Ako zapnut Windows Aero?
Ako zapnut Windows Aero?
mam taky problem, kamosovi som nainstaloval windows vistu a po instalacii mu islo Aero ale po instalacii ovladacov od grafickej karty Ati R9550 to nejde a skusal som aj rozne verzie ovladacov a stale to nejde pls help... 
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sheep, neviem ci to nemoze mat suvis s windows experience index. v pomoci sa pise toto:
.
mozno si sa chcel presvadcit, ci sa tvoje zakladne skore nezdvylho nainstalovanim novych driverov a spustil si spominany program. (spusta sa aj pocas instalacie OS). tvoje zakladne skore, ale mozno kleslo pod 2 a ten billov omyl ti uz neumozni spustit AERO znova. ale je to z mojej strany iba dohadPočítač so základným skóre 1 alebo 2 zvyčajne má dostatočný výkon na vykonávanie väčšiny všeobecných počítačových úloh, ako sú napríklad aplikácie na kancelárske práce a vyhľadávanie na Internete. Počítač so základným skóre však zvyčajne nie je dosť výkonný na spustenie používateľského rozhrania Windows Aero alebo rozšírených možností multimédií, ktoré sú dostupné v systéme Windows Vista.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
richard88888
Expert
ahojte
ahojte vie mi niekto poradit ako mam zvysit skore mam 3,6 co je neskutocne male a mam dost taky pc poadte
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
To SSemteXX
Toto si precitaj a potom radsej prehodnot co povies ze kolko mas index vykonu...
Presnejsie toto:
Toto si precitaj a potom radsej prehodnot co povies ze kolko mas index vykonu...
Kód: Vybrať všetko
http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/get/experience-index.aspxThe scale of the Windows Experience Index ranges from 1.0 to 5.9. A higher base score generally means that your computer will perform better and faster than a computer with a lower base score, especially when performing more advanced and resource-intensive tasks.
-
seth82
Darca