Barbora Rakovská
-
insane
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
V poslednom dieli SMT ma prijemne prekvapila, podla mna to nebude az tak stratene...uvidime ako sa bude zlepsovat v dalsich vysielaniach.
Jedna technicka pre vsetkych p*cujucich.... Preco sa pozerate na nieco co je tak strasne zle, nedokonale a tak sa vam to hnusi?
V nedelu vecer nedavaju nic ine v telke? 
Jedna technicka pre vsetkych p*cujucich.... Preco sa pozerate na nieco co je tak strasne zle, nedokonale a tak sa vam to hnusi?
Bolo na case... neverim, ze doteraz vsetky tie diskusie o jej neschopnosti nechtiac prehliadalainsane napísal:V poslednom dieli SMT ma prijemne prekvapila, podla mna to nebude az tak stratene...uvidime ako sa bude zlepsovat v dalsich vysielaniach.
sice toho povedala viac ako doteraz dokopy, ale ajtak to nebolo nic moc, proste improvizacia 0 bodov, akurat, ze obcas dali nejaku poznamku na bulvar (no.. nebolo to az tak striedmo a taktiez vacsinou len pipla k niecomu nacatemu, ale budis
-
tomasito13
Star
vo finale behali po chodbach co?...uznavam ze to maju ine ale vo finale shs a tichto semifinalovych kolach maju rovnake podmienkyZaxman napísal:niekdo tu spominal ze to nebolo ako SP .........lenže v superstar behali po chodbach a nestali v na podiu medzi obecenstvom .........tam si asi nemožu skaždeho robiť srandu ako adela a pyco abo pi***** nvm
-
t0m4s3
Admin
Ty si do nej asi naozaj zalubeny? Preco sa snazis kazdemu vyvratit jeho nazor? Mas pocit, ze ho zmenis? Ked sa mu raz nepaci, tak sa mu nepaci. A este k tvojej zmazanej debilnej poznamke mojim smerom - je to tuctova baba nad ktorou by som neonanoval ani keby som bol posledny clovek a ona posledna stranka casopisu na zemeguli.Zaxman napísal:konečne mudra reč ...........tomuto vravim objektivny nazor...........pretože vy nevraviťe svoj nazor na barboru vy na nej hladaaaate aj tu najmenšiu chybu
-
jin
VIP
No jo no jo...a jej mama je nemčinárka na gympli, kam som chodil som sa práve dozvedelA7X napísal:je to pekna kocka ale inak je to mlade protekcne stena........tatinko je v plyvny a co som pocul tak sestru nema peknu preto ju nehrnu do TV.......mne osobne dost vadi ta jej neprofesionalnost pocas prenosov
-
wolodo
Professional
nejake novinky
Kód: Vybrať všetko
http://www.topky.sk/cl/15/350249/Rakovska-a-Kramar-Koniec-fraske-ze fraska .. mne je totalne jedno ci si tykaju alebo co a oni z toho idu robit veduwolodo napísal:nejake novinky
Kód: Vybrať všetko
http://www.topky.sk/cl/15/350249/Rakovska-a-Kramar-Koniec-fraske-
-
Thrash/Death
Star
-
.:M4jco:.
Medium Star
Je pravda že skok z počasia do najsledovanejšej relácie na Slovensku je pekný nezvyk, ale dievčaťu to pomaly ide. Aj keď iste vidíte že to nieje furt ono, pretože na tento druh relácie by bol treba mladý človek (ona síce je mladý človek) ktorý sa dokáže odviazať, a dokáže plnohodnotne reagovať na reakcie súťažiacích, poprípade si s nimi zasrandovať atd...Ale nechápem jednú vec, že síce neni zrovna najlepšia, ale Kramár je tam úplne suchý...suchý...proste suchý. Nemá to život a furt to je len o tej elegancií a vznešenosti a slušnosti, aby si pán Maroško nedosral svoj imidž slušného gentlemana.
EDIT//
Trash-Death: Aj Banášová je blondína a pozri sa ako jej to ide
EDIT//
Trash-Death: Aj Banášová je blondína a pozri sa ako jej to ide