so slovenskou menšinou žiadny problém nemáme," dodal.

Demonštrácia sa tentoraz neskončila pálením slovenskej vlajky. Bodku za protestom dal predseda Hnutia 64 žúp Gyula György Zagyva. Sľúbil milión forintov za osobné údaje policajta, ktorý "na smrť dobil Krisztiána Lengyela. Záchranári ho oživili, no stále je v ohrození života," tvrdil Zagyva. Až po tejto "motivujúcej" správe sa dav pomaly rozišiel

Maďarskí extrémisti plánujú aj ďalšie protesty pred slovenským veľvyslanectvom. A tak sa známe tváre stretnú opäť. Už túto stredu.
pn, Pravda.sk
my sme im daco ukradli? zeby bola vacsina Madarov dedicne "chorych na hlavu"?
Prílohy
preco sa otvorene priznali, ze su bezdomovci a bastardi zaroven?
preco sa otvorene priznali, ze su bezdomovci a bastardi zaroven?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

SSemteXX napísal:Tvoj problém,výucbu Madarciny más dnes uz za lacné peniaze,ked nerozumies to je problém dusevný u teba.

A ked ti drbe anglican za chrbtom a nerozumies mu,alebo nejaký spaniel,tak co? :roll:
u nás nie je anglictina pomaly druhý oficiálny jazyk - neviem o ziadnom obchode, kine, skole, kde by ako preferovaný a dominantný jazyk bola anglictina, prípadne cestina, polstina, rusíncina...zaujímavé, však? :wink: No takýchto po madarsky speakujucich obchodov a pod. najdes na juhu mraky. Mam tam rodinu, viem o com vravim. Verim, ze pre tych ludi je to vyhodnejsie, no dopekla, su na slovensku, tak nech sa naucia po slovensky hutorit v prvom rade a nie uz decka v skolach sa ako hlavny jazyk ucia madarcinu. Ved to je chore :!:

Maju slovaci taketo vyhody v akomkolvek inom state, kde sme pomerne pocetnou mensinou? - CR, USA, Madarsko NIE. Tak preco si my nechavame takto po hlave stupat...
O tomto krasne hovori film Horem padem...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Mali im naložiť ešte viac ešte viac ! :)
Inak mám svedectvo od policajta, ktorý tam bol, a nepotrebuje si vymýšlať báchorky. Podľa toho čo hovoril, bol zásah primeraný.
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

jasne ze zasah nebol len tak pre nic zanic,sa tam objavili noze,boxery ocelove spice,palice...a to aj u slovakov
...ale stale neviem naco sem prisli z madarska "povzbudzovat" za DAC a za slovan z brna... :hmm:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Stoporko napísal:... po slovensky hutorit v prvom rade a nie uz decka v skolach ...
No pozor "ukrajinčinu" sem nepleť tiež...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:No pozor "ukrajinčinu" sem nepleť tiež...
:D a ja že je to po vychodňarsky... :oops: ale to nist nemeni na tom co som napisal.
SSemteXX
Guru
Guru

Stoporko napísal:u nás nie je anglictina pomaly druhý oficiálny jazyk - neviem o ziadnom obchode, kine, skole, kde by ako preferovaný a dominantný jazyk bola anglictina, prípadne cestina, polstina, rusíncina...zaujímavé, však? :wink: No takýchto po madarsky speakujucich obchodov a pod. najdes na juhu mraky. Mam tam rodinu, viem o com vravim. Verim, ze pre tych ludi je to vyhodnejsie, no dopekla, su na slovensku, tak nech sa naucia po slovensky hutorit v prvom rade a nie uz decka v skolach sa ako hlavny jazyk ucia madarcinu. Ved to je chore :!:

Maju slovaci taketo vyhody v akomkolvek inom state, kde sme pomerne pocetnou mensinou? - CR, USA, Madarsko NIE. Tak preco si my nechavame takto po hlave stupat...
O tomto krasne hovori film Horem padem...
Sak ok,nehádam sa,som Slovák,ale tak je to troska lacné odsudzovat iných ludí podla jazyku,ale na toto má samozrejme kazdí iný názor,takze nechajme to tak.

