Graficka karta
-
SupersoniK
Novice
Graficka karta
Mam nove PC, grafiku ATI Radeon HD 3800 series. Akoze vykon velmi dobry napriklad crysis mi siel uplne hladko na full grafike 4x Anti Aliassing ale obycajny Portal mi dakedy v strede hry spravi taku vec cez to vyzera ako keby sa mi odpojila grafika od PC prinajmensom od monitora lebo sa mi strati obraz a nemozem nic robit. Alebo ked som hral Assasin's Creed tak mi dakedy sel uplne hladko a dakedy mi sekal vzdy pri nejaked vacsej akcii a tez mi to tak padalo a pri Far Cry 2mi dakedy zamrzne a tez padne a vzdy musim restart PC. A nezda sa mi ze by sa chip dako prehrieval ked som dal nad kartu ruku nebolo citit moc teplo. Co mam spravit?
Najskôr napíš svoju zostavu..
CPU
RAM
VGA (3800 series je široký pojem.. od 3850 256MB až po 3870X2 1GB je rozdiel niekoľkých tried)
a potom sa pozri na teplotu grafiky, cpu a iné teploty počas hrania tých hier.. napr. cez program Everest v sekcii senzory.
A ešte aký máš operačný systém, prípadne či Ti nebeží nejaký program na pozadí (ICQ, Norton a pod.)
CPU
RAM
VGA (3800 series je široký pojem.. od 3850 256MB až po 3870X2 1GB je rozdiel niekoľkých tried)
a potom sa pozri na teplotu grafiky, cpu a iné teploty počas hrania tých hier.. napr. cez program Everest v sekcii senzory.
A ešte aký máš operačný systém, prípadne či Ti nebeží nejaký program na pozadí (ICQ, Norton a pod.)