O čom svedčí karma užívateľov?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Aiden Napísal som snáď niekde, že ma to trápi?

Tam teraz nejde o rady ako také, ale o komunikáciu a nebudem sa pred niekym tváriť, že som jeho kamarát a bohovsky ma baví mu pomáhať kôli 5tim štvorčekom zelenej farby, keď to tak nieje. A kto tvrdí opak je pre mňa obyčajný farizej a nie kamarát.

Raď si koľko chceš, ale takýmto spôsobom môžeš mať tak kamarátov max. cez pokec, nie priateľov.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Martin44 napísal: Raď si koľko chceš, ale takýmto spôsobom môžeš mať tak kamarátov max. cez pokec, nie priateľov.
skor by som povedal, ze prave clovek, ktory hovori ludom to, co chcu pocut, moze mat velmi vela "kamaratov" ;)
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

ale "kamarat" nie je to iste ako kamarat :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ale teraz tu máte jasný príklad toho že aj user s čisto zelenými políčkami može byť v skutočnosti úplny pako..Teraz Te-Wei nehovorím že si pako ty, ale ako si povedal že často sa neztotožňuješ s názormy čo píšeš tak to može byť hocikto iný...karma vám nepovie o danom človeku nič !! iba ukazuje aký je oblúbený medzi ostatnymi usermi hojka...

//presne tak...ja osobne by som takého kamaráta nechcel ktorý predomnou len pritakáva a tvári sa milo a za chrbtom ma ohovára :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Aiden a ty si si vôbec prečítal po sebe čo si napísal???
Veď o to tu ide.... ja to tu znova písať nebudem, keď nechápeš tvoj problém, prečitaj si ešte raz, ale uvedom si čo si napísal.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Martin44 napísal:Ak začnes vetu slovami osobne si myslím... , alebo môj názor na túto záležitosť je ... tak áno záleží... a možno s veľkou pravdepodobnosťou čakať, že podobne sa potom správaš v skutočnosti...
Nemusím to snáď viac rozpisovať, každý si vie domyslieť.
Ja sa tu na jeho hlaskach obcas velmi dobre pobavim a vobec ma netrapi, ci je taky aj v reale. Aj tak ho pravdepodobne nikdy nestretnem. A to sa tyka aj ostatnych. Toto je internet. A ze si tak usilovne buduje svoju karmu, no a co? Kazdy mame ine konicky :lol:
Ze toto niekoho dokaze vytocit :roll:
Tiez som toho nazoru, ze cervena karma je dost ovplyvnena vekom. Aspon vo vacsine pripadov.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Podle me karma nesvedci vubec o nicem :) Nekdo ma zelene policka a da se s nim v pohode pokecat a nekdo ma zas cervene policka a taky se s nim da v pohode pokecat. Jenze ten co ma cervrvene policka hleda hur cestu k tem co ty policka maji zelene a je v jistem smyslu trochu v nevyhode. "Pokazit si to mohl sam a nebo taky ne. A to je asi konec pohadky o cervenem a zelenem policku.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

audiotrack napísal:máš iný názor ako elita? Tak toto ma pobavilo. Kto je vlastne tá elita? Prvých 39 čo majú všetko zelené? Alebo prvá stovka? Čo je to v porovnaní s 32000 užívatelmi, nie je to náhodou menšina? Potom máme práve "my elita" zrejme iné názory ako "vy červení", lebo neviem o tom že by niekto z top neviemkolko prosil o karmu (alebo nariekal nad mínuskom), kým pri tých zo spodku rebríčka je to úplne bežné (paradoxne nariekajú v príspevkoch kde presviedčajú ako im na nej nezáleží). Podľa mňa karma vypovedá dosť o užívateľovi. Prinajmenšom to, či je konfliktný tip, spammer. Možno dostaneš k- za kravinu, ale to vôbec nemusí byť za daný post. Môže to byť za celkový dojem na fore. Tiež som dostal parkrát mínusko za posty kde by to asi nikto nečakal (ako viete, do politiky nechodím a mínus za pomoc v programovaní je dosť prekvapujúce)
neviem sice na koho reagujes, ale dovol, aby som reagoval ja na teba. Pre mna pojem elita znamena skupinu ludi, ktori sa spravaju ako diktatori, vacsinou maju karmu az za usami. A mensina urcite nieste. Ber to tak, ze ta "vacsina" je tu len registrovana. Forum zrejme opustili z roznych dovodov, nebudem ich tu teraz rozpisovat, ale mozno aj koli tej nespravodlivosti, ze oni prisli s dobrym umyslom niekomu poradit a ukazat svoj nazor a prisla "elita" a dostal tolko minusiek ze sa na to vysral z takej vysky ze este aj Panu Bohu padali sracky na hlavu. A vies preco zeleni nenariekaju nad karmou? Lebo je im to jedno ked jej maju tolko, ale viem si predstavit co by niektori z vas robili, keby mali karmu ako Skuliton a pod. A aj podla mna karma vypoveda dost o uzivatelovi. Ten co ma zelenu je bud totalny k****, alebo sa neboji "elity" a vazi si svoj nazor. Takychto ludi osobne obdivujem. A tych nezmyselnych minusiek - neni si sam. Aj ini dostali a mozno aj prave od teba.
PS: Ked ma budes nahodou chciet ohodnotit, tak nebud srab a aspon sa podpis.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Martin44 napísal:Ak začnes vetu slovami osobne si myslím... , alebo môj názor na túto záležitosť je ... tak áno záleží... a možno s veľkou pravdepodobnosťou čakať, že podobne sa potom správaš v skutočnosti...
Nemusím to snáď viac rozpisovať, každý si vie domyslieť.
A začínam vety tymyto slovami?
Martin44 napísal:Tam teraz nejde o rady ako také, ale o komunikáciu a nebudem sa pred niekym tváriť, že som jeho kamarát a bohovsky ma baví mu pomáhať kôli 5tim štvorčekom zelenej farby, keď to tak nieje. A kto tvrdí opak je pre mňa obyčajný farizej a nie kamarát.
Raď si koľko chceš, ale takýmto spôsobom môžeš mať tak kamarátov max. cez pokec, nie priateľov.
ja sa tu pred niekym tvárym,že som jeho kamarát? prečo myslíš, že si tu hladam kamaratov a prečo sem vlastne pletieš to slovo kamarát?