To,ze vyvádzali za to nemozme mi. :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Tak to máš pravdu.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:Sak ok,nehádam sa,som Slovák,ale tak je to troska lacné odsudzovat iných ludí podla jazyku,ale na toto má samozrejme kazdí iný názor,takze nechajme to tak.

To,ze vyvádzali za to nemozme mi. :wink:
nikoho podla jazyku neodsudzujem, mám fajn kamošov zo šamorína alebo z okolia Dunajskej Stredy, no vadí mi holubičia povaha aká sa tu na SR rozmáha...či už v prípade cigánske otázky alebo teraz vrámci zlých vzťahov s maďarskom. Nevieme si stáť za svojím. Ešte raz opakujem - maďarov mám rád, takisto čechov, poliakov, slušných cigáňov... no grázlov a tých, čo berú ruku, keď im ponúkneš prst, to nie.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

pecko napísal:...ale stale neviem naco sem prisli z madarska "povzbudzovat" za DAC a za slovan z brna...
Madari sem prisli so zamerom provokacie to je jasna vec, Brnaci sem dosli ako reakcia na prichod madarov a na pozvanie jadra fanusikov Slovana, kezde Brno a Slovan tvoria tzv partnerske alebo spolcne fanusikovske tabory.

Co sa tyka slovensko madarskych vztahoch o tom sa tu uz nadiskutovalo pomerne dost a je celkom jasne ze toto nepriatelstvo (a ci sa to niekomu paci alebo nie) je v poslednom case do zancnej mieri zapricinene z Madarskej strany.

Ci uz v mensom alebo vacsom rozsahu toto nepriatelstvo bude pretrvavat pokial Madari nedostanu to co chcu, a to je minimalne to juzne Slovensko.

A ako pisal jackb vzhladom na to aku ma hodnotu medzinarodne pravo napr. v pripade Kosova, si Madari s dobrym lobingom na pode EU tuto ziadnost kludne mozu vymodlit.

Osobne si myslim ze neni najrozumnejsie vyckavat s tym ze situacia sa upokoji a vyriesi sa diplomaticky, takze najlepsie by bolo proti tymto mocenskym madarskym zaujmom urobit preventivne kroky.

1. Zrusenie SMK, dovodov je plno aj sa vyskytlo ich porusovanie ustavy tak stale neviem co tu tato strana robi.
2. Vytvorit nejaky spolok alebo sa aspon pokusit nejaku obdobu vysegradskej stvorky so statmi v byvalom Uhorsku, t.j Slovnisko, Chorvatsko, Rumunsko a spoluproacovat proti sovinistickym a iredentistickym snaham Madarskych extremistov.
3. Snazit sa kazdu protislovensku cinnost zo strany Madarov preniest na podu EU resp na Eurospky sudny dvor a ziadat za nu tvrde tresty. (napr palenie nasej vlajky zostalo bez vaznejsieho vsimnutia).
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Tiež si myslím, že by naša vláda mala konečne začať tento problém riešiť, pretože nabral už dosť veľké rozmery... otázne je len, čo z toho aj bude. Kali, to čo píšeš je veľmi pekné, ale reálne to pri dnešnej vláde vidím tak, že sa vyčkávať bude a vyrieši sa "veľmi diplomaticky" - nechá sa to tak.

IMO je celý tento humbug okolo policajného zákroku blbosť. Koľko bolo zákrokov, ktoré dopadli oveľa horšie a ak sa nad tým niekto pozastavil, tak to zasa o chvíľu prešlo. Akurát teraz to maďarskí extrémisti vyťahujú ako zámienku.

