psja 15 rokov ona 14...
Neviem,ako to chápať...
Neviem,ako to chápať...
Takže mám tu takýto problem, stalo sa mi to,že som po dosť dlhej dobe kamarátstva s jednou babou prišiel nato,že je mi bližšia než len kamarátka...a tak som jej to dáko dal na javo...a prišiel som nato,že ona cíti ku mne to isté...alebo som si to len ja namýšlal,...noo potom sme chodili na plaváreň a tak...ale nikdy nie sami...proste vždy boli s nami moji,alebo jej kamaráti/kamošky...no a keď sme si mali dať nakoniec stretko v meste...sami dvaja vtedy sa dajaˇ)co stalo...proste dosla mi sms ze uz neni v meste atd...a teraz je tu taky problem...nakoniec mi napisala,že si s kamarátkou sľúbila že už aspon do januára nebude zo žiadnym chlapcom...a ta jej kamosska to iste,no a teraz neviem o co ide,ci si to vymyslela len predomnou,alebo je to vazne tak...noo a zrazu sme dospeli k tomu.ze "by to nemalo zmysel" v resp. k tomu dospela sama ona...a zrazu s toho zaujmu o mna neni nic...jasne ze sa raz za cas stretneme ale tvarime sa ako keby ze sme sa v zivote stretli len tak 2 krat...pozdrav a to je vsetko...a neviem ako co si mam o tom myslet? a ci je tu este daka sanca vratit to spet,kedze je na nu nemozem prestat myslet...len vas nazor...dik 
psja 15 rokov ona 14...
psja 15 rokov ona 14...
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Slubili si ze do januara nebudu mat chalanov ..............to ako nejake protichalanske liečenie ...........hnutie za lezbicke kamaradstva.......do konca januara .....................
podla mna si to vymyslela ......................a ak nie ak sa natom fakt dohodli tak je potom dosť mišuge a o taku asi nestojiš ??
podla mna si to vymyslela ......................a ak nie ak sa natom fakt dohodli tak je potom dosť mišuge a o taku asi nestojiš ??
-
jin
VIP
Re: Neviem,ako to chápať...
lama333 napísal:Neviem,ako to chápať...
lama333 napísal:...nakoniec mi napisala,že si s kamarátkou sľúbila že už aspon do januára nebude zo žiadnym chlapcom...a ta jej kamosska to iste...
Problém. Zápletka. Riešenie.lama333 napísal:ona 14...
Hojko - Simply clever
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mozno keby jej poriadne vymastil pekac, tak by sa prestala hanbitschw33k napísal:lama333 : ona sa Ťa proste zľakla... a tým netvrdím, že si nejaký ohavier, ale tvrdím, že je to len mladá žabka, ktorá ma pravdepodobne silné reči a keď príde na činy (pod činmi rozumieme vzťah, chodenie alebo ako sa to nazýva) utečie... (vlastne ako skoro každá v jej veku)
Ja som sa pobaviltriple napísal:normálne som smutný, že som zabil čas čítaním toho prvého príspevku
Riesenie: teraz ju nechaj tak, ked sa v januari ozve, tak uvidis co a ako. Najlepsie by bolo, ak by si si dovtedy nasiel nejaku inu, aby tato videla o co prisla, ale tak to je skor teoreticka zalezitost, lebo vztahy sa nedaju zakladat ako lusknutim prstov