NVIDIA Geforce 8400M GS
-
Lukyno161088
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
NVIDIA Geforce 8400M GS
Potreboval by som najst na tuto grafiku ovladac pre windovs XP 32 bit
hladal som ho vsade ak ho niekto nahodou ma alebo vie kde ho hladat tak nech sa my ozve vopred dakujem
hladal som ho vsade ak ho niekto nahodou ma alebo vie kde ho hladat tak nech sa my ozve vopred dakujem
-
manager666
Star
-
Lukyno161088
Light Expert
-
manager666
Star
-
jaroslavzatko
Medium Expert
-
Lukyno161088
Light Expert
ano aj na nom to pise ze ovladac nieje kompatibilny s grafikoumanager666 napísal:Ten co som ti ja sem dal to pise ? ci ako ?
//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2008, 14:35 )
HP DV6899ECPadawan napísal:omg jaky mas book?
//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2008, 14:36 )
HEJ A AKO TO MAM INSTALOVAT KED MY TAM NAPISE ZE NIEJE KOMPATIBILNY A INSTALACIA MUSI BYT UKONCENA HMM???jaroslavzatko napísal:ja som este nevidel kompatibilny ovladac na XP,,,ignorovat a instalovat![]()
-
manager666
Star
zaujiimave...skus tuto stranku.
-
makaveli
King
tu mas navod, co aj bude fungovat narozdiel od ostatnych 
chod na tuto stranku:
1. klikni na najnovsiu verziu ovladaca pre xp alebo vistu (sucasne 179.13 pre xp 32bit)
2. klikni na driver a stiahni ovladac
3. otvor to exe a rozbal to niekde na disk
4. na tej stranke klikni na modded inf a uloz to do toho adresara a podadresara s verziou, kde si rozbalil to exe -> tym sa MUSI prepisat stary subor .inf
5. v adresari kde mas rozbalene exe a prepisany inf klikni na setup.exe a instaluj
//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2008, 16:01 )
funguje..?? aspon napis..
chod na tuto stranku:
Kód: Vybrať všetko
http://www.laptopvideo2go.com/drivers2. klikni na driver a stiahni ovladac
4. na tej stranke klikni na modded inf a uloz to do toho adresara a podadresara s verziou, kde si rozbalil to exe -> tym sa MUSI prepisat stary subor .inf
5. v adresari kde mas rozbalene exe a prepisany inf klikni na setup.exe a instaluj
Musim konstatovat, ze z tohto tvojho postu nevyplyva, ze by to nebolo mozne. Co vlastne aj sam viem. Niekedy je to narocnejsie, zaberie to hodne casu, ale da sa to. Mozno je tu nejake percento, kde nie vsetko funguje....Padawan napísal:viem ved som mal HP v ruke teda tie z novseh rady a nebol driver skoro na nic na ich stranke na XP a po par hodinach googlovania ma to prestalo bavit
-
Cyrus666
Light Professional
nehovorim ze to neni mozne ale tie 2 paviliony co som mal no proste prestalo ma to bavit googlit ale po hodine, aj to som nasiel len driver na grafikupato83 napísal:Musim konstatovat, ze z tohto tvojho postu nevyplyva, ze by to nebolo mozne. Co vlastne aj sam viem. Niekedy je to narocnejsie, zaberie to hodne casu, ale da sa to. Mozno je tu nejake percento, kde nie vsetko funguje....
-
jaroslavzatko
Medium Expert
Hold, zas mas pravdu, si proste Guru,,,,,,,,este by som tipol ak nefunguje ovladac zo stranky HP skontrolovat SP vo windovse a hlavne,nemas tam nahodou language pack,,,,,mne na Asuse tiež nezoberie ovladač,ten musím nainštalovať ešte pred language packom,ak ho tam máš, skús ho odinštalovaťpato83 napísal:Tak to si na tom zle. Bo je rozdiel v nekompatibilite a v tom, ze nie je digitalne podpisany. Prvu vec neodignorujes, druhu ano. Ale jasne, pochopil som, co si tym myslel, ale pozri, co z toho vzniklo.
-
Lukyno161088
Light Expert
makaveli napísal:tu mas navod, co aj bude fungovat narozdiel od ostatnych
chod na tuto stranku:1. klikni na najnovsiu verziu ovladaca pre xp alebo vistu (sucasne 179.13 pre xp 32bit)Kód: Vybrať všetko
http://www.laptopvideo2go.com/drivers
2. klikni na driver a stiahni ovladac
neviem neskusal som ale uz my ho kamos zohnal takze aj tak diky za ochotu
8400M GS
had same issue with XPS M1330, no driver listed for GeForce 8400M GS under Windows XP
found driver at Dell Support, under Vostro 1400, Windows XP, same video card. tested successfully on M1330
link to driver:
http://support.us.dell.com/support/down ... eid=223573
---odskusane - resp. mne to pomohlo
found driver at Dell Support, under Vostro 1400, Windows XP, same video card. tested successfully on M1330
link to driver:
http://support.us.dell.com/support/down ... eid=223573
---odskusane - resp. mne to pomohlo