Len pripomeniem, že pred niekoľkými dňami boli v slovenských obciach v Maďarsku zatreté slovenské názvy obcí Mlynky a Santov, ako reakcia na tento policajný zákrok.

http://www.topky.sk/cl/10/124027/Neznam ... nazvy-obci

Zaujímavé, že hneď nato začal Pál Csáky špekulovať s tým, že Slováci tiež zatierajú...

http://www.ta3.com/sk/reportaze/102920_ ... e-hronovce
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

SSemteXX napísal:Tvoj problém,výucbu Madarciny más dnes uz za lacné peniaze,ked nerozumies to je problém dusevný u teba.

hej kua ale ne na slovenskej skole kde je len slovenska vyucba!
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja v tom nevidim problem ze sa nejaky cudzinec uci v slovenskej skole
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

ja fakt neviem, o čo tým maďarom ide. Osobne voči nim nemám nič, ale vadí mi, keď prezentujú názory typu: Ukradli ste nám územie a históriu.

Ja tiež nepôjdem na ukrajinu vykrikovať: vráťte nám podkarpatskú rus!

A slotu úprimne povedané neznášam, no minimálne v tom, čo hovorí o takýchto maďaroch (pevne verím, že nie všetci sú takí) s ním čiastočne súhlasím. Len škoda, že to prezentuje štýlom: príde do krčmy, opije sa a vynnadá maďarom do hajzlov...

Mimochodom, zápas bol na slovensku medzi slovenskými mestami. Ja nejdem do Maďarska vykrikovať, keď sa u nich niečo také stane...

My u nich máme slovenské školy?
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

My u nich máme slovenské školy?
hej. vyučuje sa tam samozrejme v maďarčine, slovenčina je len pár hodín do týždňa.
zápas bol na slovensku medzi slovenskými mestami. Ja nejdem do Maďarska vykrikovať, keď sa u nich niečo také stane...
lenže oni berú dunajskú stredu ako maďarské mesto
A slotu úprimne povedané neznášam, no minimálne v tom, čo hovorí o takýchto maďaroch (pevne verím, že nie všetci sú takí) s ním čiastočne súhlasím. Len škoda, že to prezentuje štýlom: príde do krčmy, opije sa a vynnadá maďarom do hajzlov...
slota keby nebol ožran, tak by mohol byť vo vláde zakaždým, národnostná politika je veľmi dobrá vec - len ju treba vedieť podať.
Ja tiež nepôjdem na ukrajinu vykrikovať: vráťte nám podkarpatskú rus!
ibaže my sme mali podkarpatskú rus pár rokov, kým slovensko bolo súčasťou uhorska celé tisícročie.
ja fakt neviem, o čo tým maďarom ide. Osobne voči nim nemám nič, ale vadí mi, keď prezentujú názory typu: Ukradli ste nám územie a históriu.
ale oni sú pri*ebaní, keď tu 1000 rokov vládli, tak si myslia že tu budú vládnuť aj ďalších 1000
kaktus11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kaktus11 »

no tiez som nejak slotu nebral vazne ked sa ozral a nadaval na madarov akurat som sa nad nim pousmial ale myslim ze mu doslo ze sa to da aj inak vid videa z tlacovky:
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/v ... -policajta
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/v ... t-nenavist
a este sa bojim ci tento konflikt medzi nami nevyuzije napriklad USA predsalen financna kriza konflikt v strednej europe blizko radaru blizko Ruska... (no ale to som sa len tak zamyslel a dufam ze sa to nestane)
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Skuliton napísal:ja fakt neviem, o čo tým maďarom ide. Osobne voči nim nemám nič, ale vadí mi, keď prezentujú názory typu: Ukradli ste nám územie a históriu.
Svojim sposobom maju pravdu a maju to v krvi, kedze sme 1000 rokov boli ich sucastou a po tolkych rokoch sa odpojili, lenze u nich to nevzbudzuje nostalgiu...

Ten futbal vzbudil len zamienku na tieto a ine podobne "povstania".

...neinformovani stari madari, ktori maju este nazory po prarodicoch zacuju nieco uz v medialnej skreslenej podobe a idu vykrikovat pred ambasadu.
Napísať odpoveď