Combat arms
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Hovorím hrával som WarRock a robila to tá firma čo vyrábala Kórejský WarRock. Je to veľmi podobné...mARILYN mANSON napísal:lepsia grafika,lepsia hratelnost a je to len beta tak si pockajte na full.
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 19:08 )
za to ze je to fps to neznamena ze je to kopia cs.niektory vravia ze sa to podoba na warrocku.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
webmasterr
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Nj, hral som to, kazdopadne musis uznat, ze realnejsie spracovanie ma Call of Duty [2, 4, 5], alebo Battlefield 2. Mam pocit, ze toto je odflaknuta praca. A vysledok je vidiet. Ale zase nehovorim to, ze to musi byt zle pre kazdeho, naopak, kto si chce zahrat nieco free ... nvmmARILYN mANSON napísal:hral si to vobec je to sranda ale zas kazdemu sa moze pacit nieco ine.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
som stiahol CA a ked ho zacnem instalovat tak mi vypise an error including instalation please try again. a error code -40 a instalation failed 11107 alebo tak nejako
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 14:53 )
nho nejako som to vyriesil a ide to
podla vas ktora rychlopalna zbran je najlepsia a ktora sniperka je najlepsia
//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 15:28 )
Mam mensi problem padol mi net a po chvili mi ho nahodili hral som akurat CA a seklo sa to tak som sa relogol a ked sa prihlasim tak mi vypisuje connecting to server a hru som preinstaloval a nic
//autoeditácia príspevku ( 07 Feb 2009, 23:12 )
nechce niekdo moj acc? totizto mna to prestalo bavit za tento acc. je to staf sergant.mam m14 so scope na 7 dni a nesadla mi.
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 14:53 )
nho nejako som to vyriesil a ide to
podla vas ktora rychlopalna zbran je najlepsia a ktora sniperka je najlepsia
//autoeditácia príspevku ( 23 Jan 2009, 15:28 )
Mam mensi problem padol mi net a po chvili mi ho nahodili hral som akurat CA a seklo sa to tak som sa relogol a ked sa prihlasim tak mi vypisuje connecting to server a hru som preinstaloval a nic
//autoeditácia príspevku ( 07 Feb 2009, 23:12 )
nechce niekdo moj acc? totizto mna to prestalo bavit za tento acc. je to staf sergant.mam m14 so scope na 7 dni a nesadla mi.
-
webmasterr
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
skvido.. zrejme si stiahol americku verziu... tam hadze error pri prihalseni.. musis mat eu verziu.
http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx ... GameClient
ja uz to drtiim celkom sa mi to lubi
http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx ... GameClient
ja uz to drtiim celkom sa mi to lubi
cawte mam taky problem doteraz my isiel CA v pohdoicke ale neviem co sa staloa uz mi nechce ist pise mi
CD3D_Shell: :BuildDeviceList()
GetDeciveCaps() failed!
a ked dam OK lebo na nic ine sa neda kliknut tak potom mi vypise toto
Unable to reset the renderer. In order to play combat arms you'll need atleast DirectX 9,0c, with a rideo card that supports TnL. (Error: 484)
mam nainstalovany najnovsi directx a najnovsie ovladace na grafiku a stale neide ak viete tak pomozte vdaka
CD3D_Shell: :BuildDeviceList()
GetDeciveCaps() failed!
a ked dam OK lebo na nic ine sa neda kliknut tak potom mi vypise toto
Unable to reset the renderer. In order to play combat arms you'll need atleast DirectX 9,0c, with a rideo card that supports TnL. (Error: 484)
mam nainstalovany najnovsi directx a najnovsie ovladace na grafiku a stale neide ak viete tak pomozte vdaka
-
lukas48
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Combat arms
Mam taky problem v hre sa normalne pripojim na server, ale ked sa startuje hra pusti mi natahovanie ktore trva asi 5 min. a potom ma hodi spat do lobby a napise mi: "You are kicked by system because of high network latency."
Ale pri inych hrach pri ktorych som mal so starym netom problem mi to s novym ide. Pls mozte mi niekto povedat v com je problem?