Pokec komunikator
Keď si nepotrpíš na to, aby si bol autor vyslovene ty, tak to by bolo asi najrozumnejšie riešenie. Budeš mať pokoj, keby to azet nahodou začalo dráždiť a o messenger bude postarané. Vždy sa nájde niekto, kto sa tomu trocha povenuje.
Len by potom bolo vhodne spraviť aj nejaké centrum/podporu (nejaky web) kde by sa to dalo ťahať a kde by sa zbierali všetky vylepšenia, ktore niekto k tomu u robí.
Lebo inak by sa veľmi lahko mohlo stať, že tento messenger začne niekto zneužívať na ziskavanie hesiel a podobne.
Len by potom bolo vhodne spraviť aj nejaké centrum/podporu (nejaky web) kde by sa to dalo ťahať a kde by sa zbierali všetky vylepšenia, ktore niekto k tomu u robí.
Lebo inak by sa veľmi lahko mohlo stať, že tento messenger začne niekto zneužívať na ziskavanie hesiel a podobne.
-
Kamosko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak urcite by to nekupili, keby maju zaujem o nieco podobne tak si to bez problemov sami vytvoria. Dat to na SF je trocha moc fadne. Radsej by som to rozbehol niekde mimo webu a rozvyjat to len ako aplikaciu o ktoru sa bude starat len niektolko ludi trebarz tu na fore. Zdrojaky by som posunul len par ludom co by malo zaujem rozvijat projekt dalej. Aktualizacie a moduly by sa riesili prostrednictvom nejakej testovacej verzie... Neviem co by bolo najvhodnejsie.. Mal by niekto o takuto spolupracu zaujem ?
Teraz o take niečo nemaju zaujem. Pokec je chat, ludia tam chodia vo velkom, reklamy im sypu do vačku. No keď sa začne taketo niečo šíriť free a stane sa to u userov popularne, hneď ich to začne srať.
Keby niekto ešte vymyslel toto napr. ako formu modulu pre mirandu, že by ste mali ICQ, Jabber, pokec na jednom mieste, bez reklam určiteby to ludi vo velkom využivali.
O tom, že si taku aplikaciu dokaže azet vyrobiť aj sam nemam pochyb. No nemaju na to dôvod.
Keby niekto ešte vymyslel toto napr. ako formu modulu pre mirandu, že by ste mali ICQ, Jabber, pokec na jednom mieste, bez reklam určiteby to ludi vo velkom využivali.
O tom, že si taku aplikaciu dokaže azet vyrobiť aj sam nemam pochyb. No nemaju na to dôvod.
Inak niečo takéto by bolo (podľa mňa) vhodnejšie ako plugin do už existujúceho programu.
Inak s podobným problémom nedokáže robiť nič AOL (s ich AIM a ICQ), Microsoft (pri MSN), Facebook... takže je málo pravdepodobné, že by sa proti tomu dokázal brániť Azet (a navyše proti programátorovi nemajú šancu podniknúť vôbec nič a hlavne v prípade, ak na tom nebude zarábať). Jediné, na čo by som si dal pozor ja by bolo používanie registrovaných známok (teda žiadny Azet, Pokec...), rôznych grafických prvkov, ktoré im patria...
Inak s podobným problémom nedokáže robiť nič AOL (s ich AIM a ICQ), Microsoft (pri MSN), Facebook... takže je málo pravdepodobné, že by sa proti tomu dokázal brániť Azet (a navyše proti programátorovi nemajú šancu podniknúť vôbec nič a hlavne v prípade, ak na tom nebude zarábať). Jediné, na čo by som si dal pozor ja by bolo používanie registrovaných známok (teda žiadny Azet, Pokec...), rôznych grafických prvkov, ktoré im patria...
-
Kamosko
Medium Expert
ee to nechcem ani to neviem a ani sa tomu nevenujem ...jackb napísal:spomenul si mirandu... nerozmyslas vydat svoj program vo forme pluginu pre nu?
//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2008, 21:12 )
Okej takze aby nepadali hlasky , ze to nemyslim vazne, alebo si robim len srandu tak sem upnem verziu ktora je .. je to bez grafiky a este tam moc vela veci nefunguje tak sa nezlaknite ked na vas vyskocia chybove hlasky tipu nemam foto atd..
Kód: Vybrať všetko
www.nitraweb.sk/RP_klient_rozrobeny_bez_grafiky.rar-
hojko
Site Admin
Zapol som, ako tak divam, nevidim moznost prihlasenia, jedine ak dam SSL, ale o to bezpecnejsie. Druha vec je, ze ked nemam ziadneho priatela (skusam to na takom nicku co pouzivam len ked nieco checkujem na Azete), tak je to tam uplne prazdne. Ked dam odoslat RP, napisem nick+text a dam odoslat, tak nevidim, ze ci spravu odoslalo alebo nie. Potom kliknem na to, ze dam odoslat dalsiu RP a mam tam vyplnene to iste meno uzivatela a text, takze neviem ci mi to neodoslalo alebo mi to posle este raz ked to dam poslat. Mozno by tam mohla byt este moznost sledovat aj sklo, vyber miestnsoti a podobne, to by uz nemal byt problem dorobit s tym, ze si mozes este definovat interval obnovanie, pretoze niekomu staci obnovit raz za 10 minut len preto, aby sa tvaril cely den ako online v miestnosti. A ked nemam ziadnych priatelov, kde najdem historiu RPciek??? Pretoze ako tak divam do adresara s historiou, zrejme by tam mala byt historia sprav, ale nic tam neni, nakolko ani neviem ci tu RPcku vobec odoslalo.
Takze tolko asi moje pripomienky, skus mi to nejak upresnit a vysvetlit... a ja to skusim aj s nickom kde mam priatelov, uvidime co to potom urobi...
PS: Ako spomenul chrono, vyhod obrazky a ostatne veci, ktore suvisia s ochrannymi znamkami a co je nepodstatne, tak to je momentalne grafika. Zatial sa na to vykalsi a riad sa programovou funkcnostou, grafika sa da dorobit az ked to bude pekne fungovat.
Takze tolko asi moje pripomienky, skus mi to nejak upresnit a vysvetlit... a ja to skusim aj s nickom kde mam priatelov, uvidime co to potom urobi...
PS: Ako spomenul chrono, vyhod obrazky a ostatne veci, ktore suvisia s ochrannymi znamkami a co je nepodstatne, tak to je momentalne grafika. Zatial sa na to vykalsi a riad sa programovou funkcnostou, grafika sa da dorobit az ked to bude pekne fungovat.
-
Kamosko
Medium Expert
Ved hovorim grafiku som vobec neriesil. a tieto veci co si napisal su vsetky v stadiu programovania. Ja som to sem dal len aby ste videli ze fakt neklamem, ale nieco existuje. Pokial sa lognes z normal nickom a das stiahnut fotky tak ti bude fungovat historia, ale zatial len s uzivatelmi .. Tieto veci co spominas sa budu robit to je jasne neni to ani problem ..