pryja napísal:Existuje este aj nalepovacia podprsenka, ta je oblubena v Hollywoode pod saty bez ramienok. A ponukaju ich v katalogoch, ako je neckermann, quelle a mozno aj v teleshopingu.
Alebo napr tu: http://www.hypernakup.biznisweb.sk/prod ... rsenky-159
no, a práve takú nechcem, bo som čítala na jedom fóre, že nie je spoľahlivá... a aj spolužiačka si ju kúpila, no spokojná kto vie ako nie je...
olihope napísal:fakt, mňa nezaujíma ako v tomv vyzeráš ale ako je to vyriešené,
olihope napísal:bude aj ta foto ?
olihope napísal:Ako si to teda poriešila ? ukáž foto, a subjektívne ťa zhodnotím, naozaj
preboha, tak si choď vydrnkať na niečom inom
weronyka napísal:no, a práve takú nechcem, bo som čítala na jedom fóre, že nie je spoľahlivá... a aj spolužiačka si ju kúpila, no spokojná kto vie ako nie je...
SPAM okolo fotky premazany!
Ked ste nadrzani tak si stiahnite nejake amateur fotky a chodte sa ukojit, tato tema je uplne o inom.
PS: budte radi ze som vam nerozdal basy
No tak ti kocka prajem krasnu stuzkovu a nech si ju dnes uzijes v plnom prude bez ziadneho trapasu, vela stastia
edit:
/ee vobec ju nepotrebujem len nech napise ze vsetko dopadlo fajn tak bude dobre
Ja som bol na frajerkinej stuzkovej pred tyzdnom a zajtra ma frajerka narodky tak som si nejak zapamatal ze weronyka ma stuzkovu a chcel som byt prvy co jej zablahozela dnes
edit2
ZitePunkom tak aj tebe nech sa vsetko vydari a nech ta domov nevezu vo furiku... imho nikde si to nenapisal kto to ma vediet????
Fabo napísal:Pockaj to ako myslis jake fotky teraz? Bo na stuzkovej fotky neboli pokial viem, len kamera
no fotky mame zo stuzkovej, misov brat fotil napr...akurat nasa trieda bola imbecilna v tom ze sa fotky dostali ku dokopy 10 ludom...aj ku mne sa dostali nahodou