Real hra
Real hra
Hladam hru ktora je najrealistykejsia na principe GTA. ak taka existuje tak by sem mohol niekto napisat nazov DIK
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Real hra
za chvilu cca 10.12.2008 bude GTA 4snopy napísal:Hladam hru ktora je najrealistykejsia na principe GTA. ak taka existuje tak by sem mohol niekto napisat nazov DIK
no jo ale to mi asi nepojde
sice si idem kupit vy PC ale aj tak daco ine nepoznas??
-
vrtulnik
Medium Professional
insie ne ale GTA 4 by isla len tam treba lepsiu grafiku .. ak hravas nejake strielacky teto su take realnejsie aspon sa mi tak zdajusnopy napísal:no jo ale to mi asi nepojdesice si idem kupit vy PC ale aj tak daco ine nepoznas??
alebo skus SA:MP-GTA multiplayer ja to hravam a je to celkom dobre
GTA:SA hravam aj CS1.6 aj source... to je v pohode a hitman to sa mi ani nepaci ale ten max payne ani neznam pozrem:D a to SA:MP-GTA multiplayer to je normalne po nete GTA :SA ???vrtulnik napísal:insie ne ale GTA 4 by isla len tam treba lepsiu grafiku .. ak hravas nejake strielacky teto su take realnejsie aspon sa mi tak zdajuhitman, cunter strike ,max payne .... alebo GTA:SA
alebo skus SA:MP-GTA multiplayer ja to hravam a je to celkom dobre
-
vrtulnik
Medium Professional
jj je ale je na to program stahnes ho na www.sa-mp.com/download.php a stahnes ten prvý SA:MP 0.2.2 R3 to je najnovsie tak stahni a nainstaluj to kde mas nainstalovane GTA napr. C:/Program Files/GTA San andreas a tam to nainstalujes ... posli mi tvoje ICQ cez SS ak to ces lebo to sa tu neda...snopy napísal:GTA:SA hravam aj CS1.6 aj source... to je v pohode a hitman to sa mi ani nepaci ale ten max payne ani neznam pozrem:D a to SA:MP-GTA multiplayer to je normalne po nete GTA :SA ???
hmm nemam ho nahodou zobraze tam ako aj ty pod tym textom co pisemvrtulnik napísal:jj je ale je na to program stahnes ho na www.sa-mp.com/download.php a stahnes ten prvý SA:MP 0.2.2 R3 to je najnovsie tak stahni a nainstaluj to kde mas nainstalovane GTA napr. C:/Program Files/GTA San andreas a tam to nainstalujes ... posli mi tvoje ICQ cez SS ak to ces lebo to sa tu neda...
-
vrtulnik
Medium Professional
jj ale pridaj si masnopy napísal:hmm nemam ho nahodou zobraze tam ako aj ty pod tym textom co pisem