načisto rozbity system ,,samozrejme WIn

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Gangy napísal:Ano lebo registre sa cistia rucne ty profik. Ja kliknem na jednu ikonu a za 2 minuty na ok. Nie mas pravdu, instalacia noveho winu je jednoduchsia. A stahovat a instalovat tie vseliake Black, Super, SP4 customizovane verzie winu je uz totalna debilita. Nesnaz sa tvarit ze sa do toho rozumies lebo ti to nejde. Ak ty pracujes v IT firme tak ja mozem ist pilotovat raketoplany. Skor tym 15rocnym deckam v baraku sem-tam preinstalujes system ked im nejde hra, ty ITckar.
Podobnu odpoved som ocakaval :) Dakujem Pan vseveduci..Ked sa nemas coho chytit, tak zacinas prekrucat fakty o ktorych vies hovno..:) S takymi ludmi skoda reci..
Usudzujes podla informacii ktore nemas, takze hadat sa s tebou o niecom takomto je zbytocne..
Nech sa paci, podaj si ziadost do S****u, ze ci pan vsetko vie najlepsie prejde pohovorom.. Cakam pan pilot.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Rad by som vedel ktore fakty o ktorych viem hovno som konkretne prekrutil.

Ked nemas ako obhajit tie klavesnicove zvratky tak napises Soviet vediet, lebo soviet v IT firme robit. To ze im umyvas hajzle ale nespomenies. System reinstaluju len ti co si s problemom nevedia poradit inak, nie ludia ktori o IT vedia viac nez ze word je na referaty do skoly a firefox na pokec. Ked si ty myslis ze je to to najlepsie riesenie tak si formatuj kazde rano po chcani, mne je to jedno, ale prezentovat to tu ako najlepsie riesenie a ti tvrdit ze ktori to robia casto su ti inteligentni a prefikani, tak to je uz moc.

Daj vypoved, usetris si hanbu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Rad by som vedel ktore fakty o ktorych viem hovno som konkretne prekrutil.

Ked nemas ako obhajit tie klavesnicove zvratky tak napises Soviet vediet, lebo soviet v IT firme robit. To ze im umyvas hajzle ale nespomenies. System reinstaluju len ti co si s problemom nevedia poradit inak, nie ludia ktory o IT vedia viac nez ze word je na referaty do skoly a firefox na pokec. Ked si ty myslis ze je to to najlepsie riesenie tak si formatuj kazde rano po chcani, mne je to jedno, ale prezentovat to tu ako najlepsie riesenie a ti tvrdit ze ktori to robia casto su ti inteligentni a prefikani, tak to je uz moc.

Daj vypoved, usetris si hanbu.
Ja ti poviem tolko, to ze ty si vies spravit win podla svojho je tvoje plus.
Popravde mne je to fuk. Premna nech ti win vydrzi kolko chce..
Neberem ti nazor nanic..Kludne si ho maj. Ale ked ti tu da clovek proste fakt, ktory keby si si aspon kusok overil, tak mozno na nieco prides a netrepes dalej len tak, bez ziadneho dokazu.
Myslis si, ze viem hovno o PC? mysli si..
To ze sa neviem obhajit, neznamena ze clovek vie pi*u o danej veci..Proste niesom ten typ co sa hada ako ty, pre kazdu kravinu..

btw: nechcem tu robit stale a stale OT, ale ked inak Gangy neda..
Gangy
Darca
Darca

No sak a ktore su tie fakty? Ja stale cakam.

Tvoja argumentacia funguje na predskolskom principe a'la "Si debil, lebo si debil." - "Preco?" - "Lebo si." - "Niesom" - "Si a uz sa nehadaj." Tak prepac ze musim reagovat.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:No sak a ktore su tie fakty? Ja stale cakam.
Z nicoho nic sem davas, firefox pouzivam na pokec...Asi podla seba sudim teba tu plati.
Z nicoho nic tu davas, ze stahujem dake priblble black edision windowsi..Povedal som upravenu a ty uz hned melies o tych co poznas..
Z nicoho nic si myslis, ze viem o PC pi*u, bez toho aby si si to akokolvek overil.
Maj svoj nazor...Nabuduce vsak neposudzuj cloveka podla toho tvojho doleziteho faktu ako clovek vie "pisat" na klavesnici...Nedajboze ked clovek spravi gramaticku chybu..
Koncim..Tak ci tak odpises daku krepotinu a tak ci tak to bude zmazane, takze naco sa s tym zapodievat..
Gangy
Darca
Darca

