Vodné fajky
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
TotalCommander
Amateur
No fúha,s kamošmi na tom fičíme už zo 3 roky,momentálne máme extremne hojné obdobie
pretože máme asi 3kg tabaku,jablko,marhulu,mätu (odporúčam najviac,najlepšia príchuť aká podľa mňa je),melón,jahodu,škoricu,marguiritu atd... je toho fakt veľa a čo je ešte lepšie dalšieho kamoša mám v Egypte a ten donesie dalšie 2kg
+ dáke fajky no wow...
ak mas vlastnu VF, tak s nou mozes do madridu, pokial si ju chces zaplatit, tak to co spominali vyssie + smallvill, ala-adin + este na hlavnej je nejaky podnik kde ponukaju VF, tiez to vlastni nejaky arabHolubar napísal:Vedeli by ste mi poradit podnik alebo cajovnu v KE, kde sa da zapalit VF?Ak ano, tak poprosim aj nejaky popis, ako sa tam dostat a najst to ...Dakujem
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak výlet do Turecka sa nezaobišiel bez prírastku do rodiny. Ručne tepaná zliatinové telo vyrobené v Istanbule, 3L váza ručne robená presne na telo a signovaná v meste keramiky - Kütahya. Tureský štýl korunky a originálny turecký tarbuš. Samozrejme som si neodpustil nákup tabakov. Avšak žiadna Nakhla. TURKISH HOME-MADE mäta, citrón, jasmín, melón a broskyňa. To sú iné šlehy! Jediný nedostatok je šlauch, ale ten sa bude meniť
noo pred tyzdnom bol znamy v irane (na dovolenke!!jin napísal:Máš šancu zohnať niečo z Iránu?
//ze take hlnikove plechovice ako v turecku tam nepoznaju vobec