mam taky problem ze ked chcem nainstalovat soft napr. LCG jukebox starsu verziu tak mi vypise ze subor nema podporu pritom ten prehravac je na s60 3rd a ja mam s60 3rd newete nekto poradit a ono mi to robi aj pri inych softoch a niektore idu bez problemov
ked ti napise, ze subor nema podporu tak to proste znamena, ze je pre iny telefon s tym nespravis nic, jedine stiahnut aplikaciu z viacerych zdrojov
v certifikate chyba nieje lebo bud by ti vypisalo, ze certifikat stratil platnost (vtedy treba posunut datum) alebo chyba certifikatu, tzn, ze aplikacia nema ziadny certifikat a treba to dat certifikovat
jj tak jak hovori syfon to v certifikate nieje lebo aj to mi uz vypisovalo a to som vyriesil tym posunutim datumu a to s tym hackom to niekam musim ist abo nato je soft aaaa tu aplikaciu som stahoval uz z dost zdrojov od FTP cez ofical website az po warez fora a stale to iste...... alebo skuste poradit nejaky poriadny prehravac do 6120c lebo som uz vyskusal dost vela ale ta jeden nema podpru dalsi pyta internetove overenie pravosti atd...
Na video ti mozem odporucit SmartMovie alebo CorePlayer, prehral som s nimi snad vsetko a prehravaju aj audio. Ak hladas audio prehravac tak snad najlepsi najdes priamo v telefone, neviem co je na nom zle?
Syfon napísal:Vo winampe si sprav playlist aky chces, uloz ho do telefonu s priponou m3u a potom ho uz v telefone len otvor a nacita sa ti do playera
ty kokso toto ma nenapadlo lepsie povedane ani som to newedel ok no diks za radu a s tym hackom to mozno skusim ked najdem este raz diks vsem
//autoeditácia príspevku ( 04 Nov 2008, 19:54 )
ehm este som asi neskoncil syfon urobil som to tak jak si to napisal utvoril som playlist vo winampe potom som ho skopiroval do telefonu a chcel som ho prehrat a napisalo ze " nie je mozne prehrat zvolene nahravky " je to vo formate m3u
sry , viem, ze to nejak slo, robil som si to pre seba a nejakym sposobom som si playlist vytvoril v pc a v telefone som to uz len otvoril
ak daco zistim tak dam vediet
mne to funguje, ale mozno keby si skusil playlist .PLS ..ale pametaj, vsetko musis mat v jednej zlozke inak to nepojde (teda najlepsie bude ked to vytvoris rovno pri praci so subormi na karte, a potom to hodis hned na kartu, tak to nemusis mat v jednej zlozke)