BF 2 blbne

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

BF 2 blbne

Príspevok od používateľa jeforce »

ked hravam po nete teda neviem ci len vtedz ale proste asi kazdych 5 alebo 7 minut mi zacne hrozne sekat bfko asi na 5 sekund strasne mi zacne sekat a pri pohybe mysi sa mi da mieric uplne do strany alebo do hora , proste aj pri malom pohybe sa velmi posune , a seka to , potom to prestane a hram dalej? riesenie? thx
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Téma o BF2 tu už je. Smeruj otázku tam. POužívaj tlačidlo hľadať. OMFG. Pripadám si ako spammer :evil:
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

po 1 : tem o bf 2 je tu vela , ale neviem ci o tomto , po 2. ked dam vyhladat najede aj temy v ktorzch o bf 2 neni ani zmienka , a kym najdem v tych temach to co chcem tak to potrva velmi dlho , ked to tam vobec je , vies?
Marek99
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

ked hladas tak zadaj nech ti to vyhladava len v hrach, predsa nebudes bf2 hladat v laskach a vztahoch?!! :lol:
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

si myslis ze som to nespravil? lol sak ale najde vselico , napr cs a podobne , sak odpiste sem ak viete , ked uz je tu ta tema

//autoeditácia príspevku ( 08 Nov 2008, 11:33 )
no hosi , urobil som co ste hovorili ale problem je v tom ze som nic nenasiel tak by ste sem mohli dat to riesene alebo dat link na nejaky topic v ktorom to je , thx

//autoeditácia príspevku ( 13 Nov 2008, 16:08 )
no nasiel niekto tu temu , mne sa zda ze ne :)
Napísať odpoveď