Heslo na ICQ

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Heslo na ICQ

Príspevok od používateľa marat01 »

Ahojte,

neviem ako je to mozne, ale dnes sa mi zmenilo heslo na ICQ. Bol som klasicky prihlaseny, vypisalo mi ze som sa prihlasil na dalsom compe a uz som sa neprihlasil vobec. Udajne mam zmenene heslo. Skusal som si ho zmenit cez web icq, ale tam mi pise ze nespravna mailova adresa. Da sa s tym este nieco urobit?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Skus toto http://www.download32.com/password-reve ... 33039.html alebo napis do gugla heslo icq password revealer alebo icq password recovery
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Makovnik napísal:Skus toto http://www.download32.com/password-reve ... 33039.html alebo napis do gugla heslo icq password revealer alebo icq password recovery
aj mne to robilo potom som si musel zakladat new ucet uz ich mam 4 a tie 3 mi vypisovalo ze chybne heslo
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Makovnik napísal:Skus toto http://www.download32.com/password-reve ... 33039.html alebo napis do gugla heslo icq password revealer alebo icq password recovery
to nepomoze.. ak mu niekto zmenil heslo, tak si moze hladat v PC povodne heslo, ked aj tak uz neplati
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Šu-Do napísal:to nepomoze.. ak mu niekto zmenil heslo, tak si moze hladat v PC povodne heslo, ked aj tak uz neplati
alebo si zaloz new ucet jako ja nemohol som nic robit
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

vetšinou taketo problemy vznikaju v školach atd. kde sa žiak prihlasi a niechtiac neza uložene heslo alebo si mysli ze vypol icq a nevypol a človek ponom sa potom vtom ciiiiiti :D
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Zaxman napísal:vetšinou taketo problemy vznikaju v školach atd. kde sa žiak prihlasi a niechtiac neza uložene heslo alebo si mysli ze vypol icq a nevypol a človek ponom sa potom vtom ciiiiiti :D
prave ze mne sa to nestalo v skole, uz do nej nechodim, som na to stary :)
mne sa to stalo povas bezneho pouzivania ICQ, mal som ho pustene a zdrazu ma to disconnectlo... ani som si s nikym neznamym nepisal... ale kedze teraz odo mna chodia spravy s ruskym textom, prepokladam ze to bude nejak suvisiet s QIP ktore som pouzival...
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

kamaratovi sa stalo to iste, povedz tym co ta mali v zozname nech si ta vymazu zo zoznamu, ten kamarat co sa mu to stalo mi zrazu zacal posielat nejake subory, proste niekto mu hackol ucet icq a potom pravdepodobne posielal nejake virusiky
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Marek99 napísal:kamaratovi sa stalo to iste, povedz tym co ta mali v zozname nech si ta vymazu zo zoznamu, ten kamarat co sa mu to stalo mi zrazu zacal posielat nejake subory, proste niekto mu hackol ucet icq a potom pravdepodobne posielal nejake virusiky
tak to mi je jasne, zostava mi len zohnat ICQ # vsetkych co som tam mal a povedat im aby si ma vyhodili :)
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

ten program co je hore mi nejak nefunguje, pls neviete ako by som si odhviezdickoval heslo na icq ?? :? :?
// problem vyrieseny :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

iceman na maily by si mal mat heslo :wink: ked si sa registrol
Napísať odpoveď