Cawte nejako sa mi pomali vypina pc mam tam service pack 3 ale to tak dlho nevypinalo na hardisku je dost miesta 30Gb a 26Gb aj nejak ide pomali ventilatory su hore aj v predu tak to je dobre chladene ..
Nebezi ti stale nejak vela programov ked vypinas? Ja ked vypinam komp stale v trayi bezi DC++, Steam, VNC, antivirus, deamon tools atd a vsetko to mierne spomaluje vypnutie. Nenainstalloval si nieco s cim ma win problem pri vypinani? Skus pred Vypnutim PC povypinat fakt vsetko co sa len da a potom vypni. Vylucovacou metodou po par vypnutiach mozno zistis, co to spomaluje
blazer napísal:Nebezi ti stale nejak vela programov ked vypinas? Ja ked vypinam komp stale v trayi bezi DC++, Steam, VNC, antivirus, deamon tools atd a vsetko to mierne spomaluje vypnutie. Nenainstalloval si nieco s cim ma win problem pri vypinani? Skus pred Vypnutim PC povypinat fakt vsetko co sa len da a potom vypni. Vylucovacou metodou po par vypnutiach mozno zistis, co to spomaluje
uz som to vyrešil isel som do BIOSU to len tak skusal ci nepojde rychlejsie a islo mal som 168mhz a dal som to na 166 a manual a uz ide