To all: Ja som dúfal, že keď sem napíšem svoju spoveď a priznám sa Vám, tak mi pomôžete s tou karmou smerom nahor, ale nejak sa nič nedeje. Dostal som 6x karmu a v takomto poradí; + - + - + - a celkova hodnota karmy je stale na rovnakej hodnote. Maly by ste sa polepšiť ak mi fandíte :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

a az budes mat 5 policok tak co?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

axXis napísal:a az budes mat 5 policok tak co?
Príde domov, vykúpe sa (dokonca si dopraje hodne peny), dá si dva poháriky z tej najlepšej whisky, vychutná cigaru..
A potom si to nechá prejsť hlavou, pretože stratil životný cieľ.
:smt037
Aiden
Darca
Darca

Martin44 + Opak dakujem, ze ste ukazali to o co mi islo
ked som napisal, co som napisal hned ste na zaklade vasho predpokladu usudili, ze som hovado, ze to myslim vazne, zijem podla toho a paci sa mi ta myslienka
mozno to tak je a mozno nie...nepotrebujem vas presviedcat, ze to tak nie je, a mozes mi dat dokonca aj K- za to aky som zly clovek a ja sa potom rozplacem...alebo nie?...hmm
avsak za tymto si stojim
Aiden napísal:keby mi pomohol vyriesit nejaky problem, tak mi je uplne jedno ci radu na to zobral z knizky, od brata alebo od psa ktoreho prasi kazdy vecer...
mimochodom Martin44, prave ty by si mal pochopit ake to je napisat nieco smrtelne vazne, vsak? ;)

pryja K+

the bottom line
----------------
ak niekto tu na fore pomaha len kvoli 5 stvorcekom zelenej tak je problem niekde inde ako v karme
Opak
Addict
Addict

Aiden nikde som nepísal že si hovado.. :wink: nemyslím si o tebe nič zlé...ja som len reagoval na to že aj človek s čisto zelenou karmou može byť v skutočnosti úplne mimo..proste karma mi o človeku ako takom, či je dobrý, zlý nepovie nič..može mať červenú a nemusí to byť idiot...vychádzal som z Te-wei-a ktorý písal že sa ženie za zelenou a častokrat píše veci tak aby ze ne dostal + aj keď sa s tým vobec nestotoznuje...
//imho aj mne je jedno keď mi dá dobru radu že odkial ju ma a čo ale tu sa bavi o karme a ja som len vyvratil to že človek s červenou nemusi byť hned menejinteligentny, tupý, atd...to iste plati aj opacne
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Uz to konecne locknite.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pryja napísal:Tiez som toho nazoru, ze cervena karma je dost ovplyvnena vekom. Aspon vo vacsine pripadov.
Hmm. S týmto nesúhlasím. Na veku nezáleží. Ako môžeš vedieť že názor ktorý nemá ani hlavu ani pätu, proste je akurát tak hodný na k- písal nejaký malí chlapec alebo dievča? :)
Opak
Addict
Addict

nie nezáleží :) vobec mi o to nejde..toto je tema o com svedci karma...a reagujem na to že nesvedčí o ničom..len o tom aky je uzivatel oblubeny u ostatnych userov..

//Aiden prečo si zmazal ten post?
Aiden
Darca
Darca

Opak lebo si mi odpovedal v edite :)

// v poriadku :)
Opak
Addict
Addict

Jaj aha..ja som ten edit napisal skorej ako som si vsimol tvoj prispevok..ok :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Na tejto téme sa napr. krásne ukazuje, ako sa tu vítajú ostatní užívatelia, ktorí majú len jeden príspevok a okamžite sú odradení niektorými usermi.. http://www.hojko.com/caw-t105273.html a to chcel len pomoc.. :roll: áno, môžete si povedať, že mal si dať iný názov témy a mal tú tému spraviť zrozumiteľnejšiu.. No, bol to jeho prvý príspevok.. Nikto učený z neba nespadol.. :wink: nikto z vás si hneď neprečítal pravidlá.. alebo ste len založili blbú tému, alebo ste mali sprostý príspevok... a čo?..

K téme: aby ste sa z nej neposrali.. :wink: a čakám na vaše komenty.. veď viete, kam máte klikať.. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ZitePunkom napísal:...
To si vsimam aj ja, no v poslednej dobe sa to stava pravidlom...zvlastne je vsak to, ze casto takto ustipacne reaguju aj moderatori, vratane Hojka. Ale nie je to tak vzdy, casto sa tema zamkne, ale je tam napisany aj dovod, teda porusenie konkretneho pravidla.
Napísať odpoveď