fuha no myslel som ze ten vekovy priemer fora bude o nieco vyssi, ja patrim do tej menej pocetnej skupiny,tusim 4% je nas tam/pozor,iba tu na fore myslim/.
nie velmi dobry napad zakladat takuto temu, kedze je uz stara 4 roky a hlasujem len
teraz, cize pred 4 rokmi som mal 11 (no vtedy som este nemal net) a
o par rokov sa ta vekova hranica posunie popr. bude stale menit kedze sem budu chodit
stale novy a novy ludia
Fatal napísal:nie velmi dobry napad zakladat takuto temu, kedze je uz stara 4 roky a hlasujem len
teraz, cize pred 4 rokmi som mal 11 (no vtedy som este nemal net) a
o par rokov sa ta vekova hranica posunie popr. bude stale menit kedze sem budu chodit
stale novy a novy ludia
Mas v niecom pravdu, lebo toto hlasovanie ukazuje vekovy priemer uzivatelov pri registracii... Mohlo by sa to kazdy rok aktualizovat a tak by to svadcilo o vekovom priemere...
hej hej ale nezabudajme ze toto hlasovanie nieje az tak objektivne kedze prvy prispevok je 4roky starý chcel by som vidiet novu anketu nedalo by sa to zariadit nejako ?
jumper napísal:hej hej ale nezabudajme ze toto hlasovanie nieje az tak objektivne kedze prvy prispevok je 4roky starý chcel by som vidiet novu anketu nedalo by sa to zariadit nejako ?
No to je pravda, ale myslím, že hlasovanie by aj teraz dopadlo podobne...