Vianocne reklamy
Na TV sa moc nedivam ale toto sa neda nevsimnut. Normalne ma tu uz otravuje, rovnako ako ked idem v autobuse a stare **** (inak ich nazvat nemozem - to je tak ked sa cela dedina prestahuje do mesta... ) sa rozpravaju dva mesiace pred vianocami co budu varit . Pre blbe 3 dni v roku sa idu vsetci pos*at . Nech zrusia cele tieto debilne sviatky a uz aspon nebudem musiet pocuvat hnusny zvuk rolniciek.....
no uvidime o com sa budes ty rozpravat ked budes mat 80cubix napísal:Na TV sa moc nedivam ale toto sa neda nevsimnut. Normalne ma tu uz otravuje, rovnako ako ked idem v autobuse a stare **** (inak ich nazvat nemozem - to je tak ked sa cela dedina prestahuje do mesta... ) sa rozpravaju dva mesiace pred vianocami co budu varit . Pre blbe 3 dni v roku sa idu vsetci pos*at . Nech zrusia cele tieto debilne sviatky a uz aspon nebudem musiet pocuvat hnusny zvuk rolniciek.....
rofl aky nasraty ...neviem kto ta nuti oslavovat vianoce
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Pokiaľ sa môžem vyjadriť, tak neznášam celkovo reklamy mobilných operátorov. Zdierajú z nás ťažké peniaze a za ne platia tie kvantá komernčného priestoru v masmédiách a na bilboardoch. A ľudia ako teľce telefonujú, a telefonujú, a telefonujú ...bolek napísal:Neznášam tie vianočné reklamy mobilných operátorov. To sa mi zdá už max. trápne.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
vianoce salala 
akoze ta "ty debile" salala s tou babou sa este da, potom je ta s tym chalapikom co mu furt telefonuje zena a srdce zvoni bim bam bom ci ako, to este ako tak prezijem, ale ta posledna z tejto serie co cestuju vlakom, slnko ako na 15. augusta a on spieva o vianociach... a navyse tak strasne, ze sa to neda pocuvat
a teraz som si vsimol, ze zacali davat reklamu aj na telefony a stvera sa tam po nich snehuliak a santa clause... no vyznamenali sa, som zvedavy cim nas prekvapia dalej
akoze ta "ty debile" salala s tou babou sa este da, potom je ta s tym chalapikom co mu furt telefonuje zena a srdce zvoni bim bam bom ci ako, to este ako tak prezijem, ale ta posledna z tejto serie co cestuju vlakom, slnko ako na 15. augusta a on spieva o vianociach... a navyse tak strasne, ze sa to neda pocuvat
a teraz som si vsimol, ze zacali davat reklamu aj na telefony a stvera sa tam po nich snehuliak a santa clause... no vyznamenali sa, som zvedavy cim nas prekvapia dalej
U mna je to rovnako pretože T-Mobile ma doslova !!!OKRADOL!!! pri kúpe "super rýchleho" internetu. obmedzenie P2P pripojenia o ktorom v zmluve nebolo nič, od leta mi internet 40% dňa nefunguje a ako čerešnička na torte... 1200SK mesačne. Ked dali do telky reklamu na ten svoj internet tak ma to dorazilo. Kvoli tomu som predvčerom poslal na T-Mobile sťažnost a čakám, kedy mi odpovedajú.Indigo napísal:Mam chut vrazdit ked pocujem tu od T-Mobilu.