4.0 MP CCD
3x optický zoom
15 scénických režimů
super makro od 2 cm
vnitřní paměť + slot na xD-kartu
2x AA baterie
uz stary ale odfoti co ma
Dostal som ho vcera vecer a vybalil dnes pred par minutamimakaveli napísal:ake su prve dojmy, ako si spokojny..?
Mna ziadne awards netrapia, to co som napisal mam z vlastnej skusenosti a stojim si zatym!seth82 napísal:makaveli:spracovanie je podla mna uplne v pohode, nevrzga to, vetko je pevne, tak ako ma byt. V recenziach sice spominali plasty, ale tovarenske spracovanie a dolahnutie suciastok jednej na druhu je bezchybne...
awtt: k tebe nemam komentar, ak o fotaku, ktory vyhral TIPA awards, napises, ze to nie je nic moc, tak o tom zjavne dost malo vies...
http://www.canon.com.au/home/story_1896.html
The Canon EOS 450D was awarded the "Best D-SLR Advanced" award at the Technical Image Press Association (TIPA) 2008 Awards.
zaujimave, no. pretoze ja som ho dnes porovnaval prave s d40x, ktory ma kamos, je to stara vrana a vysledky su neporovnatelne. Vsetky testy na nete tvrdia to iste, ale tak neviem no, ked sa ti paci viac ten nikon, ja ti to neberem.awtt napísal:Jasne ze som mal s cim porovnat, ja mam doma sice nikon ale v praci mame aj canony. Tento som mal som mal raz tyzden, a vobec sa mi nepozdaval. Z rovnakej triedy nikon d40x mi pride lepsi.
no, s tou optikou by som to zas tak nebral.. ma to taky isty velky senzor ako napriklad kompakt canon powershot A510 a vacsina ostatnych kompaktovmoosha napísal:Ja mam uz hodnu chvilu, aj cez dva roky Olympus SP500-UZ. Nefotim vela a je urcite lepsi jak tie male hovna s digitalnym zoomom a optikou jak na mobile.