Soviet napísal:Z nicoho nic sem davas, firefox pouzivam na pokec...Asi podla seba sudim teba tu plati.
Z nicoho nic tu davas, ze stahujem dake priblble black edision windowsi..Povedal som upravenu a ty uz hned melies o tych co poznas..
Z nicoho nic si myslis, ze viem o PC pi*u, bez toho aby si si to akokolvek overil.
Maj svoj nazor...Nabuduce vsak neposudzuj cloveka podla toho tvojho doleziteho faktu ako clovek vie "pisat" na klavesnici...Nedajboze ked clovek spravi gramaticku chybu..
Koncim..Tak ci tak odpises daku krepotinu a tak ci tak to bude zmazane, takze naco sa s tym zapodievat..
1.) To sa vola priklad.
2.) Mam taky neprijemny pocit ze to tiez.
3.) To ze "o PC vies pi*u" sudim podla toho ake je*nute posty pises.

Ked clovek napise ze on bude radsej do trabanta tankovat naftu lebo je lacnejsia ako benzin 95ka pomyslim si ze o autach vie pi*u.

Este nieco potrebujes vysvetlit alebo uz zvazujes specialnu skolu?

Ked clovek napise preco mu na Xboxe nejde Bluray s Pulb Fiction pomyslim si ze o konzolach vie pi*u.

Ked clovek napise ze nevypina na noc mobil lebo potrebuje budik pomyslim si ze o mobiloch vie pi*u.

A ked niekdo pise take chu**** ako ty a v kazdom prispevku mu musim po lopate vsetko vysvetlovat na konkretnych prikladoch pomyslim si z vie o PC pi*u a je na hlavu.

Este nieco potrebujes vysvetlit alebo uz zvazujes specialnu skolu?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:1.) To sa vola priklad.
2.) Mam taky neprijemny pocit ze to tiez.
3.) To ze "o PC vies pi*u" sudim podla toho ake je*nute posty pises.

Ked clovek napise ze on bude radsej do trabanta tankovat naftu lebo je lacnejsia ako benzin 95ka pomyslim si ze o autach vie pi*u.

Ked clovek napise preco mu na Xboxe nejde Bluray s Pulb Fiction pomyslim si ze o konzolach vie pi*u.

Ked clovek napise ze nevypina na noc mobil lebo potrebuje budik pomyslim si ze o mobiloch vie pi*u.

A ked niekdo pise take chu**** ako ty a v kazdom prispevku mu musim po lopate vsetko vysvetlovat na konkretnych prikladoch pomyslim si z vie o PC pi*u a je na hlavu.
Ano, presne nato som narazal....Posudzujes cloveka a jeho vedomosti podla toho ake posty pise..
Realny zivot je o inom a nie o postoch..Ale kludne si mysli o ludoch svoje podla toho aky post napisu...Ja ti ten sposob neberem..
Gangy
Darca
Darca

Soviet napísal:Ano, presne nato som narazal..Konecne si si to priznal..Posudzujes cloveka a jeho vedomosti podla toho ake posty pise..
Realny zivot je o inom a nie o postoch..Ale kludne si mysli o ludoch svoje podla toho aky post napisu...Ja ti ten sposob neberem..
Lol? Kazdemu o kom si chcem utvorit nejaky nazor mam zavolat a pokecat s nim? Podla coho si ho mam utvorit ked nie podla postov? Podla avataru?

Ty si fest traged.

A je uplne jedno ci mi to ze preinstalovanie winu namiesto odstranenia konkretneho virusu je lepsie napises, povies osobne, zavolas alebo mi to prides vytesat do steny. Vzdy si o tebe pomyslim ze si kreten.

// :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Lol? Kazdemu o kom si chcem utvorit nejaky nazor mam zavolat a pokecat s nim? Podla coho si ho mam utvorit ked nie podla postov? Podla avataru?

Ty si fest traged.

A je uplne jedno ci mi to ze preinstalovanie winu namiesto odstranenia konkretneho virusu je lepsie napises, povies osobne, zavolas alebo mi to prides vytesat do steny. Vzdy si o tebe pomyslim ze si kreten.
Noo vsak jasne..Napodobne..
Napísať odpoveď