koniec nemal take grady, ako by som ocakaval, mohli sa trosku viac drzat hry, ale pacilo sa mi to
Film Max Payne
Tak najväčšie sklamanie ake som mohol cakat film sa skoro vobec nedrzal predlohy a podla mna i ked je to len moj nazor skroo vobec nic s hrou pomaly nemal okrem mena a ako tak deja velka skoda aj Marka Wahlberga velka mohol to zharat o dost lepsie.
Tak ale aby som nebol moc kriticky ta pasaz kde si max klakne na kolena a kukne na strop ktory zmizne a ukaze sa prave peklo tak to bola fakt husta cast
Tak ale aby som nebol moc kriticky ta pasaz kde si max klakne na kolena a kukne na strop ktory zmizne a ukaze sa prave peklo tak to bola fakt husta cast
-
Jerry
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
najvacsi prepadak tohto roku!
cakal som od toho filmu ovela viac...
ako Wahlberga mam rad...super herec..ale ako Max Payne sa mi vobec nehodi...Ten herec co hral Hitmana bol v tej ulohe ovela lepsi...
myslim ze ako sa na ten film vsetci tak tesili,tak 90% sa sklamalo...
hodnotenie 4/10 - a 3 len vdaka efektom
cakal som od toho filmu ovela viac...
ako Wahlberga mam rad...super herec..ale ako Max Payne sa mi vobec nehodi...Ten herec co hral Hitmana bol v tej ulohe ovela lepsi...
myslim ze ako sa na ten film vsetci tak tesili,tak 90% sa sklamalo...
hodnotenie 4/10 - a 3 len vdaka efektom
-
will.i.am
Darca
VIdel som ten film cca 2 tyzden do zadu...
Strasne sa mi pacila ta atmosfera.. Citil som sa ako v hre...
NIe vzdy ale len v niektorych scenach...
Malo bol vyuzity Bullet Time.. Cakal som tam toho viac.. Ked si dobre spominam tak len vo 2 scenach ho pouzili...
A mozno sa mali viac drat deja hry a film by mal vacsi uspech...
Mona mi tam nejako nesedela, neviem bola az velmi pekna, do deja mi prisla az velmi "Barbie"
Inak celkom fajn film.. Pacil sa mi... Aj ked ako vacsina zarytych fanusikov hernej predlohy som bol trochu sklamany...
No mozno to napravi 2-ka
Strasne sa mi pacila ta atmosfera.. Citil som sa ako v hre...
NIe vzdy ale len v niektorych scenach...
Malo bol vyuzity Bullet Time.. Cakal som tam toho viac.. Ked si dobre spominam tak len vo 2 scenach ho pouzili...
A mozno sa mali viac drat deja hry a film by mal vacsi uspech...
Mona mi tam nejako nesedela, neviem bola az velmi pekna, do deja mi prisla az velmi "Barbie"
Inak celkom fajn film.. Pacil sa mi... Aj ked ako vacsina zarytych fanusikov hernej predlohy som bol trochu sklamany...
No mozno to napravi 2-ka
no to je tak ze v kazdom filme musi byt podla "hollywood people" pekna zena, vsak na co by sa muzi pozerali, sice nie je prave prototypom akcnej hrdinky ale vo filme mi vobec nevadilawill.i.am napísal:Mona mi tam nejako nesedela, neviem bola az velmi pekna, do deja mi prisla az velmi "Barbie"![]()
-
will.i.am
Darca
no tak mohla byt pekna no nie az tak... ja si ju spajam s That '70s Showdraco napísal:no to je tak ze v kazdom filme musi byt podla "hollywood people" pekna zena, vsak na co by sa muzi pozerali, sice nie je prave prototypom akcnej hrdinky ale vo filme mi vobec nevadilano vzdy ked ju vidim tak si ju hned spojim s OC California
No a nie je to pravidlo, pretoze ta zenska v Dark Knight sa mne osobne zdala skareda.. A nemozem si pomoct...
to si neni sam ani mne sa nepozdavalawill.i.am napísal:no tak mohla byt pekna no nie az tak... ja si ju spajam s That '70s Show
No a nie je to pravidlo, pretoze ta zenska v Dark Knight sa mne osobne zdala skareda.. A nemozem si pomoct...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
teraz som to dopozeral a mozem povedat, ze to bol nadpriemerny film. neviem preco ma na imdb take nizke hodnotenie, pretoze filmy podobneho zanru a kvality maju okolo 7 bodov. MP som hral, 1 aj 2 a atmosfera vo filme sa mi pacila. neviem preco by sa to malo drzat hernej predlohy, akoze by som mal pozerat film, ktory viem ako bude pokracovat aj ako skonci? to co sa mi velmi pacilo boli pouzite farby. malo to vyborny efekt a vyzeralo to ako v hre. tie flashbacky do minulosti boli kratke a nerusive (zvycajne taketo veci nenavidim). skoda, ze som sa dal odradit tolkymi ludmi a nepozrel to skor. to je asi tak vsetko.
-
will.i.am
Darca
mas pravdu, farby a atmosfera v tom filme boli uzasne...zelovoc napísal:teraz som to dopozeral a mozem povedat, ze to bol nadpriemerny film. neviem preco ma na imdb take nizke hodnotenie, pretoze filmy podobneho zanru a kvality maju okolo 7 bodov. MP som hral, 1 aj 2 a atmosfera vo filme sa mi pacila. neviem preco by sa to malo drzat hernej predlohy, akoze by som mal pozerat film, ktory viem ako bude pokracovat aj ako skonci? to co sa mi velmi pacilo boli pouzite farby. malo to vyborny efekt a vyzeralo to ako v hre. tie flashbacky do minulosti boli kratke a nerusive (zvycajne taketo veci nenavidim). skoda, ze som sa dal odradit tolkymi ludmi a nepozrel to skor. to je asi tak vsetko.
Uz len z toho aky dojem to budilo som tomu dal 4/5 na CSFD
Najprv som myslel ze dam 5 ale tak postupne mi to neprislo az ako taky super film.. Ale 4 si mylsim zalsuzil minimalne spracovanim...
-
lekoklatik
VIP
Človek ktorý preletel oboma dielami Max Payne rýchlosťou svetla a pokúsil sa vystihnúť celú podstatu hry. Výsledok je krásny obraz bez poriadneho obsahu čo by dával zmysel. Obsadenie je síce pekné ale nevyužité najprv ide z jednej postavy strach a potom zomrie trápnou smrťou...A bullet-time ? najlepšie čo bolo v hre a vo filme sa objaví v druhej polovici asi 3 krát. Takže milovníci hry sú asi sklamaný a tí čo hru nehrali tak sa budú dívať čo sa im to režisér snaží povedať, kto vlastne je Max Payne...Najlepšie čo tam bolo tak Olga Kurylenko v spodnom prádle...Takže som sa rovno mohol pozerať 100 minút na hovno v parku a vyšlo by ma to tak isto a ušetril by som 140 Sk za lístky....
-
lekoklatik
VIP