Battlefield 2 po internete
mam neboj sa , ale uz to ide , pustil som to vecer a uz to islo , sak som to den predtym hral , ale nerozumiem preco to neslo ked sa tam kamos normal pripojil vtedy ked mne to ukazovalo ze tie servery nejdu , hm
//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2008, 16:05 )
dokonca ked som dal vyhladat v servers , tam kde su vsetky ze antik tak mi naslo len antik bia cw
//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2008, 16:05 )
dokonca ked som dal vyhladat v servers , tam kde su vsetky ze antik tak mi naslo len antik bia cw
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mozno vypadok alebo co. Vsak normalne kliknes v menu na multiplayer, mozes skusit favourites servre, ale nerad to pouzivam, lebo mi to zobrazuje hluposti a tak radsej napisem do vyhladavania antik a najde mi tie ich servre. A tu mas game monitor: sk servre
-
sn4p
Light Expert
ee nejsu to moje posledne navstivene iba 1 znich bol... aj to asi len nahodov... ale dnes v noci som to zapol a mal som cely zoznam 1500 serverov... nechapem v com to je dufam ze to uz zostane
//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2009, 22:00 )
no tak problem je furt ten isty... dokonca som to skusal aj na notase a tam to robi to iste takze asi bude problem niekde inde ale nechapem v protoch by asi problem nemal byt bo server by mal najst... alebo ked tak tak by nenasiel ziaden... a ne ze 7 zo 1500
no tak problem je furt ten isty... dokonca som to skusal aj na notase a tam to robi to iste takze asi bude problem niekde inde ale nechapem v protoch by asi problem nemal byt bo server by mal najst... alebo ked tak tak by nenasiel ziaden... a ne ze 7 zo 1500
vidim to jedine na porty, pretoze default server port je 16567 a velmi malo serverov ma iny port... skus sa pozret ci ho nemas blokovanysn4p napísal:ee nejsu to moje posledne navstivene iba 1 znich bol... aj to asi len nahodov... ale dnes v noci som to zapol a mal som cely zoznam 1500 serverov... nechapem v com to je dufam ze to uz zostane![]()
Re: Battlefield 2 po internete
HEJ ja mam patch 1.41 a ide mi hrat ale nepripocitava mi body .....PRECO?????PLS
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 13:51 )
moze mi niekto poradit? mam patcz 1.41 a ide hra ale nepripocitava mi body
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 13:51 )
moze mi niekto poradit? mam patcz 1.41 a ide hra ale nepripocitava mi body
ako sa dava kampan nato ?
nazdar. pls poradte ako sa v bf2 aktivuju tie navadzane rakety (ktore su aj v uvodnom videu na konci) lebo vobec netusim ako ci sa to vobec da. hram a sem tam to proste padne niekde tak neviem ci to niekto ovlada alebo ci je to nahodne pocitacom riadene.
nieze by som bol lama ale len sa pytam lebo som hral bf davno ked bol este stary patch a teraz so to uz zabudol...
nieze by som bol lama ale len sa pytam lebo som hral bf davno ked bol este stary patch a teraz so to uz zabudol...
Ak myslíš delostrelectvo (síce to má od rakiet ďaleko, pretože navádzané rakety sú napríklad z helikoptéry, stíhačiek, alebo protilietadlových zbraní, ale pravdepodobne myslíš to, keďže je to na konci intra), tak tie ovláda Commander, má to istú dobu znovunabytia, ako leader čaty môžeš požiadať leadera o delostreleckú podporu na isté miesto, no on ti to musí schváliť
no to som myslel delostrelectvo
ale vysvetli mi ako sa k tomu dostanem co stlacim ako to nastavim ako o to poziadam lebo to vobec netusim
ale vysvetli mi ako sa k tomu dostanem co stlacim ako to nastavim ako o to poziadam lebo to vobec netusim
Na začiatku mapy môžeš požiadať o post komandéra (Caps Lock sa otvorí okno čiat a velenia, kdesi hore by sa to malo dať požiadať, ak už je komandér, tak mu môžeš jedine vysloviť nedôveru a ak ľudia zahlasujú proti nemu, dostaneš to miesto ty) Caps Lockom sa potom dostaneš do komndérskeho interfacu, kde vidíš celú mapu, môžeš zadávať rozkazy jednotlivým čatám a vykonávať rôzne akcie ako vyslať radarový prieskum, zbombardovať oblasť delostrelectvom a podobne
Ako veliteľ čaty môžeš akurát byť na mape a stlačením príkazov pre čatu (ak si dobre pamätám, tak defaultne to je T) si vyberieš čo chceš (musíš byť leader ak si dobre pamätám na delostrelectvo, no v tomto sa môžem aj mýliť, dlho som už BF2 nehral)
Ako veliteľ čaty môžeš akurát byť na mape a stlačením príkazov pre čatu (ak si dobre pamätám, tak defaultne to je T) si vyberieš čo chceš (musíš byť leader ak si dobre pamätám na delostrelectvo, no v tomto sa môžem aj mýliť, dlho som už BF2 nehral)
ok ja to vyskusam
dakujem K+
dakujem K+
ci boha sa us povedce ako dam aby som hral battlefield 2 kampan
-
hojko
Site Admin
sikorjak: BF su multiplayerove hry a kampan nemaju.