caute, takze mam tuto verziu hry, nemam jej co vycitat, akurat tak to, ze ked si dam nejaku mapu a chcem hrat proti botom, tak pridam bota, pise analyzing ako v 1.6, potom sa znova nacita cela mapa a robi to tak dookola. co s tym?
Ziadna oficialne 1.8 neexistuje, stale to je 1.6tka s inymi trapnejsimi skinmi. A nezabudol ten co to skinoval na 1.7? Ked analyzuju tak zrejme zbotov, skus ich stiahnut znovu a nahodit.
Mapa sa analyzuje na to, aby vytvorilo waypointy pre botov. Ale preco ti boti nejdu, tak to netusim. Jedine riesenie vidim v tom, aby si skusil reinstall a skusit pripadne aj inych botov.
On chce hrat proti botom, tak preco by si mal kupovat steam... Rozmyslate vobec? Pokial viem tak 1.6tku cs mal a ako pise tak mu aj boti isli, on by chcel aby mu boti isli na tom namodovanom, zvanom 1.8.
blazer napísal:On chce hrat proti botom, tak preco by si mal kupovat steam... Rozmyslate vobec? Pokial viem tak 1.6tku cs mal a ako pise tak mu aj boti isli, on by chcel aby mu boti isli na tom namodovanom, zvanom 1.8.
neze chcem hrat proti botom len som tam chcel poskusat mapky co tam boli, tak som nechcel tam sam behat. no uz to je jedno, stiahol som cs 1.6 digitalzone (dik moosha) a tam su aj boti, ktori idu, aj po nete ide, proste pohoda...
stiahni si normal v. cska (www.isohunt.com su to torenty ale dobra v.), ja mam steam aj cs 1.6 to z ishuntu a all mi ide ako ma stiahni si normal cs 1.6 a nie 1.9 a potobne bludy