na to aby to človek pochopil potrebuje dospieťLisa napísal:...
Problém vo vzťahu
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale len rozmýšlam nad tým, ako sa hovorí "hlasno"... Uvidím po čase. Naozaj to mohlo byť (ten sex) pokazený len tou nervozitou, celé to bolo rýchlo a keď to nebude fungovať, tak život ide ďalej.
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2008, 17:33 )
Dnes som pochopil, že to bola vlastne pasca. Ona to písala náročky to "nelúbim ho" potom sa jej ten druhý človek spýtal "prečo?" a ona na to odpísala: "ale to je jedno, len som niečo skúšala". To niečo som skúšala, to skúšala že či sa ozvem keď si to prečítam a ozval som sa, proste chcela zistiť či čítam jej správy. Takže pohoda
//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2008, 19:32 )
Dnes k tomu došlo opäť a ako tu niekto spomínal, problém bol len v tom že bola tréma, či ako to nazvať a prišlo to aj celkom rýchlo takže pohoda. Považujem to za vyriešené
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2008, 17:33 )
Dnes som pochopil, že to bola vlastne pasca. Ona to písala náročky to "nelúbim ho" potom sa jej ten druhý človek spýtal "prečo?" a ona na to odpísala: "ale to je jedno, len som niečo skúšala". To niečo som skúšala, to skúšala že či sa ozvem keď si to prečítam a ozval som sa, proste chcela zistiť či čítam jej správy. Takže pohoda
//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2008, 19:32 )
Dnes k tomu došlo opäť a ako tu niekto spomínal, problém bol len v tom že bola tréma, či ako to nazvať a prišlo to aj celkom rýchlo takže pohoda. Považujem to za vyriešené